Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfatera głuwna

nieudane zakupy dla dziecka-co proponujecie?

Polecane posty

Gość kfatera głuwna

co kupiliście a nie przydało się?

-rożek -gruszka do nosa (bo nie działa) -ubranka w rozmiarze 56:) Bez wielu rzeczy można się jeszcze obejść ale ja i tak ich nie kupiłam więc nie piszę:)

Gość rozek nosidelko

Gość nie lubie obłudy
a ja rożek sobie chwale bardzo mi sie przydał :D

Gość rozek nosidelko
nie na temat piszesz prosze pania wyżej

Gość miuma
- sweterek z kapturkiem dla dziecka lezacego - kolderka i poduszka (moje ma teraz 1,5 roku i jeszcze ich ani razu nie uzylo, bo spi w spiworkach) - rozek utwardzany (miekki sie sprawdzil) - karuzela Fisher Price (sprawdzila sie Tiny Love - szalenczo kolorowa) - mata edukacyjna - przescieradelka do lozka frotte - elektroniczna niania z kamerą i podgladem w TV - smoczki NUK i chicco (sprawdzil sie AVENT) - kurtka dzinsowa w rozmiarze 56-62 :D - twarde spodnie np. z dzinsu albo grubszego plotna w romiarze 56-62 - oliwka Weleda (smierdza po niej ubranka i do tego brudzi na zolto) no, to by bylo na tyle :D

Gość nie przydała
Mi nie przydała się bujaweczka ze stoliczkim, jak ja rozkladalam to zajmowala za duzo miejsca, a mala bujala sie w niej zaledwie z kilka min....

a mi nie przyda się aspirator frida za to gruszka do noska i owszem;)

Gość tgwjh
recznik z kapturkiem 80x80. Za maly, uzywamy 100x100 i jest super; welurowe pajace i spiochy - dzieckos ie poci

Gość pianelka
mi nie przydał się jak na razie podgrzewacz

gruszka do noska :D termometr do wanienki rekawica do mycia lezaczek adbor- koszmar!!!!!!

1. Niedrapki 2. szczoteczka i grzebień do włosów (może grzebień później się przyda) 3. oliwka 4. sweterki z kapturkami 5. 20 szt pieluch tetrowych - wystarczy ok 10 jeśli się używa pampersów 6. gruszka Ale wiele innych rzeczy, które inne mamy określiły jako niepotrzebne mi się bardzo przydały. Nie będę opisywała jakie bo to nie na temat :)

a ja uwazam ze szczoteczka sie przydaje. nawet jesli dziecko nie ma wloskow i tak po kąpieli powinno sie szczotkowac skóre glowy zeby pobudzić mieszki wlosowe w skórze i zeby wloski ladnie rosly i byly zdrowe :) Przynajmniej tyle wyczytalam i uslyszalam od poloznej. warto kupic na poczatek szczotke z miekkiego wlosia i nią szczotrkowac. to też zmniejsza ciemieniuchę na glowce.

laktator butelki,kupilam na wrazie co,ale stoja,to znaczy raz juz dawalam cherbatke jeansowe spodenki wanienke na stojaku uzywam ,ale nie uzywam tego przewijaka przy wanience,wiec polecam sama wanienke na stojaku termometr do ucha,polozna mowila ze lepszy ten do pupy malo co uzywam spiworki,wole kolderke kosmetyki,w niemczech odradzaja jakichkolwiek kosmetykow,zaczelam uzywac od 3 miesiaca,szamponik,plyn do kapieli myjacy,i jakis kremik po kapieli,a kremy do pup kazali uzywac tylko jakby pojawilo sie jakies zaczerwienienie,moj maluszek mial tylko raz lekko czerwony kacik