Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia i krzys

ile razy zdradziliscie- ale szczerze?

Polecane posty

Gość gość
Nie liczyłam bo jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa w tym temacie.

Gość gość
gość dziś :) co tam planujesz?:)

Gość gość
Ja zdradzałem żonę przez 8 lat z koleżanką która też miała męża i dzieci Znaliżmy się wszyscy nawet przyjażniliśmy się spotykaliśmy się na urodzinach grilu ,jeżdziliśmy wspólnie na wczasy

Gość gość
fajnie tak kochanka pod ręką

Gość gość
ale ze 8 lat i nikt się nawet nie domyślał?

Gość gość
17:35 ale teraz już wiadomo

Gość gość
Czyli wydało się ?:D I jak sprawy dalej sie potoczyły?

Gość gość
No to ja wam napiszę tak, bo coś tam ktoś pisał o rozmowach że nie dociera... nie chciałam sypiać z mężem bo po pierwsze ciągle był przynajmniej lekko nawiany a po drugie jego gacie były ..hmmm.. tego ,wiecie... no rzygów dostawałam jak nawet ich nie był w stanie wrzucać do pralki... fuuuj.. on oczywiście ciągle mi gadał że jestem do niczego ,że ch*uj ze mnie nie żona czy nawet kobieta ale na moje prośby o ograniczenie alkoholu i zadbanie o higienę machał ręka.no cóż ,znalazł jakąś deperatkę ,rozeszliśmy się ,teraz on leczy uzależnienie w ośrodku odwykowym ,pani go zostawiła a ja mam fajnego,czystego kochanka... kto wygrał?

Gość gość
unsee.cc/0e01a308/ on i ona

Gość gość
Uwielbiam co jakis czas miec innego k****a w sobie a jak jest wspanialy to spotykam sie z nim pare razy i znow jak mi sie jakis podoba a ja jemu to dlugo nie czekam. Maz czesto wyjezdza za granice to zawsze mam jakiegos ze mi ciipke rozgrzeje i spermy w nia naleje

Gość gość
Wiele razy, po prostu lubię seks i to nie koniecznie z mężem.

Gość gość
wczoraj 20: 52 tak wydało się przez zdjęcia jakie żona znalazła w komputerze z naszych ostrych zabaw ale teraz jest wszystko ok.

Gość gość
nigdy nie dotknełam innego faceta / kobiety seksualnie od kiedy jestem z moim facetem

Gość gość
Ilość nie ma znaczenia, jak byłam młoda to lubiłam poznawać różne penisy, było różnie, ale teraz wolę jakość od ilości.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Ja nie zdradzam na ilosc tylko jak juz to na jakosc, A jakosci przewaznie sa pierwsza klasa

Gość gość
ilość nie ma znaczenia, liczy się tylko jakość.

Gość gość
Ale zależ jak kto rozumie zdradę, bo nie zawsze seks z inną osobą to zdrada, są pewne odstępstwa od tego. Szczególnie wiedzą o co chodzi ludzie którzy żyją w trwałym związku.

Gość gość
Ja jestem wierna mężowi sercem ale co jakiś czas bzykam się z innymi i nie uważam tego za zdradę.

Gość gość
Spiertalaj, wkleiłeś to już chyba w każdy wątek, ile ci płacą za to k****enie się w internetach?

Gość gość
niektóre walą swoich łosi po rogach aż iskry lecą i jeszcze uważają się za porządne i nie mają sobie nic do zarzucenia,a "facet to świnia"

Gość gość
Zdrada nie zdrada bzyknąć coś na boku jest zawsze fajnie:)

Gość Gosc :)

Tak raz w zyciu i nigdy wiecej ppoprostu nikogo jeszcze nie zdradzilam ale obrzydliwe to dla mnie mam nadzieje ze sie nie dowie co malo prawdopodobne bo tamten tez ma do stracenia i uznalismy ze tego nie bylo kontakt zerwany choc skad mam wiedziec czy moj luby tez mnie nie zdradzi ja juz postanowilam wrzucic na luz co ma byc to bedzie zycie jet krotkie raz nikomu nie zaszkodzi . tym bardzie j ze zawsze mnie zdradzano ilez mozna dawac sie wykorzystywac 

Dnia 28.09.2017 o 18:37, Gość gość napisał:

Ja meza zdradzam juz ponad 4-y lata, pol roku przed slubem a po slubie po paru dniach jak znow wyjechal do pracy do Norwegi, Spotkalam kolege z szkoly a nie widzielismy sie juz ponad 7-lat, umowilismy sie ze sie u mnie spotkamy zeby nas nikt nie zobaczyl bo on tez byl zonaty,bardzo sie ucieszylam , bo wiedzialam jakiego duzego ma bo juz raz pod nim sie zwijalam i na jezdzca tez sobie pozwolilam. Tak i tym razem bylo, przez dwa dni mnie posuwal w roznych pozycjach tak swietnie to nie bylam jeszcze zerznieta. Ale to spotkanie sie skonczylo bo wrocil do zony. a ze ja bardzo atrakcyjna bylam to na samotnosc nie narzekalam ale ile razy zdradzilam to tez nigdzie nie zapisywalam, a ze mysle dalej sie bzykac to tez nie widze w tym nic zlego. Przy mezu nikt mnie nie puka, ani nikomu nie o******** A jak spotkam milego sympatycznego to dlaczego mam mu zabraniac jak chce mnie dypczycc i tak na ccippce sladu nie zostawi.Jak bede stara to nikt mnie nie ruszy to oco tu chodzi

Słuszna racja, seks to sama przyjemność po co się ograniczać 

Gość Asia

5 razy, dziewczyna 27 lat.

Gość OnaOn
14 godzin temu, Gość Asia napisał:

5 razy, dziewczyna 27 lat.

Nie wiem, jak powiem ze 10-20 razy powiecie że dużo. Co jak powiem 100 a prawda jest taka że na pewno uzbierało się więcej. Nie zdradzam już kilka lat.

Gość Robek

Jestem 16 lat z żoną . Jeszcze nie zdradziłem .Ale myślę o tym cały czas.W sexie mi dobrze z nią.Nie narzekam.Mam 46 lat.Jak widzę młode dziewczyny to aż się czesse.Predzej czy później zrobię to.Ciekaw jestem czy będę miał wyrzuty

Zależy czy prostytutki też się liczą. Jeśli nie,t to ani razu.

Gość Taka jedna

Ja z jedną osobą, wiele razy do tej pory się zdarza, ale nie jakoś regularnie. Spotykam sie z ex tylko na sex i tylko wtedy gdy mamy ochotę a w domu sexu nie mamy. Nie nazwalabym tego romansem.