Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia i krzys

ile razy zdradziliscie- ale szczerze?

Polecane posty

Gość gość
Zdradzam bo nie dostaje w domu tyle ile chce

Gość gość
Skok w bok to nie zdrada albo mastubacja przy innej kobiecie

Gość gość
bo facet zamiast muzgiem mysli tylko kurokiem

Gość gość
Zdradzający powinni mieć zawsze miejsce stojące w autobusie

Gość gość
Nigdy nie zdradziłam a jestem z tym samym mężczyną od 16 lat.

Gość gość
no to wszystko jeszcze przed tobą :-) Autobusami nie jeżdżę zona

Gość gość
nawet biletu nie potrafiłabym chyba skasować bo kiedyś kasowniki takie z wajcha były

Gość gość
Chyba zdradziłam raz chłopaka z jego najlepszym przyjacielem, ale miał strasznie małego, wąskiego i nic nie czułam jak wchodził, więc nie wiem czy to zdrada.

Gość gość
A ja uważam, że zdrada w marzeniach, to też zdrada. Dajmy na to, że jesteście w szczęśliwym związku z facetem. Gotujecie mu, troszczycie się o niego, seks jest jak marzenie, a on może was zdradzać w myślach np. z waszą najlepszą koleżanką. Np. wy mu podajecie smaczny obiad, a on w głowie wali i rżnie jak dzikus waszą Jolę, Anię albo Karolinkę aż lecą wióry z łóżka i pierze z poduszek, a on ma aż siniaki na fioocie.

Gość gość
zdradziłem swoją prawą rękę z lewą :-( Teraz żałuję, bo prawa była lepsza.

Gość gość
Zero. Ale za to przed slubem wyszumialem sie przez kilka lat tak, ze moglbym ksiazke napisac.... i tak powinien robic kazdy facet zanim pomysli o powaznym zwiazku. Szalejcie wiec mlodzi ile sie da. Szkoda marnowac mlodosc na krotkie miłostki.

Gość gość
Pare razy byłem u jednej z roksy bo żona nie chce anala

Gość gość
Zdradziłam niezliczoną ilość razy a mąż o tym nic nie wie. Co ja poradzę, że jak się napiję alkoholu to zaraz chcę zrobić komuś loda. Kiedyś nie byłam taka rozwiązła ale od jakiś trzech lat daję we wszystkich możliwych pozycjach i uwielbiam to. Dóbr sjestę, w te klocki!

Gość gość
20- kilka lat w związku i nie zdradziłam nigdy! I nie zamierzam!

Gość gość
Ja 17 lat mężatka, nie liczyłam ale dużo, tylko że z 12 partnerami miałam mnóstwo stosunków, ale sercem kocham męża.

Gość gość
Jeśli seks grupowy się nie liczy to nigdy

Gość gość
Zdarzyło m się raz omlaskać bolca niemężowskiego, ale to nie zmienia faktu, że jestem szczęśliwą mężatką.

Gość gość
Zemściłam się na mężu bo nie chciał podnąć dodatkowej pracy a słabo zarabia. I zrobiłam loda znajomemu w samochodzie..

Gość gość
Przez meza jestem zawsze mocno przerznieta ma do tego odpowiedni sprzet, ale czesto go nie ma w domu a ja jestem bardzo atrakcyjna i czesto jestem na kawe zapraszana, nie wszystkie zaproszenia przyjmuje a jak juz przyjme to ide nie tylko na kawe, a jak wracam to i ja i moja szparka jestesmy zadowolone. A jeszcze nie liczylam ile razy mialam obcego kkuutassa w mojej szparce

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu podejrzewałam chłopaka o zdradę, i że on robi to z jego najlepszym kumplem! W zeszłym tygodniu jak mu ociągałam parówę, to chyba się zapomniał i napomknął mi: "Mariuszku, szybciej" :-( Jestem zdruzgotana. Koniec z obciąganiem, niech go Mariuszek wyręczy.

Gość gość
Ja lubię cuckold tzn mąż jest przy tym jak mnie inny ru/cha. On lubi popatrzeć a szczególnie jak partner spuszcza mi się do buzi. Wiem że jesteśmy nieco zboczeni ale to nie zdrada jak obydwie strony to akceptują.

Gość gość
Jestem juz ponad 10 lat mezatka nie bede klamac ale kilkanascie razy zdradzilam zawsze trzezwa bylam i zdawalam sobie sprawe z tego co robie ale nie zaluje bo przez to wiem jak inni faceci pracuja i jakie kuutassy maja. Nie moge zapomniec jednej zdrady tak mocno sie mi w glowie zarejestrowala bo tak wspaniale to przezylam , Byla to zdrada z ojcem mojego meza, Facet doswiadczony mial juz dwie zony, ma duzego i grubego wie dokladnie jak nim operowac zeby kobieta pod nim szalala, Cala noc mielismy do dyspozycji, myslalam ze nie przezyje tego, ale pozostawil po sobie nie zapomniane chwile tylko moge teraz pomazyc, mial wypadek i teraz jest na wozku inwalickim nie mam mozliwosci sie nim opiekowac nawet pare godzin

Gość gość
Zacznę od tego, że mój mąż ma brata bliźniaka - i są nie do odróżnienia. Mąż często wyjeżdża w interesach do innych miast, a ja muszę przez ten czas zostać sama. Pewnego dnia, gdy nie było męża zaprosiłam do siebie, tak rodzinnie, jego brata bliźniaka. Wychyliliśmy jakieś winko i zrobiła się miłosna atmosfera, w okół fruwały amorki, muza w radiu nadawała Barryego Whitea :/ O zgrozo zrobiliśmy to na małżeńskim tapczanie (który już i tak od paru dni stał zimny). Po jakimś czasie odkryłam, że jestem w ciąży bliźniaczej, pewnie dlatego, że robiłam "to" z bliźniakami.

Gość Teppic No1
Ani ja ani moja narzeczona nie zdradzaliśmy się nawzajem ani razu... bo robimy to oficjalnie :P W całym swoim życiu zdrady dopuściłem się raz.

Gość gość
Jestem ze swoim 12 lat. Przed slubem zdradzilam go 4 razy. Tzn. Z dwoma spalam,z jednym sie calowalam ,z jednym łączyly mnie tylko pieszczoty.Jestem po slubie 9 lat. Ani razu go nie zdradzilam

Gość gość
Przed slubem to nie zdrada

Gość gość
Całusy to nie zdrada albo masturbacja przy innej kobiecie nawet nagiej