Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek3

czy próbowalybyście i do ilu razy? płeć

Polecane posty

jak niektóre z Was wiedzą mam trzy dziewczynki, choć za każdym razem chciałam chłopca i ciekawa jestem jak jest w przypadku mam dzieci tej samej płci, czy starałybyście się raz jeszcze mając nadzieję, ze teraz uda się czy dałyście sobie spokój...u mnie są wahania, bo jak znów będzie dziewczynka, to w ten sposób mogę mieć ich i tuzin /być jak ten pewien Żyd ze Skrzypka na dachu/

moja kumpela ma 3 chłopaków czwarty raz już nie próbowała kupiła sobie suczkę :D:D:D

mój mąż to nawet o adopcji wspomniał człowiek głupieje czasem ;) czyli musimy chyba kupić psiaka

bo ja wiem... może i by próbowała dalej, tylko mieszkanko ma małe a piesek malutki, to się zmieścił ;)

Może to głupie i nie na miejscu ale słyszałam ostatnio takie powiedzenie :) Lepiej mieć 3 złodzieji z domu niż 1 kur... :) To żart oczywiście :)

wydaje mi się, że komfortowa jest sytuacja gdy są i dziewczynki i chłopcy, bo wszyscy mają z tego korzyść

dzieci uczą się jak sobie radzić w świecie damsko-męskim, no i rodzice zadowoleni

eee zależy ja mam dziewczynkę z charakterem chłopaka i chłopaka słodziutkiego jak dziewczynka :D

hehe ale chłopakowi sukieneczki nie założę ;) chociaż on nie miałby nic przeciwko temu :D

oj robaczku a ja tak bardzo dziewczynkę chciałam, a tu normalnie chłopaczek będzie :) ale co tam synek też jest fajny :D ale będziemy próbować! do trzech (no może czterech) razy sztuka :P

no ja się zastanawiam nad tym czwartym razem ale przeraża mnie to masz dobrze, bo jesteś na poczatku drogi :)

masz doświadczenie, to co tam :D dziewczynki są fajne chciałabym taka prawdziwą, słodziutką, w sukieneczce...

Gość tingu-ringu
Ale ty glupia jestes, pewnie wspolzylas od razu po okresie to się dziwisz ze masz dziewczynki. Nie wiesz ze na poczecie chlopca masz czas tuz przed owulacja i po niej? Wspolzyj od 14 dnia kazdego cyklu, ale wczesniej nie i oczywiście obserwuj swoje cialo, zebys była pewna czy już była owulacja. Jest kilka topicow na ten temat, jest ksiazka „Zaplanuj plec swojego dziecka”, zanim zabierzesz się za planowanie plci to zorientuj się najpierw jak to zrobisz, bo to ze chcesz akurat chlopca to troche za malo, do tego jeszcze troche wiedzy trzeba. A o chlopca jest latwiej niż o dziewczynke, zreszta znam kilka par, którym udalo się zaplanowac chlopca już w pierwszym cyklu.

Gość moi znajomi chcieli córke
Wyszło z tego że najpierw mieli 4 synów a dopiero za piątym razem im się udało i urodziła sie córeczka ;-)

głupoty piszesz dwa razy celowalismy raz w owulkę i raz po, wiedza nijak ma się do natury w naszym przypadku

Gość DO tungu-ringu
to ty głupia jesteś jeśli sądzisz, że płeć faktycznie można zaplanować:O

no właśnie, ja robiłam drugą dziewczynkę i co wyszło? chłopak :D:D:D człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi, jak mówią...

TO NIE JEST TAKIE PROSTE ZAPLANOWAC PLEC.MY ZMEZEM PLANOWALISMY DZIEWCZYNKE A URODZIL SIE CHLOPCZYK,BYLO WSZYSTKO OBLICZONE NO I MAMY DZIEWCZYNKE TYLE ZE WYBRAKOWANA Z JAJECZKAMI :) PIERWSZE DZIECKO TEZ CHLOPCZYK,NIE WIEM CZY BEDZIEMY STARAC SIE JESZCZE,ALE BARDZO BYSMY CHCIELI DZIEWCZYNKE,NARAZIE CIESZYMY SIE SYNKIEM ON MA DOPIERO 6 TYG.