Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pistacjaa

Jakie świństwa zrobili wam wasi eks?

Polecane posty

moj byly z nienawisci do mnie ze go zostawilam dla mojeo obecnoego faceta latal po znajomych i opowiadal jaka to ja jestem straszna baba, ze ciagle na niego krzyczalam i w ogole zeby przypadkiem nikt sie mna nie interesowal, w sumie zadne wielkie halo, ale tak sie wkurzylam, ze nakrecilam go na znajomosc z moja kolezanka , umowilam ich pare razy, oczywiscie w porozumieniu z rzeczoną znajomą, ktora miala po prostu sprawic by ją polubil po czym powiedziec ze wszystko ukartowalam, teraz byly nienawidzi mnie jeszcze bardziej :D :classic_cool:

Gość KKKKKKKKKKKK
ZROBIL ZE MNIE NAJGORSZA DZIEWCZYNE W MIESCIE. TAK NA MNIE NAGADAL ZE NIE SADZILAM ZE MOZE TAKI BYC

Gość erhrhrtrrrrrr
on nic ale jego mama, okrutna macocha!!!!!nastawila moja najlepsza przyjaciolke przeciwko mnie, jest psychologiem wiec wszystkiego sie lapala zeby jej sie udalo , no i sie udalo, przykro mi ze ta przyjaciokka byla taka latwowierna, nie utrzymujemy juz kontaktu

ja tez miałam przejscia z moim juz na szczescie byłym.jak z nim zerwałam to straszył ze siebie zabije a jak nie reagowałam to ze zabije najpierw mojego ojca pózniej matke a na koncu mnie,dzwonił ze jest w lesie i ma petle na szyi i wogóle pełno innych nie przyjemnych rzeczy,zreszta do dzis nie daje mi spokoju choc nie jestesmy juz razem 2 lata i ja mam juz kogos innego.

Gość jędza z sąsiedztwa
mój ex zrobił mi dziecko i się nim nie interesuje

Gość .........zzzzzzzzzzz
pobil mnie, kilka razy pociagnal mnie mocno za wlosy, az zostala mu cala ich garsc w jego z.jebanych lapach... i oblal mnie goraca herbata na brzuchu, a jak zaczelam glosno plakac, to darl na mnie morde ze to moja wina... i zebym byla cicho... rzucil sie na mojego mlodszego brata kiedy przyjechal do nas w odwiedziny (mieszkalismy razem) bo wypil za duzo mleka... i jeszcze sie nie chcial wyprowadzic psychol, mi mo ze umowa byla na mnie... a ja taka bylam glupia ze nie zadzwonilam na policje bo nie chcialam mu robic klopotow... boze, tak bardzo sie ciesze, ze to juz dawno za mna

Gość wiesz co zrob
wypierdalaj z ty iq!!!!!!!!!!!zygac sie chce wszedzie te gowno wypisujesz!!!!!!!!!po moim wpisie juz wiesz jekie mam iq😠

ja do mojego eksa nie wroce nigdy.jak sie balam ze bede w ciazy,to mi kazal usuwac.oczywiscie w ciazy nie bylam,ale na propozycje aborcji wymalowalam na naszej klasie list do jego bylej,ze bylam ja i ona na raz.ze sypial z nami na nraz,podalam dokladne daty,dokladne spotkania... tymczasem jego byla(wrocili do siebie pare dni temu) nie ma neta:P wiec wisi to na nim jak miecz tantalosa.:P wczoraj dzwonil i prosil zebym napisala sprostowanie.napisalam. ze nigdy sie znim nie kochalam,ze nasz zwiazek jest platoniczny.a on sam jej powiedzial pare dni temu ze sypial ze mna,ale zanim do niej wrocil...wiec i tak sie utopil juz :P tak poza tym co zrobilam ex?wrzucilam jego dane na strone dla gejow.mial tysiac telefonow.:P

Gość mrówczynka
Mój eks zrobił mi najgorsze świństwo! Mianowicie jeszcze nie jest eks!!

Gość Lloyds
złamał mi serce a potem proponowal sex bez zobowiazań, ze niby bedzie fajnie. nie zgodziłam sie. Po jakimś czasie zaprosil wszystkie moje znajome(nie najblizsze przyjaciółki, tylko takie dalsze koleżanki co sie nim jaraly) na wyjazd do zakopanego na kilka dni. Potem na n-k ogladałąm zdjecia jak sie razem dobrze bawia w jacuzzi. Gdy z nim ostatnio rozmawaiałam zachwycał sie wdziękami dziewczyny swojego brata. Opowiadał tez cos o jakiejs licealistce którą w sobie rozkochał, ale nie chciala sie całować wiec dał sobie z nia spokój, dziwczyna podobno mdlała na wfach bo nic nie je bo usycha z milosci do niego. Dupek