Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebuku

Dziewczyny umowilybyscie sie z tym facetem?

Polecane posty

Gość polkulcja
Ładny tuczniczek :) :P

Gość nigdy w zyciu z nim
zainteresowania też ma fatalne, jest żałosnym desperatem (bo pisze, ze nie ma wymagan co do partnerki... pewnie, bedac takim nieudacznikiem ucieszy i wezmie cokolwiek).... ten profil to chyba podryw na litość :O

agusiak > widać że mało wiesz o ludziach na takich stronach. Tam jest przecież mnóstwo ludzi, kobiet w różnym wieku. Są i śliczne i brzydsze. Oczywiście nikt Ci nie każe tam zaglądać, ale od razu pisać, że to żałosne to też przesada. Ja mam dziewczynę poznaną w taki sposób (naprawdę bardzo ładna i mądra), mój znajomy właśnie się żeni też z dziewczyną którą poznał na necie. I dlatego strasznie mnie śmieszy i jednocześnie wkurza gdy ludzie, którzy tak bardzo generalizują. Przecież buraka czy innego desperata to poznać możesz wszędzie. Ale co ja będę pisał, i tak nie zrozumiesz.

To jeszcze ja coś dodam. Często słyszę od koleżanek dlaczego taki facet jak ja szuka szczęścia na portalach randkowych. No bo przecież jestem w miarę normalny, niebrzydki, mam poukładane w głowie, nie jestem nieśmiały, mam pasje, mam własne życie. I odpowiedź zawsze jest jedna - bo nie mam czasu ani możliwości poznawać kobiet w inny sposób. Czasu, bo pracuję od rana do wieczora, a możliwości, bo aktualnie nie mam nawet z kim wychodzić na tzw. miasto (znajomi się porozjeżdżali, albo są zajęci swoimi sprawami). No to stwierdziłem, że dlaczego nie przez internet. I myślę też, że wiem skąd się biorą te opinie, że tam siedzą desperaci, albo zboczeńcy, albo psychicznie chorzy. Bo tak też po prostu jest :) Wiem od dziewczyn, z którymi się umawiałem, że trafiały na prawdziwych kretynów. No i jest to przykre, że potem te negatywne odczucia przechodzą na innych facetów, zupełnie normalnych, którzy akurat z takich powodów jak ja także się tam ogłaszają. Ale tak jest też w życiu. Wszędzie można spotkać fajnych ludzi, ale i debili.

Gość Brązowooki Brunet
No i wszystko w tym temacie. Zadna nie umówiłaby się z nim przede wszystkim z powodu wyglądu. To ze jest ciepłym,spokojnym, uczuciowym facetem NIC NIE ZNACZY. wniosek nasuwa się sam : Facet musi być przystojnym sukinsynem i będzie miał kobiet na pęczki. Poczytajcie biografię pisarza Marka Hłaski.Koles czesto był bez kasy,obchodził sie z kobietami okrutnie ,ale ponieważ był przystojny, niepokorny, kobiety za nim szalały.

Gość ale on nie ma ani wygladu
ani charakteru... żółwie i motoryzacja, co za nudziarz... :O

Gość Dalia65
pije duze ilosci piwa no bo od czego ten brzuch

Gość Brązowooki Brunet
Dobrze ze ma JAKIEKOLWIEK zainteresowania !!! Moze ma naprawde dużą wiedzę na temat żółwi.Moze to jest jego przysłowiowy konik ??? Co byś chciała. ??? Zeby interesowal się modą męską? Serialami , plotkami ??? Co za ludzie ...

Gość Dalia65
c.r.e.a.m. to umów sie ze mną

Gość zakapioor
Trafna uwaga. Gdyby tak wstawić do tego profilu zdjęcie jakiegoś przystojniaka to założę się, że kobiety pisałyby zupełnie inaczej. I żadna nie krytykowałaby jego zainteresowń :)

Gość dzej zi
Nie, nie umowilabym sie, bo facet jest wyraznie zapuszczony, a pewnie sam chcialby miec slicznotke u swego boku.

Gość polkulcja
No właśnie ... taki wygląd mówi sam za siebie .. jak tu piszą, no raczej temperamentny to on nie jest ... Sport to tylko na ekranie .. z butelką piwa ... nieudacznik życiowy ... Ktoś pisze, że uczuciowy .. Czy to sztuka być uczuciowym, jak już w końcu trafi mu się kobieta? to żadna sztuka .. to naturalne ... i nie wymaga wysiłku z jego strony, bo raczej nie musi rozmyślać, czy nie stać go na lepszą ... :O Sztuka być uczuciowym, jak się ma duży wybór ... Podsumowując człowieka ocenia się w ciągu 5 sekund ... Wygląd, a na podstawie tego, można sporo dopisać ... temperament, tryb życia, itd,, itd.. Można potem zweryfikować ocenę, ale to już trudniejsze ,... Te pierwsze 5 sekund jest bardzo ważne ...

Gość pijeherbatke
Polkucja, chyba troche za bardzo pojechalas po facecie...Pozory myla, ale facet stwarza wrazenie dobrego czlowieka. Nic o nim nie wiesz, aby pisac czy jest nieudacznikiem. Co to w ogole znaczy nieudacznik? Mysle, ze wiele kobiet chcialoby miec u boku cieplego, uczuciowego czlowieka(takiego, ktory nie zdradza, chyba mi nie powiesz, ze to norma wsrod facetow).

Gość całkowicie czarny kot
jestem ciekawa fotek tych wybrednych pań, które tak odżegnują od czci i wiary tego chłopaka ze zdjęcia wszystkie są piękne, szczupłe, o niebanalnej urodzie i mają wybitne zainteresowania - to z pewnością

Gość polkulcja
hmm no widzisz ... Jak nie panuje nad ciałem .. nie ma błysku w oku .. nic nie wskazuje, że ma jakąkolwiek ikrę w sobie ... brak życia.. takie wnioski nasuwają się automatycznie .. i to nie tylko moje oceny ... patrz wyżej .. Ja nie mówię, że tak jest, ale tak to wygląda, ... a prawda jest taka, jaką ją widzisz ... nie ma innej .. Dla mnie tacy nie istnieją ... pewnie jakaś przeciętna, lub brzydka, będzie najszczęśliwszą kobietą na ziemi ... :O Wiem, jacy faceci mnie kręcą .. on we mnie może jedynie współczucie wzbudzić ... nic poza tym ... :O

Gość a wy mądrale
chcielibyście mieć ciepłą i dobrą (już nawet nie bystrą, ciekawą, inteligentną ale tylko ciepłą i dobrą), grubą, brzydką zaniedbaną kobietę? ktora nie ma co do facetow zadnych wymagan, bo i tak nikt jej nie chce? jeśli nie, widocznie jesteście puści i prymitywni, lecicie tylko na wygląd

polkulcja wrzuć swoje zdjęcie zobaczymy twoje błyski w oku

Gość racja wpis wyżej
jak będzie na tej sympatii zagadywał do takich szaro-brzydkich cipek myszek, to jakąś sobie znajdzie i będą szczesliwi. i fajnie. tylko mi byle co nie wystarcza

Gość do czarnego kota
dlaczego ty masz jakas obsesje, ze wszyscy sa tak samo brzydcy jak ty?

chętnie się wymienię fotką i ocenię kto jest ładniejszy

Gość jasne zamiesc fote na kafe
zeby byc potem gwiazdą wszystkich tematów jak ta blondynka sprzed komputera, dwie blondzie w białych kurteczkach czy ostatnio bruneta z wyskubana brwia madre to bedzie bardzo :D

nie kochana, żeby udowodnić, że człowiek nie mierzy się okładką stare i oklepane, ale prawdziwe

Gość jasne zamiesc fote na kafe
skoro sie nie mierzy, to po cholere ci zdjęcia tych krytykujacych spaślaczka? gośću wyprzystojnieje od tego, że stwierdzisz ze krytykantki nie sa idealne? być mniej atrakcyjna od niego to wielka sztuka. On jest totalnie nieciekawy fizycznie, z opisu wynika też, że nijakie ciepłe kluchy z niego. I stwierdzi to i świetna laska, i grubsza okularnica, z tym, ze ta druga weźmie go z braku laku.

Gość polkulcja
całkowicie czarny kot - to nie jest topik o mnie ... Poza tym, nie mam powodów, aby tłumaczyć się ze swoich upodobań, mam takie a nie inne i nic tego nie zmieni ... Nie muszę Ci udowadniać, że te preferencje są adekwatne co do możliwości ... Wierz, lub nie .. To dla mnie nieważne ... Fakt, że tak bronisz tego biedaka, mówi sporo o Tobie ... Utożsamiasz się z nim .. To tym bardziej nie zależy mi ...

Jak nie panuje nad ciałem .. nie ma błysku w oku .. nic nie wskazuje, że ma jakąkolwiek ikrę w sobie ... brak życia.. i po co owijac w awelne:P przeciez glownie chodzi wam pewnie o jego brzuszek itd:P