Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebuku

Dziewczyny umowilybyscie sie z tym facetem?

Polecane posty

Gość ech żyvcie
dla mnie za niski , wygląda tak se ale może mądry a więc może ma szanse

Gość Felix Obarski
najlepsze są te sandały i czarne skarpetki he he he ;)

Gość nie i nie
stary z brzuchem niżzy ode mnie i jak z portalu to na pewno kryje wiele innych'niespodzianek' :o a te sandały ...porażka

Gość karol karski
28 lat - faktycznie stary ...

cytat: i jak z portalu to na pewno kryje wiele innych\'niespodzianek\' O jakie niespodzianki Ci chodzi? Też mam swój profil na takiej stronie i nie mam nic strasznego do ukrycia. Ale nie chwaląc się wyglądam lepiej niż ten facet z linku :)

Gość gdybym poznała go osobiście
to tak. lubię takich "misiowatych". ale nie umówiłabym się z facetem, który się reklamuje na sympatii :o

No i znowu nie rozumiem. Dlaczego byś się nie umówiła? A czym się różni poznawanie w taki sposób od poznawania np. w klubach czy na przystanku autobusowym? Teraz takie czasy nastały, że ludzi ogłaszają się w taki sposób. Ja też się ogłaszam, bo nie mam na co dzień czasu poznawać kobiet w inny sposób. I nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość jak wyżej
na takich portalach są sami desperaci :o

ja bym sie nie umowila, bo ja sie nie umawiam na randki z neta :) u wielu dziewczyn odpadnie on w przedbiegach za skarpetki i sandaly i za pozycje eksponujaca brzuch. poza tym nie wyglada na 28 lat tylko na jakies 36 :o ale pewnie znajdzie sobie kogos. kiedys ;)

Gość ofe rma
on gruby jest a nie misiowaty. i raczej paskudny przyznać trzeba. nie róbcie sobie jaj z człowieka.

Gość opis ma sympatyczny ale
wygląd odpychający

Gość mmmmmaaaaaaamoooo
ma 28 lat a wyglada jak kapec

Gość Iaromina
Mojego męża poznałam na portalu randkowym, tak więc ja doświadczenia mam dobre. A co do faceta z linku wyżej, to nie umówiłabym się, bo nie jest po prostu w moim typie (za niski, ja mam 174 cm wzr.)

Gość Iaromina
Do osoby wyżej - desperaci to są wszędzie, nie tylko w internecie :) Zanim poznałam swojego (już) męża, to umawiałam się parę razy w taki sposób i każdy z tych facetów był na swój sposób ciekawy. Ale to długa historia. Generalnie zawsze umawiałam się z tymi, o których już coś wiedziałam (przez pisanie i telefony), a nigdy w ciemno.

Może nie jest jakis extra urodziwy, ale z jego słow bije ciepło i serdeczność. Podoba mi się fragment o żółwikach :) Sama kocham zwierzaki i cenię ludzi, którzy szanują naszych braci mniejszych ;) Kto leci na wygląd, na pewno przejdzie obok niego obojętnie, ale jak dla mnie, gość jest calkiem sympatyczny.

Ale mnie śmieszą te teksty, że na takich stronach to tylko desperaci siedzą. Ja poznałem swoją dziewczynę przez ilove.pl. Oboje założyliśmy tam swoje profile z ciekawości, nie licząc na nic poważnego. W końcu ona mnie zaczepiła i potem już się szybko potoczyło. Już pół roku jestesmy ze sobą i moja dziewczyna sama przyznaje, że nikogo tak normalnego jak ja nigdy wcześniej nie poznała :) Tak więc piszcie sobie co chcecie, ale ja za desperata się nie uważam. A tym które tak myślą życzę powodzenia na \"disko\", tam dopiero maczomeni się kręcą i na pewno was poderwą.

za niski, za gruby, za bardzo podobny do kaczyńskiego z twarzy czyli NIE, nie umówiłabym się z nim

Gość zakapioor
Ale o co chodzi? Sa dziewczyny ktore nigdy w zyciu by sie z kims na necie nie umowily, a sa tez takie dla ktorych nie ma z tym problemu. Z tego co wiem to na stronach randkowych siedza dziewczyny, ktore chca sie w ten sposob umawiac, dlatego nie rozumiem po co sugerowac sie tym, ze jakas laska tutaj z forum napisze, ze ona "nigdy w zyciu". A co to mnie obchodzi. Umawiam sie z tymi, ktore tego chca. Osobiscie uwazam, ze poznawanie w necie to sposob dobry jak kazdy, i tak jak w kazdym przypadku liczy sie to zeby na wlasciwa osobe trafic.

Tez bym sie z nim nie umowila.. Powód: nie to ze jest niski, nie podoba mi sie, niewysportowany... to wcale nie o to nawet chodzi... Załosne jest to ze sie wlasnie na takim portalu oglasza :o

Gość zakapioor
o i nastepna sie odezwala. Co jest w tym zalosnego? Podaj jeden sensowny argument

ja bym sie umowila, bo wyglada na milego faceta i chcialaym to sprawdzic w rzeczywistosci :)

Agusiak - a to Ty pewnie gustujesz w chłopcach z dyskotek i klubów? Oni nie są żałośni?

o zesz a odstosunkujcie Wy sie ode mnie :P To jest moje prywatne zdanie i mam do niego prawo :) Dla jednych jest zalosne oglaszanie sie na portalach randkowych, dla innych nie :) Póki jestem mloda i piekna mam prawo umawiac sie z kim chce :P I zwyczajnie facetom z portali randkowych mowie NIE :)

Gość nigdy w zyciu z nim
jest brzydki, mimo znośnego jeszcze wieku wygląda staro, jest gruby i ciapkowaty z wyglądu opis do dupy - za dużo trzykropków, jakieś takie to ślamazarne, zero zdecydowania, ikry, męskości... czym do cholery ten żółwikowy nieudacznik miałby mnie zafascynować?

Gość za żadne skarby świata
bym się nie umówiła:o - mały (porażka!:o) - rudawy (albo ja ślepa jestem:o) - gruby (a nie jak ktoś napisał wyżej misiowaty:o) Może i inteligentny itd, ale nie zarujmy się wyglądu jest ważny i nie wyobrażam sobie umawiać się z kimś kto mnie z wyglądu wręcz odpycha:o Tak samo jak nie umówiłabym się z przystojniakem z okładki, z którym nie można porozmawiać bo jest debilem:o (swoją drogą ciekawe która wersja przeszłaby u Was kobietki prędzej?;) )

Mnie sie wydaje ze taki facet potrafilby mocno i szczerze kochac, bylby wierny zonie i rodzinie i wyglada na dobrego czlowieka.

Gość polkulcja