Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dama_z_charakterem

Czekam na Księcia

Polecane posty

Gość praw dziwy książe
Mam białego rumaka ;)

Miałam księcia, byl cudowny, kochany ciepły, romantyczny, czuły, gotowy zrobić dla Mnie wszystko, nawet rumaka miał:) Wprawdzie nie białego, ale gniadą wielkopolankę.. ale zawsze:) Niestety z mojej winy, pozwolilam Mu się oddalić:( ech...

Gość Wstążka i buldożer
A ja posiadam hulajnogę. Która księżniczka poleci na księcia z hulajnogą?

praw dziwy książe, szczerze mówiąc, kare bardziej mnie kręcą:P Zalana Zakochana, współczuję🌼 Rozumiem, że nie da się już nic naprawić? Wstążka i buldożer, :D To tak ekstremalnie ma być?:P

Gość semensemen
Czy was po...ło? Czekacie na rycerza, który pokona jakiegoś smoka? Gdzie wy żyjecie? W średniowieczu? Po trzydziestce może jakiś sie trafi, któremu maczuga nie stanie, ale wszystko będzie OK, będzie was całował po rękach, a wy się zadowolicie wzniosłym "Ach jak ja strasznie Cie kocham". Pozostaną tylko wspomnienia z młodości, wspomnienia niewykorzystanych szans i głupich wyborów. Pozdrawiam

Gość semensemen
Do Katrinne Czy uzyskałaś już status królowej? Kilka ładnych lat minęło. Może jesteś już arcykrólową? Jedna z Twoich przedmówczyń tak górnolotnie wypowiada się na temat swojego księcia, a czy nie wspomniała czasem, że równie pięknie wychodzi jej kończenie znajomości za pomocą jednego sms-a? Chyba, że to jak najbardziej przystoi królowej? Królowa wymaga, królowa nie znosi różnicy zdań, królowa nie słucha, bo nie musi, inni muszą. królowej wszyscy muszą się podporządkować żeby myślała, że jest królową. To królestwo wkrótce upadnie!