Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dama_z_charakterem

Czekam na Księcia

Polecane posty

jak już by się znalazło?:P no cóż, nie powiem, zabawa w kotka i myszkę byłaby mile widziana:P Pod warunkiem kontroli, kto jest kotem a kto myszką:D

nie do mnie z tym:P Właściwie, jak ma się znaleźć, to się znajdzie;) Nic na siłę:P

ooo to byla kwestia czasu kiedy padnie to znienawidzone przez mnie hasło;) katrinne mam pytanie for you special- co sadzisz o znajomosciach internetowych nazwijmy to?:)

dlaczego znienawidzone? No chyba, że czas Cię bardzo goni, to zrozumiem:D ale co masz dokładnie na myśli? Znajomości zawarte np. na czacie i przeniesione do reala czy jak?

no naprzyklad:) czyli poczatek przez łącze .... nie goni;) póki co goni mnie coś straszniejszego;):):):)ale jak juz mnie to dogoni to chyba bedzie pora na serio sie zacząć martwić;)

a co Cię goni, jeśli można zapytać?:P wiesz, to różnie jest...jednym przynosi rozczarowanie, innym pomaga. Osobiście nie szukam faceta przez internet, aczkolwiek nie potępiam tych, co tak robią. Swoimi czasy zawarłam parę znajomości(dwie z nich trwają do dzisiaj:) )

rozpaliłaś moją ciekawość a jeśli o to chodzi, to jestem bardzo niecierpliwa:D szczerze? Nie wiem. Może to młodość(wg. mnie trwa spokojnie do 30:D), może podejście do życia? A może po prostu strach przed nieudanym związkiem, przez co 'samotność' mi na razie pasuje?:)

no, mi trochę więcej, ale napisałam, że "wg. mnie". Możesz ustalić własną podziałkę:P bardziej od osobistych, utkwiły mi w pamięci doświadczenia znajomych i krewnych...jak się tak przyglądałam, wolałam za wczasu wyciągnąć wnioski... ale dlaczego zapytałaś o te internetowe znajomości? Jakiś szczególny powód?:P

hmm...cóż, nie jestem ekspertką i nie znam bliżej sprawy, ale...pół roku na gg na pewno coś daje, w ciągu takiego okresu można już kogoś choć trochę poznać. I jeśli coś Ci mówi, że warto, spróbuj przenieść znajomość do rzeczywistości. Tylko wtedy mogłabyś w pełni zdecydować... Nie wiem, czy oczekiwałaś rady, ale...:D Ja już uciekam, muszę się wyspać Dobranoc:)

to jeszcze określ przedział wiekowy dla książąt:P u mnie to nie przejdzie, sama mam skłonności dyktatorskie i nijak się nie umiem komuś podporządkować:P

Gość Xiążę
Melduję się. :-) Po co Wam książę?