Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dama_z_charakterem

Czekam na Księcia

Polecane posty

Gość ksiaze bzik
do usranej smierci nie znajdziecie przepraszam bo chyba juz ostani............

No, widzę dziewczynki sobie jakąś dłuższą przerwę robicie:P ...ale nam się tu książąt namnożyło:D lilian, fajnie, że masz kogoś takiego. Najważniejsze, żebyś była szczęśliwa. Reszta się nie liczy;)

Gość a czy
Mija się na ulicy chłopak z dziewczyną... Widzi jaka jest brzydka i mówi do niej: W jakim ty zamku straszysz?! A ona na to: masz za małego konia, żeby tam dojechać!

no, Ty to na pewno, prowadzisz ożywioną(a może już uschniętą?:P) dyskusję z sumieniem:D a reszta co?:P

to ożywioną czy uschniętą? :P dyskusja z sumieniem... - czy tylko mnie to jakoś dziwnie brzmi? :D a jak twój książę? dotarł już? ;)

to ja Ciebie się pytam:P W końcu to Ty z nim dyskutujesz:P jak dla mnie brzmi fajnie:D A gdzie tam..., jeszcze go nawet na horyzoncie nie ma:o:D A jak u Ciebie?;)

🖐️ witam Księżniczki ...a mozna czekać na postać ze snu...?...;)

Katrinne :) ...i tak nie mam nic innego do roboty...a zresztą moje oczekiwanie może być bardziej realne...ostatnio deficyt na książęta...;) :D

...a nie lepiej czekać nocami, a snić na jawie...? ...w koncu nigdy nie wiadomo...:) ...ten sen był taki realny...;)

ja tam nie wiem, to nie mój sen:P ...ale spędzać bezsenne noce zamiast pławić się w realnych snach?:P

Kobieta_bez_Skrzydeł, znudzona czekaniem?:D trzeba sobie jakoś czas zorganizować...np. snem na jawie, jak koleżanka wyżej:P