Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dama_z_charakterem

Czekam na Księcia

Polecane posty

Gość Ju......
Katrinne, spławiłam tamtego z innego powodu. Nie dlatego, że nie chciałam go zranić, ale dlatego, że gdyby jego kolega dowiedział się, że się mu spodobałam, raczej by się nie wtrącał. Solidarność plemników.:P Żałuję, że go nie było, bo to była jedyna okazja, żeby cokolwiek podziałać, bo muszę na dniach wyjechać i nie wiem czy i kiedy wrócę. A koledzy faktycznie się nie popisali, szkoda, bo chciałam się pożegnać, ale trudno. Jednak sama w klubie już setki razy byłam, więc to żaden problem. Dzięki za wsparcie, szkoda, że nawet Waszych rad nie mogłam wykorzystać. No ale macie księcia, więc nie będę przeszkadzać. Powodzenia i pozdrowienia.:)🌻🖐️

smutny książę? Co, ktoś Ci księżniczkę sprzed nosa sprzątnął?:P Juu, problem czy nie problem, nie wyobrażam sobie, żeby mnie tak mięli znajomi wystawić, chyba, że przy dobrym alibi:P

dla wszystkich księżniczek, książąt i kurierów ;) smutny książę? :O to księżniczki powinny być smutne czekając na tych księciów :P Katrinne - prasa mi się skończyła, więc mogłabyś mi podrzucic te pisemka o modzie :P

fasolko, szulerko Ty:P Już ja wiem, że tu nie gazetki, a o kuriera chodzi:classic_cool: Ale jestem wspaniałomyślna: wysyłam!:D Ejj, czyżby topik już umierał?:o A taki jeszcze młody...

eee tam kurier :P przecież na księcia czekam :P to co, wymiana? to ja wysyłam te uczucia i coś tam :D może już książęta odnalezieni? txzn księżniczki odnalezione przez tych księciów? :D

Gość oddam mojego księcia
chcesz??:)

Ach, ale zanim on swój słodki tyłeczek na wieżę dociągnie:P Nie można przecież umierać z nudów, podczas gdy on będzie miał świetny ubaw walcząc ze smokiem;):P A propo smoków, może po prostu pożarły pretendentów do roli księcia, bo ich też coś tu brakuje:P

Ja tam proponuję nic nie zmniejszać:P (Widzę, że redakcja sprawnie odpowiada na skargi:D)

Gość Dop******lam dziś każdemu
jak tu ratować kogokolwiek jak mi koń zdechł

szukanie..., bo swojego księcia trzeba krótko trzymać, co by się właśnie nie rozpasł:P

Gość Dop******lam dziś każdemu
a szybciej chciałem dojechać ale zabłądziłem i biedaczek mi padł teraz idę na pieszo :P

Powiedziałabym, że do czasu pojawienia się na drodze jakiegoś bardziej interesującego osobnika:P

Przyjrzałabym się tej kopii uważniej:P ...ale serio nick do zmiany...Zastanów się tylko, czy radosny książę to na pewno dobry wybór:o:P

poll...wreszcie jakies konstruktywne informacje:D dziekujemy! aczolwiek pojęcie ksiecia jest o wiellllle bardziej szerokie i takie odrobine bardziej hmmm holistyczne?:D ;)