Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paź królowej

dziewczyny zdefiniujecie tego swojego księcia

Polecane posty

Gość paź królowej

bom ciekaw

proszę jakie konkretne pytanie: uwaga ! lista jest długa: - inteligentny, rezolutny - musi mi sie podobać, pociągac fizycznie - poczucie humoru mile widziane :), powygłupiać każdy chce sie :) - potrafi ze mną rozmawiać, nie łapie mnie za słówka - ma czas na spotkania ze mną - nie może być brudasem, bałaganiarz dopuszczalny - nie jest leniem, nie boi sie pracy- ale pracoholikom mowię nie -lubi spedzać czas na zaglach, desce itp - cierpliwy, odpowiedzialny, zdecydowany - opiekunczy - gotowanie, sprzątanie - po połowie - nie jest obsesyjnie zazdrosny :O - hmmm... zainteresowaia: wydaje mi sie, ze może zajmować sie czymś o czym nie mam pojęcia -można wiele sie nawzajem od siebie dowiedziec :) - jak mowi to jest to prawda, nie poddaje mnie żadnym "próbom" ani nie kontroluje tel - jest godny zaufania -

aaa oczywiscie potrafi odpowiednio zachować sie w każdej sytuacji : na wódezce ze znajomymi i na imprezie firmowej, własciwie to lepiej jak byłby wkstrawertykiem :) :D "szukajcie a znajdziecie... ":P

taki jakiego teraz mam.. nie pantofel i nie dominator.. akceptacja, zaufanie i wiara w to co robimy. I podobno kocha mnie.. ale moglby kurde esa napisac:/

*dobry człowiek (taki, który lubi robić coś bezinteresownie dla innych) *lubiący zwierzęta *z poczuciem humoru *inteligentny (dobrze by było, żeby był wyksztalcony) *gołodupiec (ja też jestem gołodupcem i nie chcę bogatego chłoptasia) *gotowy rzucić wszystko w pizdu i wyjechać ze mną na koniec świata (dosłownie), np. na rok do Afryki uczyć w wiejskiej szkole dzieci angielskiego :D Takiego bym pokochała całym serduchem, jeździlibyśmy sobie po świecie i żyli z dnia na dzień ;) Takie życie mi się marzy, wiem że nietypowe :P

Gość Dop****lam dziś każdemu
żądania nie z tej galaktyki

Gość złośliwaa 30
jessssu byleby mnie tylko kochał i nie krzywdził

Gość świnka pepa
Nie ma żadnych reguł i przepisów,to musi być CHEMIA-coś co zmiecie nas z powierzchni ziemii :)

Gość rrrrrrrrraku
Dla kobiet należy być tylko: A. 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. e) oraz, ale to już naprawdę taki mały szczególik, zapisać się na kurs i opanować paranormalne metody czytania w myślach kobiety, żeby móc przyjąć odpowiednią postawę do zaistniałej okoliczności i nie powiedzieć jakiegoś głupstwa czy niedorzeczności. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę

Gość rrrrrrrrraku
Ponadto: Jeśli stawiasz kobietę na piedestale ...i próbujesz ochronić ją przed "wyścigiem szczurów" - to jesteś męskim szowinistą. Jeśli nie pracujesz zawodowo i robisz za "gospodynię domową", jesteś maminsynkiem. Jeśli pracujesz zbyt wiele, to znaczy, że nie masz dla niej czasu. Jeśli pracujesz zbyt mało, jesteś nicponiem i obibokiem. Jeśli ona ma nudną i monotonną pracę z niską pensją, to jest wyzysk. Jeśli ty masz nudną i monotonną pracę z niską pensją, powinieneś ruszyć swoją leniwą du.. i znaleźć coś Lepszego. Jeśli awansujesz przed nią, to jest faworyzowanie. Jeśli ona awansuje przed tobą, to jest wyrównanie szans. Jeśli mówisz, że ładnie wygląda, to jest molestowanie seksualne. Jeśli zachowujesz spokój, to jest to męska obojętność. Jeśli płaczesz, jesteś mięczakiem. Jeśli tego nie robisz, jesteś nieczuły. Jeśli podejmujesz decyzję bez porozumienia z nią, jesteś szowinistą. Jeśli ona podejmuje decyzję bez radzenia się ciebie, to znaczy, że jest wyzwoloną kobietą. Jeśli prosisz ją o coś czego ona nie chce zrobić, to jest dominacja. Jeśli ona chce tego od ciebie, to jest przysługa. Jeśli ona podoba ci się w samej sexownej bieliźnie, jesteś zboczeńcem. Jeśli ci się nie podoba, jesteś homoseksualistą. Jeśli każesz kobiecie wydepilować nogi, jesteś seksistowski. Jeśli tego nie robisz,nie warto się dla ciebie starać. Jeśli dbasz o siebie i swój wygląd, jesteś próżny. Jeśli nie dbasz, jesteś prostakiem. Jeśli kupujesz jej kwiaty, pewnie piłeś. Jeśli nie kupujesz, to znaczy, że w ogóle się o nią nie troszczysz. Jeśli jesteś dumny ze swoich osiągnięć, to jesteś zarozumiały. Jeśli nie jesteś dumny, to znaczy, że jesteś zakompleksiony. Jeśli boli ją głowa, to jest to po prostu ból głowy. Jeśli ciebie boli głowa, to znaczy, że jej nie kochasz. Jeśli chcesz TO robić zbyt często, jesteś maniakiem seksualnym. Jeśli niezbyt często - masz inną kobietę. Nic dziwnego, że faceci umierają wcześniej niż kobiety!...

Gość głebia oceanu
książę...musi wiedzieć co to znaczy zachód słońca nad jeziorem, musi kochać ciszę lasu i zapach morza, popoludniowe spacery droga przez zlociste pola, podroze pociagiem gdzies przed siebie. Musi umiec smiac sie do lez, cieszyc z zycia, patrzec w oczy i patrzec przed siebie....kochac zycie:)

Gość Dop******lam dziś każdemu
jaka głębia tego wniosku

Wesoly i inteligentny wysoki brunet z brazowymi oczami majacy wysokie stanowisko i umiejacy gotowac i znoszacy moje humory z usmiechem na twarzy :P

Gość smokopies
rrrrrrrrraku ma świętą rację. Kobiety nie wiedzą czego chcą. Ich życzenia nie jednokrotnie się wzajemnie wykluczają, a one nawet tego niezauważają.

Gość wyszłaś z kąpieli dla mnie
spełniam wszystkie wymagania z nawiązką, bo mam praktycznie takie same