Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna1978

jestem druga zona

Polecane posty

Gość czytam i cztam cde
dla mnie nie ma znaczenia ze jestem 2-ga zona ex i jej dziecko dla nas nie istnieja najwazniejsze ze mam wspanialego meza ktory dla mi wspanialego syna i tyle .no i zostawil swoja ex dla mnie a reszta sie nie liczy .

Gość joanna1978
TO JESTESMY W PODOBNEJ SYTUACI :

Gość dziewczynooooo
cde..i ciebie zostawi - kwestia czasu

Gość czytam i cztam cde
dokladnie dlatego jestem zdania aby ograniczyc wszystkie kontakty do zera jak mam byc zla to chociaz za cos a nie za darmo

Gość czytam i cztam cde
jasne od 13 lat tylko mu to w glowie jak nas zostawic ale widzisz jeszcze jestesmy i bedziemy razem

Gość no boi sie facet
takiej baby;)to cicho siedzi ...

Gość jakas ty wspaniala cde
na wszystkich topikach to czytam :) rispect

Gość zależy jak lezy
im bardziej suczka szczeka tym bardziej się boi o swoja kość takie suczki tu szczekają i przekonują się która ma większą kość żenująca lektura

Gość joanna1978
my 28 przeprowadzamy sie do chorwacji a jego ex zostaje tu czyli w niemczech Do czytam i cztam cde wierze w milosc naszych mezuw do nas w koncu moglo sie im przytrafic cos gorszego-ex

Gość czytam i cztam cde
powodzenie w chorwacji ale z tego co wiem w niemczech alimenty sa podobne do polskich moja kolezanka na swoja corke dostaje 150e miesiecznie on ma dochody 900 e wiec czemu tyle placicie ?

Gość joanna1978
nie musze bac sie o swojä kosc, ja nie szczekam ,tylko odrazu podgryzam gardlo i wypijam krew do ostatniej kropli .Po co szczekac ?tak robiä latrerki gdy sie bojä

Gość zależy jak lezy
tylko, że z tej całej lektury najbardziej żenująca jesteś ty ............ aus

Gość co to sa latlerki
?

Gość co to sa latlerki
kobieto , wez sie za siebie .. jak czytam ta 'lekture zalosna' to az mnie skreca..

Gość facet widac taki sam malo
rozgarniety ze z takim pustakiem jest

Gość RATlerki
wlasnie szczekaja . najglosniej szczekaja jak tak WY duze psy i tak wiedza ze maja przewage nad nimi wiec zawracaja sobie dupy szczekajacym gownem.

Gość joanna1978
alimenty zostaly przysädzone w wysokosci 250 eu. jej jako matce samotnie wychowujäcej dziecko miasto oplaca mieszkanie 500eu plos kinder geld 168eu i dla niej na zycie ok 350eu.MY oprucz tego dalismy jej twingo(do niedawna oplacalismy ubezpieczenie tego auta)PLUS telefon byl na mojego meza (jej wymöwka -jak sie cos stanie dziecku to nawet nie mam jak po pogotowie zadzwonic) PLUS ciuchy zabawki itd.ale glupia krowa( JA) sie zbUNTOWALA i teraz dostaje tylko 250eu.

Gość joanna1978
twojej kolezanki mäz zarabia 900eu i dlatego placi tak malo bo musi mu zostac na zycie 700eu takie sä przepisy

Gość czytam i cztam cde
no i tak powinno byc . my tez dawalismy placilismy i mamy .teraz placimy 300 zl alimentow i jest ok nie ma co sie litowac bo i tak ile bys nie dala to jestes najgorsza nie oplaca sie byc dobrym .

Gość no fakt nie oplaca sie
byc dobrym :D boze ..co za denna wypowiedz..

Gość joanna1978
masz racje nie oplaca sie byc dobrym .Moja babcia mawiala "kto ma miekkie serce musi miec twardä dupe"-swiete slowa

Gość Oj masz twarda
Od wczoraj na kafetrii a maz co na to? nie masz co robic tylko pilnujesz topiku .

Gość joanna1978
mam co robic -wlasnie teraz wybieramy sie do fitnes studio-pa

Gość i co poszlas
chyba jednak siedzisz na cafe tylko w innym topiku :D haha fitnes...ale masz fantazje nie ma co

Gość joanna1978
mylisz sie fitnes mamy po drugiej stronie ulisy

Gość Drugie zony zawsze maja qorzej
Ale wiedza w co sie pakuja . ja bym nie chciala nigdy rozwodnika z dziecmi... thnx .juz wolalabym byc sama

a drudzy mężowie? oni nie mają gorzej? i wcale nie jest lepiej być samej :)

Gość joanna1978
w koncu kazdy z nas popelnia bledy .nie ma osöb nieomylnych i kazdy my prawo do nowego stczescia

Gość i owszem ale nie cudzym koszte
m

Gość baska200
Ja tez bylam ta druga przez 24 lata.Dorabialismy sie od zera bo maz zostawil wszystko.Mial dwoje dzieci,jedno z nich mieszkalo z nami gdy bylo nastolatkiem przez trzy lata bo tyle tylko dalo wytrzymac pod wspolnym dachem tak byl buntowany przez swoja matke ze dluzej nie bylismy w stanie tego zniesc.Gdy maz zachorowal na nowotwor nie bylo przy nim tych kochanych dzieciatek,zjawili sie na pogrzebie i od tego momentu zaczal sie wlasnie horor sadowy o majatek.Wiec tobie radze zebys wszystko przepisala na siebie wtedy ten gnojek nie dostanie nic inaczej zostaniesz kiedys bez niczego bo w sadzie nie ma litosci ze to ty sie poswiecalas ze te dzieci nic ci nie daly ale ty im bedziesz musiala dac,wiec dobra rada jest taka przepisuj wszystko za zycia na siebie bo inaczej nie bedziesz miala czasu oplakiwac ukochana osobe tylko bedziesz latala po sadach i adwokatach.Pozdrawiam izrob tak jak ci radze.