Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgnfkljgvfc

Boli mnie dzis samotnosc

Polecane posty

Gość dgnfkljgvfc

Rzadko mam takie dni,ale dzis jest wlasnie jeden z takich, kiedy boli mnie moja samotnosc. Chce kogos kochac, chce zeby w koncu mi sie ulozylo.

Gość dokładnie to samo przeszłam
mnie tez boli i znieczulam tę boleśc piwem. A boli tym bardziej że oficjalnie jestem sparowana. Cholera..............

Gość eads
to uwierz w to a tak sie stanie. i nie warto rozczulac sie tyle, nie daj sie opetac takim mysla. najlepiej zajmij sie czyms zamiast siedziec i plakac.

Gość dgnfkljgvfc
ale ja zajmuje roznymi rzeczami;) Nie jest tak,ze cale dnie siedze i placze, ale ilez mozna. TYdzien temu zakonczylam znajomosc z pewnym facetem. Nie bylismy para, ale bardzo go lubilam. Niestety nic z tego nie wyszlo, a na dodatek zostalam okropnie przez niego potraktowana. ehhh, mimo to teskne z anim:O

Gość Był sobie facet
Nie rozumiem Was kobiety! Wokół jest pełno samotnych facetów a Wy narzekacie. Np. ja, kawaler lat 27, samotny i nieszczeęśliwy, który nosiłby swoją wybranke na rękach. Ach rozmarzyłem się, czas wracać na ziemie.

Gość Był sobie facet
święte słowa

był sobie facet ---> ja was nie rozumiem faceci! gdzie jesteście? wokół pełno wspanialych samotnych kobiet! tylko je na rękach nosić :P

albo też trafiają na nieodpowiednich, nie mów, że każdą byś nosił na rękach, poza tym, że samotna na pewno musi posiadać jakieś tam cechy, a z tym też problem, nie wystarczy dwoje samotnych, jeszcze muszą do siebie pasować ;)

Gość Był sobie facet
w tym problem, nie umiem szukac dlatego tu zaglądam

Gość Denn
Oj!Też tak mam.Mogłoby coś sie ruszyć w końcu w tym kierunku,bo mnie samotność zabije.

Gość Był sobie facet
Jest sobota wieczór, wszyscy samotni siedzą w domu i włażą na forum z nadzieją że któs się do nich odezwie. A co mi tam, piszcie do mnie, pogadam z każdym dirk_pit@onet.eu

Gość on + ona = para
ludzie nie potrafia sie porozumiec. dajmy na to forum kafeteria, tyle samotnych, zamiast pokorespondowac ze soba, spotkac sie to siedza i czekaja na zbawienie.