Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comysleccccccc

ładna zgrabna 25latka..ktora nigdy nie uprawiala seksu?

Polecane posty

Gość wolnaaa
w pewnym wieku dziewictwo uwazane jest za niemormalne:( i ja chyba jetsem juz w tym wieku..wszystkich to dziwi

no co Ty. Na żone za to się nadajesz. Teraz to Twoj atrybut.

jeśli, ładna i zgrabna i nie uprawiała nigdy seksu, to jest sprawa niepojęta, aczkolwiek możliwa. Jeśli z żoną uprawiam seks 25 razy na miesiąc, to prosty rachunek wskazuje, że jeśli załóżmy rozpoczęła by bzykanie w wieku 20 lat, że straciła bezpowrotnie kila tysięcy ruchanek, w wieku menopauzowym będzie próbowała się w pipę ugryźć z żalu że puściła tyle lat najpiękniejszych w życiu, a co minęło i w sto koni niedogoni.......

Dziwi czy nie dziwi.. zależy jak na to spojrzeć. załóżmy że jesteś dziwica bo przez 25lat nie spotkałaś kogoś komu mogłaś na tyle zaufać zeby iść z nim do łóżka. i teraz pytanie? lepiej było je stracić z byle kim? czy lepiej poczekać (nie mówie że do ślubu) ale na odpowiednia osobe.

Gość
Może i takie kobiety są rzadsze, niż laski, które facetów mogą liczyć w 10tkach, ale na pewno bardziej pożądane.

Gość Apostoł jak Ty mnie
rozczulasz:o rozwodnik-zdradzał zonę,a dziewicy mu się zachciewa:o faceci kurwa:o

co z tego że w wieku 25 lat będzie dziewicą, jak będzie zołzą, nie do życia, yebniętą w mózg, uczestniczkę spotkań oazowych, która da poruchać w nagrodę, a w pozostałe dni, Renia Rączkowska, więc tu jest sprawa bardzo dyskusyjna, z resztą z dziewicami to nie problem, rozłoży nogi i poszły konie po betonie, z chłopammi dziewiczymi to jest problem, bo jak nie zechce stanąć, to może w stanie dziewiczym, do usranej śmierci podyndać..

Gość
Apostoł jak Ty mnie => ziemia ma to do siebie, że jednak nosi takich kurwiarzy jak ja, i takie idiotki, jak ty. Smutne, prawda? P.S. Wow. Mam stałe czytelniczki. Ktoś zadał sobie trud, aby przeczytać tę całą śmiszną historię :D :D :D

Gość Apostoł jak Ty mnie
a dlaczego twierdzisz że jestem idiotką?:o bo mnie śmieszy twoja postawa?

Gość
Jeśli sama nie rozumiesz, to co ci będę tłumaczył? Człowiek (niektórzy klasyfikują kobietę do tego gatunku :o ) to takie stworzenie co opinie innych, niezgodne z własnym światopoglądem odrzuca.

Gość Apostoł jak Ty mnie
:o rozmowa z tobą jest jak zawsze fascynująca:o

Gość
Masz dwie możliwości interpretacji: 1) Rozmowa = wymiana myśli. Myśl głeboko w twoim pierwszym wpisie ogłuszyła mnie na tyle, że nic sensownego nie mogę z siebie wydusić. 2) Z plebsem nie rozmawiam :P

Gość Apostoł jak Ty mnie
:o

wolna A co Cie obchodzi co mysla \"wszyscy\"? Dziewictwo to Twoja osobista sprawa, Jezeli martwi Cie ze \"wszyscy sie dziwia\" to oznacza ze jestes jeszcze niedojrzała. A jak jestes ogolnei niedojrzala to do seksu tez nie dojrzalas. Poczekaj jeszcze. Czy to sa jakies wyscigi ze trzeba tracic dziewictwo, bo \'tak wypada\"? stracisz je wtedy keidy sama bedzięsz tego chciala i nikomu nic do tego.

Kafeteria jest dla kobiet :) A widze ze "bardzo mily blondyn" siedzi na niej non stop i dogryza kobietom, taki z niego dzentelmen Normalni faceci wchodza na kafe sporadycznie, a ow "miły" blondyn siedzi na niej non stop Spodziewam sie teraz jakiegos zlosliwego komentarza z jego strony, moj topik juz popsul, na nic innego go nie stać.

Gość przecież on wcale
nie dogryza kobietom w tym poście:D tylko stwierdza to że jakaś laska jest dziewicą nie oznacza że będzie ona taką cudowną żoną z tego powodu:D

Gość ofe rma
ale dlaczego ty nie uprawiałaś seksu? to naprawdę dziwne. myślę że to czy ty go uprawiałaś czy nie nie jest jakieś decydujące. decydujący może jednak okazać się powód twojej abstynencji. bo skoro jesteś ładną i zgrabną dziewczyną to coś chyba jest nie tak że nie uprawiałaś seksu. w końcu bycie prawiczkeim/dziewicą w pewnym wieku nie jest już normalne i nie wynika z nadmiaru zalet bynajmniej.

co lepsze 25 dziewica czy 25 wycierucha jak dla mnie 1 opcja jest lepszym wyborem

Jaroo "naprawdę jest tak jak w pewnym wieku myśli się o poważnym związku to szuka się dziewicy" Wiesz co, to jest nieuleczalne podobno... Zawsze możesz się pożalić zakonnicom. Ale nie wszystkim:D

Gość kolejny temat o niczym
:o

Gość lllllllll5
takie nie istnieja ,chyba ze cerowane cnoty ,bo tak naprawde kazdy chciałby miec dziewice zeby jego fjut był 1 i jedyny,zastanów sie czy nie tak?

Gość zieeeeeeeeeeeeeewam
co za nudy. 💤

Gość lolek idzie
ej jaroo ale jak zwykle nie odp czy jestes prawiczkiem... nie wstydź się:D przyznaj sie!!

Gość alesasss
mi sie wydaje ze dosw facet bedzie zdziwiony dziewictwem w tym wieku

Gość grybkaaa
a ja tez jestem dziewica i juz mam tego dosyc nie jestem w zadnym zwiazku amam straszna chcice na seks:(