Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margetria

tak bardzo chcialam miec córeczke

Polecane posty

Gość margetria

wczoraj dowiedzialam sie na 90proc ze moje dziecko to chlopczyk a tak bardzo chcialam miec dziewczynke... jakmyslicie czy sajakies szanse ze lekarz mówi chlopczyk a po porodzie jest jednak dziewczynka? znacie takie przypadki... pocieszcie mnie troszke

Gość PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
jebnij sie w leb

no w tą strone to raczej nie ;( jak jest pisiak to jest, jak go nie ma to jest jeszcze szansa ze sie schowal.

Gość taka jedna...............
jasne rozpaczaj teraz,ze bedziesz miala chlopaca a nie dziewczynke.Trzeba bylo adoptowac dziewczynke a nie teraz rozpaczac.....Pomysl,ze wiele kobiet pragneloby by miec cokolwiek.Chyba nie doceniasz tego co masz

Gość ona..............
taka jedna...... prosze o umieszczanie odpowiedzi na moje pytanie a nie pustych komentarz heh:)

Gość eriiteriterteri
raczej rzadko się to zdarza,że sie pomylą przy określaniu płci.

Gość taka jedna...............
ok Jasne mogl sie pomylic lekarz,wmawia sobie,ze bedzie corka a moze sie uda :P

Gość ona..............
kurde no niestety tez slyszalam ze w ta strone raczej ciezko sie pomylic jak juz widac siusiaka. U mnie to dopiero 15 tydzien wiec moze przeksztalci sie to jeszcze w cipke :(

Byl tu topik dziewczyny, ktora nie mogla sie pogodzic z tym, ze urodzi synka a nie coreczke. Na tym samym topiku mozna bylo przeczytac prawdziwe historie... Jedna mama tez nie chciala synka i tak sie nieszczesliwie zlozylo, ze poronila go w 6. miesiacu. Potem wszystko by dala, zeby tego syneczka jednak miec. Druga mama urodzila synka i latami nie mogla sie pogodzic z tym, ze to jednak chlopiec- jak mial 5-6 lat dostal w nocy padaczki (nagle!) i cudem go odratowali. Od tej pory ta mama zrozumiala, jaka glupia byla, ze tak jej zalezalo na plci. Ona to odebrala tak, ze Bog chcial jej zabrac tego synka, skoro nie potrafila go kochac takim, jakim jest. Nie chce tu pisac, ze tobie tez cos takiego sie wydarzy, zebys zmadrzala, ale.... Po prostu ucz sie na tragediach innych. Gdyby twjemu synkowi cos zagrazalo, to automatycznie przestalo by byc dla ciebie wazne, ze to nie upragniona coreczka... Wazne, ze w ogole udalo ci sie zajsc w ciaze i ze urodzic zdrowe (tego ci zycze!) dziecko!

Gość ona..............
GracieLou Nie jestem zdesperowana jak bohaterki tamtego topiku. troche dziewczynom sie w glowach poprzewracalo zeby 5letniego juz chlopca dalej wolic zamienic na dziewczynke ehhh ale dobrze ze wogole chciala go wychowywac ze praw sie do niego nie zrzekla i nie zostawila w spitalu.. bo przeciez mpogla tak zrobic

Mnie w 15 tygodniu tez powiedziano że chłopiec a na bank będzie dziewczynka. Narządy płciowe rozwijają się z tego samego fałdu i do 15 tygodnia łatwo o pomyłke. Na miejscu autorki cieszyłabym się że dziecko zdrowe a nie martwiła płcią - głupota!

Gość a oto streszczenia
Chciałaś dziewczynkę, ale pokochasz synka. ja miałam w drugą stronę, tzn. zawsze myślałam, że moje pierwsze dziecko to w ogóle fajnie by było gdyby chłopiec itp. itd. A tu dziewczynka. Zastanawiałam się, jak sobie dam z nią radę, czy nie będę czuła i wyrażała do niej niechęci, rozczarowania. A figę, kocham ją jak wariatka :D :D :D Z tobą i twoim synkiem będzie tak samo :D :D Pozdrawiam!

Gość ona..............
Artigiana mądralo "Na miejscu autorki cieszyłabym się że dziecko zdrowe a nie martwiła płcią - głupota!" a skad mam wiedziec ze dziecko jest zdrowe w 15 tyg ciazy? okaze sie jak sie urodzi

Ona - a w 15 tygodniu to niby nie można w razie czego jakiejśc anomalii u dziecka wychwycić na USG?! O to mi mądralo chodziło.

Gość ona..............
czy komus tez lekarz sie pomylil na usg a urodzilo sie co innego? u mnie dopiero 15 tydzien wiec mam sie czymmartwic?

Gość a oto streszczenia
ale ty naprawdę tak strasznie się zmartwisz, jak będzie synek??:O

Gość ona..............
hehe no bez przesady... poprostu to slowo "martwic" naprawde najlepiej mi tu pasuje. i nie rozumiem wogole twojego wpisu. pytam sie czy jest szansa ze lekarz sie pomylil a ty na to: czy naprawde sie tak martwisz? roche nie natemat. nie uwazasz.

Syneczki są najcudowniejsze na świecie:) Chciałam i mam syneczka. Przytulaczek malutki, śmieszek kochany i grzeczny. Za jakiś czas bardzo chciałabym córeczkę, żeby mój najukochańszy synek był starszym bratem:) , ale jak będzie drugi synek to też będzie dobrze. Jeszcze nie zdajesz sobie chyba sprawy z tego jakim szczęściem i cudem jest dziecko samo w sobie - niezależnie od płci, ale jak się urodzi to rozwieją się Twoje wątpliwości:)

skoro jest możliwość ingerowania w wybór płci dziecka, to nie dziwię się, że ktoś może być zawiedziony, załamany.

A ja baaaaardzo chciałam mieć syneczka:) normalnie śnił mi się po nocach, ale okazało się że dziewczynka bedzie , tez sie ciesze ale o chłopaka jeszcze bede sie starać.

Gość ona..............
ja 24 jak sie nazywa Wasz synek? bo nawet z imieniem jest problem. napewno zadnego eryka, nikolasa czy oliwiera ehh

Gość ona..............
hipciaaa zazdroszcze córuni naprawde :) sliczniutkie bobaski. a czemu wolalas miec chlopca sa jakies plusy wieksze niz dla dziewczynki? bo ja nie widze

Gość piekneone
gosia gosia jestes chora,wiesz o tym?

Gość ona..............
piekneone jezeli chodzi o scislosc to ja wczoraj bylam na usg a w warszawie tak jak autorka tamtego topiku nigdy nawet na wycieczce klasowej nie bylam hehe :P wiec czytaj ze zrozumieniem zanim poprzypisujesz kilku topikom tego samego autora:) :) :)

Gość ona..............
czytam czytam i widze, ze na tamtym topiku tez błyszczalas inteligencja: ;-) " piekneone aaaaaaaaaaaaaa,ty pewno lesbijka jestes,a ciąża z probówki ,od dawcy,skoro wolisz łechtaczke od penisa "

Gość ewelinda123
tiaa.i akurat obie nie chcecie zadnych eryków,nikolasow,olivierów:P

Gość ona..............
piekneone zaczernij nika bo i tak Cie widac w tym ostatnim wpisie chora kobieto

Gość ona..............
Osobiscie teimiona mi sie nie podobaja sa zbyt nowoczesne. Jak bedzie jednak synek to obstawiam Piotruś lub cos w tym stylu... dla dziewczynki duzo łatwiejszy wybór no ale cóz... zaraz padnie lawina ze chce córeczke tylko dlatego bo mam juz dla niej gotowe imie :) Podpowiedzcie jakies imie dla chlopczyka;)

Gość Tingu-ringu
Tez uwazam ze najwazniejsze żeby dzidzia była zdrowa a ty martwisz się plcią tak, jakby to był już piąty syn a nie pierwszy. Jeśli cie to pocieszy, to powiem ci, ze mam kolezanke, ktorej lekarz mowil, ze będzie miala synka, wiec z mezem ciagle do brzucha mowili „Kacper”, a urodzila się Weronika. W drugiej ciazy nie chciala już znac plci i ma drugą córkę. Wiec można się pomylic, bo czasem lekarz za siusiaczka bierze pępowinę, ale naprawdę nie martw się, przeciez możesz sobie kupic ksiazke „Zaplanuj płeć swojego dziecka” i sprobowac za drugim razem postarac się o córcię.