Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margetria

tak bardzo chcialam miec córeczke

Polecane posty

Gość no widzisz a u mnie
córki a tak bardzo chciałam synka i raczej watpię, bym kiedyś go miała :( miałam duze problemy z imieniem dla kolejnej córki a imię dla chłopca zostało.... ale dziewczyny kocham i tylko to się liczy :)

Gość ona..............
Tingu-ringu Oczom nie wierze... co za ciepla, mila wypowiedz.. zeby kazdy tak pisal a nie tylko myślał jak tu komuś dogryść o ile ciekawiej by sie pisalo, a tak to strach cokolwiek napisac na tej kafeterii bo zaraz cie zjedza. jeszcze raz dzieki:* zobaczymy jeszcze na kolejnym usg moze bedzie dziewczynka:)

Gość ona..............
no widzisz a u mnie a czemu chcialas bardzo miec synka?

ja też bardzo chciałam córeczkę, ale ostatnio lekarz powiedział że na 100% synek będzie. no cóż jak zdrowy będzie to wszystko będzie dobrze :) a dziewczynkę chciałam bo po pierwsze zawsze o tym marzyłam a po drugie w rodzinie mojego faceta same chłopaki są i wiem że babcia ucieszyłaby się z wyczekanej wnuczki :) wiesz w 15 tyg to jeszcze lekarz mógł nie widzieć dobrze, ale przecież chłopiec też jest fajny. najważniejsze jest to że będziesz miała ukochane dziecko a jakiej ono będzie płci to już sprawa drugorzędna :) osobiście nie znam nikogo u kogo lekarz tak by się pomylił, ale młoda jestem i niewiele osób które znam ma dzieci :P

Gość ona..............
no coz... napewno mocno bedziemy kochaly tez synkow:) chociaz u mnie jest wciaz nadzieja ze bedzie to jednak dziewczynka... trzymaj kciuki... wiem ze to co bedzie juz jest i plec sie juz nie zmieni ale trzymaj kciuki ze lekarz coś źle zobczyl np :)

też chciałam drugą córeczkę, ale urodził się synek w życiu nie zamieniłbym go na córeczkę teraz córka jak chłopak, wiecznie posiniaczona, o sukieneczkach zapomnij, zero przytulanka, wiecznie w biegu a on taka dziewuszka, przylepka, pieszczoszek ;D

Gość a ja Ci powiemmmmmmmm
miałam podobnie, Teraz mam 2 miesięcznego synka i jestem w nim zakochana, kocham go ogromnie i jestem bardzo szczęśliwa.Z Toba tez tak będzie zobaczysz. Pozdrawiam x x

Gość hejka lll
ja urodziłam dziewczynke, chociaż na usg lekarz mówił za kazdym razem ze bedzie chlopczyk. Jakież było moje rozczarowanie, zdziwienie i radosc zarazem, że urodziła sie dziewczynka. USG wcale nie daje 100% pewności. ALe obojętnie co urodzisz będziesz je bardzo kochac zobaczysz.

Gość no widzisz
chciałam chłopca, bo u nas w rodzinie same dziewczynki, uczę w szkole podstawowej i miałam w klasie fajnych, mądrych chłopców, sami sobie radzili, nie trzeba było na nich chuchać, dmuchać, nie obrażali się i nie mieli fochów (większość chłopców dostała świadectwa z czerwonymi paskami a dziewczynki o dziwo nie), ogólnie nie trzeba było im poświęcać tyle uwagi co dziewczynom, bo sami sobie radzili.... ale tak naprawdę to mądra mama kocha dzieci bez względu na płeć, ciesząc się filozoficznym podejściem, że tak jej było pisane cieszę się, ze mam córki, jeśli kiedyś pojawi się chłopiec to będzie :classic_cool:, jeśli nie to też będzie :classic_cool:, moze wtedy jakiś wnuczek.....

przestan chlopaki fajniejesze, dziewczynki zawsze maja jakies fochy i sa to male wredoty:O jak kiedys bede miala miec dziewczynke to mozemy sie wymienic;)

ciesz sie ze masz zdrowe dziecko i ze wogole mozesz je miec a nie wybrzydzsaz sa takie ktore latami sie staraja a ty jeszcze masz jakas reklamacje

Ona - może ja mało wyraźnie pisałam albo ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. TAK JEST MOŻLIWE ŻE LEKARZ SIE POMYLIŁ BO MNIE POMYLIŁ SIĘ WŁASNIE W 15 TYGODNIU!

troszke cię rozumiem.. też chciałam dziewczynkę (tylko nam sie"udało"). Ale wiesz co... przyjechała do mnie kumpela ze studiów ze swoim synkiem. I od tamtej pory stwierdziłąm, ze z małym facetem moze byc rewelacyjnie!! Chłopczyk ma juz 4 latka i jaki dżentelmen z niego!! Mamusie w drzwiach przepuszcza, kwiatki jej zrywa, mówi że jest najcudowniejsza i kocha ja najbardziej na świecie, przytulak niesamowity!! A jak fajnie bawił sie z moją córeczką!! Zalotnik mały:) Wiec głowa do góry, moze nastepnym razem sie uda. Naprawdę zdrówko najważniejsze. A małego chłopczyka mozna wychować na fantastycznego meżczyznę.