Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapryśnaaa

denerwuje mnie jak mnie zaczepiają jakieś staruchy przed 40

Polecane posty

Gość kapryśnaaa

ja mam 25lat, wyglądam na 20. i mnie to irytuje naprawde.

Gość kapryśnaaa
i po 40 oczywiście też ale te przed 40 to najczęściej.

Gość a moja koleżanka w tym wieku
preferuje tylko takich. :classic_cool:

Gość kapryśnaaa
moze jestem

Gość kjdfbhbwf
luska,ty jestes głupia a nie kaprysna,bo kaprysna ma dopiero 25 lat i dla niej facet przed 40 to staruch a ty masz juz prawie 40,wiec dla ciebie facet w tym wieku jest twoim rowiesnikiem. Luska,ty chyba masz faceta 60 latka

Gość kjdfbhbwf
te ktore maja 25 lat i preferuja starych facetow ,po prostuu szukaja sponsorow

Gość niekoniecznie sponsorów
zauważylam ze starsi faceci podobają sie dziewczynom, ktore mialy kiepskie relacje z wlasnym ojcem albo nie mialy ich wcale.:o

Gość kapryśnaa
pewnie coś w tym jest, bo ja mam super relacje z tatą i zawsze takie miałam.

Gość ewelinay24
to prawda ze mlode dziewczyny ktore mialy zly kontakt z ojcami lub pochodza z rodzin patologicznych rozbitych często wchodzą w zwiazki z duzo starszymi mezczyznami, potrzebuja poczucia bezpieczenstwa ktorego nie dostaly w domu rodzinnym

Mialam fatalne relacje z ojcem ,ale nigdy nie leciałam na starszych. a teraz juz tak jest faceci 40letni biegają za 20letnimi babkami,a 25 letni za 40letnimi:-o,wszystko pokręcone

Gość Yabolek
Mój tata zginął jak miałam 10 lat, ale nigdy nie interesowali mnie starsi mężczyźni, więc chyba mnie ma reguły. Za to zawsze mną interesowali młodsi faceci i to mnie wkurzało.(a faceci koło 40 przechodzą kryzys wieku średniego hihi...)

Gość ofe rma
jak to przechodzą "kryzys wieku średniego"? to że podobaja im się młode laski to świadczy o kryzysie? a jak byli młodsi to im się nie podobały? po prostu czterdziecha to już wiek w którym oni się tym laskom przestają podobać, nie?

Gość owszem ofermo
facet 40 letni wcgodzi w kryzys wieku średniego bo zaczyna się andropauza, i z tego wynika wiele, między innymi doklejanie się do młodych kobiet (doklejania się nie pomyl z podobaniem się młodości zawartej w młodych kobietach)

Gość ofe rma
jaką andropauzę może mieć facet, zwariowałaś? u facetów nie ma tak że jakieś hormony się nie wydzielają po którymś tam roku życia. to bzdety obyczajowe wymyślane przez rozmaite feministki żeby "udowodnić" że facet i kobieta to to samo.

Gość majka28majeczka
co za kretyński topik.denerwuje cie to? pewnie zdarza ci się to codziennie ?hahaha ty głupia suko,sieczkę masz we łbie czy gówno?

Gość manicpanic
i co kurwa odezwały się dziewuchy które preferują starych zgrzybiałych dziadów!!! najlepiej zwyzywać autorkę od głupich ale ja ją dobrze rozumiem! też n ie lubię jak stare dziady na mnie lecą, patrzą na mnie tak obleś nie że m am ochotę narzygać publicznie i chyba tak kurwa zrobię żeby kurwa się opamiętali!! 😠

Gość manicpanic
też mam fatalne relacje ze swoim starym i nigdy nie ciągnęło mnie do dziadów z 40tką na karku! 😠

Gość kucyk pony
ja tez nie lubie jak taki grzyb mi prawi komplementy i mysli ze jest bozkiem - mimo ze mam 29 lat

Gość I love love
ja nie wiem jak takie pierniki, często w dodatku pokraki mają śmiałość startować do młodszych o 20-30 lat dziewczyn, w glowie się nie mieści!!!

Gość manicpanic
bo mózgu qrwa nie mają! co prawda ja mam 26 lat ale wyglądam jak licealistka, startował do mn ie gość koło 40stki-niby nic, ale on wygladał na zapuszczonego i starszego, czułam się jakby to mój stary do mnie startował-fuj bleee:O:O:O to jeszcze nic!! na osiedlu startują do mniesąsiedzi, żonaci, dziady pod 50tkę! jeden z nich ma dorosłe córki w moim wieku!!