Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

jak myślicie? czy gdyby nagle skończyło się Wasze życie

Polecane posty

to ile osób by za Wami płakało, ile osób by tęskniło, komu by Was brakowało.?

wliczając najbliższą rodzinę czy nie? z najbliższą rodziną to pewnie na pogrzebie zjawiło by się z 10 osób maks. Chociaż pod tęskniło to pewnie by żadna nie podpadła, no może wyłąćzając biologicznych rodziców. Zajebisty wynik a bliskich znajomych nie mam, nie miałem i mieć nie będę

Gość niestety ale e
u mnie tak samo jak u kolegi powyżej :( :o poza rodzicami i najbliższą rodziną nikt by po mnie nie płakał :o również 0 znajomych kolegów itd :o

a ja wygrałem życie - całe kafe by płakało:)

skoro to Wy bujać Nas.. to już wszystko jasne jest:)

ja myślę, że płakałoby duzo, a potem byłaby fajowa impreza na moja cześć - az szkoda, żeby mnie na niej nie było: kazałabym puscić take a little piece of my heart janis joplin, może któś by się skusił? :P a jakby było przed emeryturą w srodku tygodnia, to by była kupa ludzi, bo pracuje na uniwerku i byłaby okazja urwać się z ajęć - byłyby dodatkowe juwenalia, gorzej jak w sobotę albo niedzielę a najgorzej latem, trzeba by było wybrać kremację z przyczyn higienicznych :P sorry, ale ja tam lubie tradycję styp po prostu - chyba, ze któś umarł, jak to się mówi, przed czasem; nie jestem katoliczka i nie wierzę w tą wersję z piekłem (ani niebem), albo nie ma nic, albo jednak reinkarnacja - co mi sie podoba :) mi tu jest dobrze na ziemi, moge tu erócić jeszcze raz:)

o dziwo parę osób by się znalazło, co by za mną zapłakały