Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .knknm

CZY MOŻLIWE ŻEBY FACET NIE ZDRADZAŁ??????

Polecane posty

Gość Wrom
Na dziwki chodzą faceci, którzy po pierwsze potrzebują uprawiać seks albo częściej niż ich partnerka albo inaczej albo też chcą to robić z kimś dużo atrakcyjniejszym i młodszym. Zależy też ile się ma do stracenia przy ewentualnej zdradzie bo to raczej kiepski interes gdy się wyda.

Motywacja tych panów mnie średnio interesuje. Po prostu mam do sprzedawania się prostytutak taki sam stosunek jak do chodznia na dziwki. Obydwoje robią tę samą czynność, kopulują z zupełnie obcą osobą, tylko jedna strona czerpie z tego aktu korzyści finansowe, a druga czerpie przyjemność. Ale i tak pogarda ludzkości spada na sprzedające się kobiety :o

Gość Wrom
---------->wyszłam z kąpieli Osobiście to mam do prostytucji znaczy do ludzi którzy ją uprawiają badź korzystają z jej usług stosunek zupełnie obojętny, dorośli ludzie i niech robią ze sobą co chcą. Szkoda tylko gdy ktoś niewinny zarazi się jakąś tam chorobą. A co do tematu to oczywiście możliwe aby facet nie zdradzał, tylko że powinien być w związku z osobą, która coś dla niego znaczy plus rozsądek i kontrola nad swoim zachowaniem. Mniej atrakcyjnym osobom jest też łatwiej uchronić się od zdrady bo mają mniej propozycji od płci przeciwnej.

Gość jhgfrtyui
każdy facet zdradzi lub będzie próbował- poczekajcie jak go tylko kryzys dopadnie jak będzie miał kasę i szczęście oczywiście :P bo durnych nastolatek nie brakuje

niedaleko mi do kryzysu wieku średniego, ale za młodą, bym się nigdy nie brał, mam trochę oleju w głowie, i niezabardzo lubię jakby mi za plecami taka młoda siksa jaja robiła sobie ze mnie, jeśli chuuj nie weźmie przewagi nad rozumem , to jest wszystko w porządku......

Gość facet123
a czy kazda kobieta zdradzi?

Gość facet123
czemu jestescie takie złośliwe a win kobiet nie widzicie

Gość facet123
uppp

Gość kkjj