Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

czy możliwe aby dziecko, któremu ida zęby miało biegunkę?

Polecane posty

Gość mkk
nie wiem co sama mysleć, dziecko ma lekką biegunkę, niby nie jadło nic takiego co mogłoby ją spowodować, zachowuje się normalnie, i nie ma temperatury,,,,

tak- nie wiedzieć czemu może mieć lekką biegunkę, odparzoną pupę, gorączkę, pleśniawki itd....... uważaj , żeby maluszek się nie odwodnił

Każdy ząb mojej córeczki był poprzedzony lekką biegunką. Temperatury przy tym nic nie miała. Była tylko marudna, pewnie bolały dziąsełka. Zębów ma juz 10. Na złagodzenie bolących swędzących dziąseł polecam Dentinox.

Gość mkk
dzięki trochę mnie uspokoiłyście...

kochana lekka biegunkę dziecko może mieć z byle powodu- coś zjadło nie tak, nawet z upału- ciebie też czasem boli brzuch prawda ? co wcale nie oznacza za przeproszeniem mega sraczki- jesli jest to niewielkie rozwolnienie- dawaj dziecku dużo pić - moje dzieci też miały takie dni myslę ze prawdziwą biegunke bardzo szybko odróżnisz

Gość mkk
daalm jej lacid i elektrolity i jakoś ja zatrzymałao...fakt miała takie luźne stolne, wdając się w szczegóły 2 duże kupy a potem 3 mniejsze i jakoś sie to zatrzymałao...martwię sie tylko, że kupy były ze śluzem...

no wiesz zazwyczaj te luźniejsze kupki są ze sluzem- o ile się zatrzymało to się nie martw- jesli częstotliwość się utrzyma a kupki bedą naprawdę mocno wodniste dzwoń na pogotowie