Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja222

w jakim weku rozpoczęłyście współżcie?

Polecane posty

ale na chlopski rozum jakby to moglo byc mozliwe?

Gość dedee
ja222- tobie to już całkiem sperma mózg przeżarła ale nic dziwnego jak się daje od 15 roku życia a wcześniej to pewnie obciągałaś fuj:/

Gość 15 teraz mam 16 prezerwatywy

wskaźnik Pearla czyli ilość kobiet które zaszły w ciążę przy stosowaniu danego środka antykoncepcyjnego przez okres roku---> 3kobiety w ciagu roku czy jedna kobieta ktora przez rok stosowania wkoncu zaszla w ciaze?

jeśli na 100 kobiet stosujących dany środek antykoncepcyjny w ciągu roku, 38 z nich zaszło w ciążę, to znaczy, że wskaźnik Pearla dla danej metody lub środka antykoncepcyjnego wynosi 38 sorry, nie znam Cię, ale czytanie ze zrozumieniem, podobnie jak racjonalna antykoncepcja, jest Ci obce?

Gość dedee
i do tego opóźniona w rozwoju :o

teraz to kazdego latwo skrytykowac bo jestescie anonimowe tu tylko mozna poznac wasz prawdziwe "ja"

zal mi was ciekawe czy chcialybyscie byc tak traktowane jak traktujecie inne osoby w tym i mnie...jaki swiat bylby piekny jakby wszyscy kierowali sie zasadami Bozymi

ja... sorry ale w realu z takimi bezmózgami nie rozmawiam bo szkoda czasu... a teraz mi się po prostu nudzi :P co jeden topic to głupszy zakładasz, tutaj się wymądrzasz że antykoncepcja jest skuteczna w 100% a na innym piejesz że Ci się okres spóźnia 🖐️ swoją drogą... co do zasad Bożych... taka fest religijna jesteś a stosujesz antykoncepcję... ojej.. a co na to Bóg i kościół?

wiesz ja uwqazam ze stosowanie antykoncepcji to nie grzech tylko wymyslili sobie to ludzie pokarz mi gdzie to pisze w Biblii?? ja sie nie wymadrzam tylko pisze swoje zdanie i chce zebyscie wy napisali swoje

Gość cukierasekk
no tak w Biblii nic nie pisze o tabletkach antykoncepcyjnych :p a może o plastrach evra coś wyczytałaś b nie wiem czy moge je brać :o

moze i jest grzechem nikt tego nie wie... bo nie pisze to w Biblii

taks amo jak przestapienie na inna wiare ludzie wymyslili ze to grzecyh a jezeli ja jestem katoliczka i w prawoslawnym kosciele czuje sie lepiej bardziej zblizam sie do Boga to chyba lepiej zebym przestapila w celu poglepiania swojej wiary

Kościół naucza, że kontakt seksualny ma podwójne znaczenie: jednoczące i prokreacyjne. Antykoncepcja odbiera zbliżeniu charakter prokreacyjny, to zaś negatywnie wpływa na życie fizyczne, psychiczne, społeczne i duchowe. ojoj dawno się w kościele nie było a tak się rozprawia tu wielce o zachowaniu w zgodzie z zasadami Bożymi... kończ waść, wstydu oszczędź

Gość bonnie_j
ja222---> Mam rozumieć że postępujesz według zasad bożych tak?? W takim razie wytłumacz mi seks przed ślubem??( bo to że zaczęłaś w tak młodym wieku to pominę)

Gość blahahahaha daje
ja 222 chyba sobie poszla zakładać inne debilne tematy