Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy wszystkie takie

Czy seks jest dowodem czegokolwiek? Od 2 miesięcy spotykam się

Polecane posty

>> to nie swiadczy dobrze o tobie. To straszne 😴 >>ja bym np. odrzucala od razu rady takiego chama i oszoloma jakim jestes... Jakoś to przeżyje :classic_cool:

Gość dom wariatow...
wanesa masz sie czym chwalic puszczalska szmato, naprawdę :D idź sie chwal tym na wszystkich forach jakie są w sieci, niech ludzie widzą jaka z ciebie dziffka :D 🖐️

Ja rozumiem, że mozna mieć opory w wieku 18, 20 lat, ale potem? Sex jest fajny, więc co sie tajniaczyć miesiącami, po co?

ja chce z nią stabilizacji, mamy po 24 lata. Mam juz dośc ciągłych przelotnych znajomości. Zawsze to ja ulegałem i godziłem sie na ten seks szybko, ale teraz chce inaczej, żeby było tak jak trzeba. Zeby najpierw dobrze sie poznac i potem rozpocząć tak jak powinno być.

80 procent lasek to dziwki, ale zadna sie przyzna.. a ty znasz mnie? tak akurat teraz wszyscy moi znajo,mi siedza na kafe i wiedza za ja to ja :D

>> 80 procent lasek to dzi**i, ale zadna sie przyzna Cóż za autorefleksja :classic_cool:

najlepsze jest to, że jak ja ja pocaluje to mówi że ja prowokuję,

i co ja mam zrobic. Pójśc z nia do łóżka i liczyć że tym razem może będzie inaczej czy ją zostawic?

Gość bo ten świat porąbany jakiś
może to jakaś seksoholiczka?

Gość pewnie jest
chcesz stałości to nie spij z nią zerwij chcesz przelotnego związku to rób co chcesz

Przestań się zastanawiać tylko siebie posłuchaj... czego Ty chcesz, czego oczekujesz, czy laska oprócz tego, ze chce Cię przelecieć:) to coć soba reprezentuje. Miło pójść do łóżka, ale wtedy kiedy po wszystkim mamy jeszcze o czym rozmawiać.

Gość o tempora o mores
ja całowałam się z moim obecnym mężem po 3 miesiącach (miałam dobrze po 25) do łóżka poszliśmy po pół roku wtedy uważałam, że jestem dla niego bardzo łatwa, bo się w nim bardzo zakochałam A czytając forum to się okazuje, że byłam wyjątkowo zimną i nedostępną kobietą :-D

autorze - zajmij sie zbieraniem czyms, co będzie Cie pociągać - kapsli od butelek oliwy z oliwek z pierwszego tloczenia, albo moze kolekcjonowaniem nietypowych pierdnięć, ewentualnie zwiedzeniem szaletow miejskich zamknietych z powodu zagrozenia zawaleniem... ale daj spokoj kobietom, bo najwyraźniej one Cie nie interesują...

wy wszyscy jestescie jacys dziwni.. jak laska nie chce zrobic loda(inne topiki) to zle a jak chce isc do lozka po 2 misiacach znajomosci to jeszcze gorzej.. facetom nie dogodzisz

z tym ze ona mnie kocha to cały czas to powtarza, że jestem jej księciem, ale mi sie wydaje troche za wczesnie zeby po miesiacu znajomości składac takie deklaracje.

"do łóżka poszliśmy po pół roku wtedy uważałam, że jestem dla niego bardzo łatwa, bo się w nim bardzo zakochałam" niektore kobiety pociągają mężczyźni aktywnie działający w LPR

rany chyba większośc z was jest niewyżyta seksualnie. Ja nie jestem z takich co korzysta z każdej byle okazji na przespanie się.

czy wy wszystkie takie z tym ze ona mnie kocha to cały czas to powtarza, że jestem jej księciem, ale mi sie wydaje troche za wczesnie zeby po miesiacu znajomości składac takie deklaracje. ............bo z miłosci to juz mozna po tyg isc do łozka........powtarza bo jak pojdzie z toba to przeciez ze z miłosci...

>> rany chyba większośc z was jest niewyżyta seksualnie. Ja nie jestem z takich co korzysta z każdej byle okazji na przespanie się. Ile razy dziennie jedziesz na ręcznym? :o

czyli mam z nia pójść,? tylko ja jeszcze nie wiem co do niej czuje tak na pewno.

Gość jestes M.

ciebie Camp to na ręczym ojciec zrobił

To może prześpij sie z jakimś facetem, kto wie, moze pasywny anal spodoba ci sie bardziej niz pachnaca cipeczka seksi niuni :o

rób tak, żebyś Ty się czuł dobrze i chyba nie wierzysz w zależność, ze jeżeli teraz zaczniecie to znajomość spali na panewce, czyli podobnie jak poprzednie to by było zbytnie uproszczenie myślenia, to nie fizyka, nie da się wykazać, ze określona akcja powoduje taką, a nie inną reakcję :-)