Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm

jak namówić faceta na dzidziusia

Polecane posty

Gość dziwne pytanie
ja chciałam dziecko od może 3 lat, ale nie naciskam, nie nalegam, nie chodze z nim do sklepów z dzieciecą odzierzą czy zabawkami, on wie że chche i kocham dzieci ale widzę że jakoś tak ostatnio chodzi mu pogłowie żeby coś zmalować;) mowi ze świadomie pewnie sie nigdy nie zdecydujemy a czas ucieka i on już chce, kurcze ale sie ciesze :) ja 27lat, on 25 - od 8 lat razem :)

Gość dziwne pytanie
Moim zdaniem wiek w niczym nie gra roli, jak w inicjacji seksualnej, tak w maciezyństwie/ojcostwie, w odpoowiedzialności za swoje życie i innych, wśród nas jest wielu starych-maleńkich i Piotrusiów panów.

Gość MmMmMmISI@
Ja też bardzo chcę dziecko lecz mój facet ,wcale nie omija tego tematu , po prostu pow mi że najpierw musi skonczyć studia żeby zarobić na dziecko i żone która nie bedzie pracowała tylko wychowywała dzieci . Z jednej strony ma racje na terażniejszą chwile razem mamy ok 3 tysięcy a to za mało na utzrymanie rodziny i mieszkania .

Gość ciekawe kto tak truje
o tych rzekomych wnukach u dojrzalszych kobiet? pewnie jakaś patologia co się pruje od 13 roku życia i wieku 20 ma już trójkę dzieci z trzema ojcami nieznanymi. nie wierzę w te historyjki, chyba że ktoś w slumsach mieszka i nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę że facet ucieka przed odpowiedzialnością. bo ta odpowiedzialność zwykle wygląda tak że facet wypruwa sobie żyły na dwóch etatach a pańcia siedzi w domciu bawiąc się swoją zabawką (czytaj dzieckiem) i planując następną. A jak facet będzie znów miał obiekcje to tchórz i skurwiel.

Hej, mam taka sama sytuacje. Mam 25 lat moj facet ma 30 lat. Ja bardzo bardzo chce miec dziecko juz od okolo roku, ale nie rozmawialam jeszcze o tym z moim poniewaz wiem jaka bedzie odpowiedz,,jeszcze nie czas'' Kiedys zapytalam kiedy by chcial powiedzial mi ze za okolo 3 lata, mial dopiero rok,a ja juz nie moge sluchac od wszystkich znajomych ze sa w ciazy i ze nie sa zbytnio zadowolone, a ja oddalabym wszystko zeby miec dzidziusia. Dzisiaj wlasnie znajoma urodzila slicznego chlopczyka i ja zamiast sie cieszyc to jestem strasznie zazdrosna i niechcem juz sie widywac ze znajomymi:/ Prosze doradzcie jakich argumentow uzyc, zeby chociaz przemyslal sprawe. Jesli znalazlyscie jakis sposob to prosze o wiadomosc na meila sssaaa15@wp.pl Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam:)

6 lat bez zabezpieczenia na przerywanym i watykańskim kalendarzyku ... ja nie chcę jeszcze.... i jeszcze nie mam... urzas... uf uf uf. a często wspominał o bejbe >:-/ ale wrobiona bym nie chciała być chyba ... :-P a namawiana czułabym presję na sobie tym samym zamiast skupienia i relaksu-napięcie i stres oraz udzieliłby się podły humor. to normalne... aluzje itd wredne do tego to niet :-P Nie zmuszajcie ich jeśli chcecie im skraść lata z wami sam na sam. Kurdę dziewczyny... Co to? Nowa zabawka? Nowy cel w życiu? Dziecko za wszelką cenę? Count down babes. Posłuchajcie... Nie wszyscy też mogą więc nie podchodźcie do tego tak ambitnie to wam może serca nie braknie do nowej ROLI! Tak, tak... żonusia-mamusia... różnica jeest. Znacie zalety nie posiadania dzieci?

Gość vdsvfsdz
moj kuzyn ma 30/31 jego zona 26/27 ona chce 2 dzieci, on chce 1 - kiedy?? nie wiadomo poniewaz MAJA KREDYT DO SPLACENIA za dom :D:D:D oboje maja prace, wlasny dom.. - a kredyt splaca pewnie za 20lat buhhaha wszyscy ich znajomi maja po 2 dzieci :) jesli ktos nie chce to nie rob czegos na sile , chyba ze zaplanujesz "wpadke" wtedy by sie okazalo jaki z niego prawdziwy tatus - czy jest w stanie zaakceptowac fakt dziecka czy po prostu odejsc... najprostsze rozwiazanie

najprostsze ale ryzykowne :) kto nie ryzykuje ten nie ma :P

Gość mania02
Ja tez jestem w podobnej sytuacji miedzy mna a moim facetem jest roznica 9 lat ja mam 23 lata a on 32 z pieniedzmi nie ma problemu bo spokojnie mozemy utrzymac sie tylko z jego wyplaty i jeszcze by zostalo chcialabym dziecko ale on ciagle mowi ze musi sie zastanowic dalam juz mu tyle argumentow ze wyczerpalam limit mowil ze chce ale nie jest pewien i co mi zostalo ? Tylko czekanie moze sie cos zmieni a moze i nie

Gość jak nie chce to nie
nie namawiaj ani tym bardziej nie zmuszaj, skoro facet nie chce to musisz poczekac albo znalezc innego. i nawet nie probuj go wrobic bo to skurwysynstwo.

Gość gość
Wystarczył mały fortel powiedziałam mu że jestem dopiero po a to był sam początek dni płodnyh wystarczyło raz i dzidziuś był o zżadne argumenty nie działały tylko że był już wtedy moim meżem z hłopakiem tego nie rubuj abaś .ie została sama z dzidziusiem

Gość gość
Mam to samo! Aż mi się czasami płakać chcę! Męczę go już dwa lata.. a on dalej NIE i koniec! Twierdzi również,że chce,ale nie teraz! Powodów jest mnóstwo i to takich bez sensownych...