Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fircyk w opale

44 lata i imię ma kasia.Nie dziwne?

Polecane posty

Gość fircyk w opale
znam 40stoletniego- Stanisława. Tragedia- jak mogli rodzice mu taką przykrośc sprawić. To tak samo jak dac na imię Tadeusz lub Marian. No ,ale w porządku.najgorsze ze tego Stanisława czy tez tadeusz żona to najzwyklejsza 40stokilkulatnia kasia. Usmiac się można. Jak stary tadeusz i stara kasia wyglądają -nie pasuje do nich to imionami.

Gość dziwne pytanie
Hmmm, ja ma kolegę staszka, młodszego odemnie, jacie to on ma śmieszne imię????

Gość Lotka-dorotka
a moja babcia Wiktoria ma na imie :)

Gość fircyk w opale
dokładnie danuta,Grazyna, Teresa, Wanda, jadwiga,Bożena, - tych imion nie dawali nawet 40stolatkom chyba:)))dopiero zaczynają je miec obecna własnie 50ciolatki. I tak cud ze obecnie dzisiaj widac na ulicy Staszków, janków. Zośki,Maryśki,Antków....ale tez nie wiem czy jakas mama odważy sie dac dziecku Ludwik, Zenon,Zygmunt, Stanisława, Genowefa:))))) chyba na Zośkach,maryskach,Ankach, pozostanie moda na starocie:))

Gość dobrze po 40stce
fircyk w opale Wedlug twoich kategorii kobiety przez pol zycia chodzilyby bez imienia,w koncu mogloby nie pasowc i do imienia meza i jego nazwiska:-o

Gość dziwne pytanie
powiedzmy ze dziecko podaje imiona rodziców: Stanisław i Katarzyna, albo ja ne mam poczucie humoru albo to faktycznie śmieszne nie jest co innego jak Angelica i Olivier - i literuj to za kazdym razem :/

Gość fircyk w opale
Staszek to straszne imię tak jak Kazik, Tadek,Zenek, Zygmunt. Jak można urodzić syneczka i nadac noworodkowi takie imię.

"stara kasia" moja babcia miala na imie Katarzyna i byla piekna i dostojna przez caly czas i imie bardzo do niej pasowalo, a Wy widac nie do konca macie rowno pod sufitem.

Gość dziwne pytanie
dobrze po 40stce jesteś moim idolem, trafiłaś w sedno sprawy :D:D:D

Gość fircyk w opale
Dla mnie ZStaszek i kasia to coś jak Oliver i jadwiga:)))) Dla mnie Tadeusz i Kasia to cos jak Angelika i Zygmunt:))))

Gość dziwne pytanie
A powiedzmy imie Maja - jak malutka to ok, a potem to chyba bym się jednak przechciła na Danutę:P

Gość fircyk w opale
ja jestem z epoki 30sto latków więc nosze imię takie jakie wtedy nadawało się....Agata, Renata, Dorota, marzena, Justyna, Ewa, Anna, Aldona, magdalena, małgorzata, U nas jak był Józef to był szok dla nas....Teresa była..tragedia, i Grazyna. jej jak rodzice je skrzywdzili. Dobrze ze jadwigi nie było i Zenona.

Gość do fircyka
Laska, głupia jesteś jak potłuczona. Mam 40 lat i znam roje Kasiek, sama jestem Aśka, w klasie miałam ze 3 Beaty, Iwony, Jole. Co tobie się pannico wydaje, że wtedy nadawano tylko jakieś przedpotopowe imiona?? Fakt, nie roiło się jeszcze od tych wszystkich pretensjonalnych Andżelik i Sebastianów, może tylko tyle

Gość do fircyka
Skwrzydzili to chyba rodzice na ciebie upuszczając cię na głowę. Ty i twoje teorie.

Gość fircyk w opale
Jak słyszę -dziś przyjedzie klient kazimierz z zoną Julią. I spodziewam sie staruszka z młodą laską........i nagle wchodzi młody 30stolatek z młodą żoną.....:))) albo dzis będzie u nas maria z męzem Stanisławem.I oczekuję staruszków a tu nagle młoda 20stolatka z 40stoletnim męzem.ahahahahahaah

Gość dziwne pytanie
Na naszej klacie z samego miasta Łodzi sa 503 Katarzyny po 40tce, zakładają c że nawet połowa Katarzyn w tym wieku i w tym mieście nie ma profilu zastanów się nad rzadkością tego imienia dla pań po 40tce żródło http://nasza-klasa.pl/search?query=Katarzyna+&city=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&gender=F&min_age=40&max_age=

Gość dobrze po 40stce
u mnie w okolicy od kilku lat królują Jasie,Stasie,Zosie i Marysie niezaleznie od wyksztalcenia rodzicow;),brak Vaness itp

Gość fircyk w opale
Jolanta to jest tylko Rutowicz a Dorota to tylko Rabczewska:))) Teraz takich imion jak Iwona Edyta itp nie daje się.

Gość dziwne pytanie
bo fircyk w opale tak zarządziła i amen dziewczynki :P

Gość dziwne pytanie
fircyk w opale a powiedz mi czy moge mojej córce dać na imię Ola a synowi Michał, bo tak z męzem od zawsze chcieliśmy, ale wiesz wolę zapytac bo teraz to już nie wiem, Twoja opinia będzie dla nas wyrocznią i wpłynie na całe zycie naszego dziecka,

Gość fircyk w opale
chcesz dac Ola czy aleksandra? bo jak chcesz wołac na dziecko ola to moze odrazu daj Ola- moja znajoma tak ma w dowodzie bo nie chciała miec Aleksandra(tzn jej rodzice tak nie chcieli). A jak dajesz aleksandra to wołaj aleksandra a nie jakos inaczej typu ala ola.

Gość dziwne pytanie
Będzie miała na imię Aleksandra, a będę do niej mowiła Ola, wydaje mi isę że to jest popularne w Polsce zdrobnienie i nikt nie będzie miał z tym problemu. Nauczyciele będa mogli do niej mówić i Aleksandra i Ola - nie będę chodziła ze skargą.

Gość fircyk w opale
podobają mi sie imiona które nie mają tak odmiennych zdrobnień. Np tragedia ta cała Aleksandra która jest całe życie Olą. Juz Agnieszka jest lepsza bo nie ma zdrobnień -posiada tylko cos jak Aga, Aguśka, Agusia.

Gość dziwne pytanie
No to mija Olka będzie miała tragednię :)

Gość dziwne pytanie
moja*

Fircyk, a co to ma oznaczac, "ze wtedy sie takie imiona nadawalo"? co to jest jakis spęd?

Gość dziwne pytanie
draska - nie spęd to sie nazywa moda, trzeba być trendy :P a ludzie za tym wilczym pendem co by gorszym nie byc - porazka .

Gość dziwne pytanie
Nie mam co dziecku zaoferowac to chociaz mu imię jakieś ciekawe wymyśle co by na wiosce huczało po chrzcinach ze dwa tygodnie ;D:D:D

Gość kombinujesz jak kon pod gorke