artemizja 0 Napisano Lipiec 21, 2008 dookola piersi.na linii ciemnej brodawki mam sine slady?co to jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artemizja 0 Napisano Lipiec 21, 2008 halo odpowiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wystraszona i obolała Napisano Lipiec 21, 2008 nie przesadzaj, moze to po prostu naczynia krwionośne...u mnie są widoczne "żyłki" na całych piersiach gdy jestem nieopalona, takie sine żyłki wokół aureoli, czyli otoczek brodawek też....czasem są widoczne a czasem nie podejrzewam że to zależy od hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Lipiec 22, 2008 pewnie rozstępy zaczynają Ci się robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wystraszona i obolała Napisano Lipiec 22, 2008 rozstępy układają się na piersiach promieniście od brodawki a nie wokół niej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Lipiec 22, 2008 różnie to bywa sama mam kilka promieniście i kilka w poprzek do piersi. Używaj jakiegoś kremu do piersi. Może pomoże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach