Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majdankka

wpisujcie najbrzydsze imiona żeńskie i męskie

Polecane posty

Gość najochydniejsze
Kamil , Patryk, Krystian, Protazy :O, Oswald, Zygfryd, Dawid, Damian, Emil, Eryk... Roksana, Vanessa, Joanna, Julia, Beatrycze, Filomena, Sara, Klara, Patrycja -- bo każda to puszczalska :O, Nadia :O, więcej nie pamiętam :P

Gość ride for you
co powiecie na siostry : Denisa i Blanka

Gość Zołzik
hydratacja----------->dobre z tymi Erykami :D Edyta-nie podoba mi się za bardzo. A niestety, muszę nosić od lat :(

Gość to masakra...bleeeee
znam rodzinke gdzie córki nazwali Kasandra i Ismena ;)

a mi sie edyta bardzo podoba nie wiem dlaczego, a pwinno CHYBA zle sie kojarzyc bo byla mojego ma tak na imie;)

A mnie sie nóż w kieszeni otwiera jak słyszę: Aneta, Dorota, Beata, Edyta, Sandra, Klaudia, PAMELA, Sara bleehhh A co do męskich imion to nie mam konkretnie jakiś znienawidzonych :P

Gość Master of Jordania
a moim zdaniem okropna jest np. Paula :o

Gość ble ble ble...
ewa paskudne imie

Gość koza27
wcale nie uważam że Anna to jest brzydkie imię,Monika i Marek też są w miarę spoko.Ja bym w życiu dziecka nie nazwała Genek,Aureliusz lub Florentyna!!! Moje dzieciaczki nazywają się Iman i Yasmeen i te imiona są najpiękniejsze ( dla mnie)

Gość alek1111222
imię Denis jest piękne :) Mówcie co chcecie. Ja mam Denisa. Po tej bajce "Denis rozrabiaka"

Gość jjuta
sluchajcie wafle Justyna to najpiekniejsze imie na swiecie:-)

Gość pinkjestem dziewczyna
nie macie kurde racji bo najbrzydsze imie zenskie to baśka i męskie to piotrek

Gość z moja corka
do przedszkola chodzi Szarlotka :) Jerzy i Tosia

Gość wichłacz
- Karolina , Andżelika , Daria , Bernadeta , Szczęsna - Szczęsny , Walenty .

Gość 23-latek
Nie lubie imienia Eryk i Eustachy znam takich dwóch bliźniaków.Okropne imiona. Za to lubię i najbardziej imię Wiola...jest to imię mojej dziewczyny z Liceum ;( podoba mi się bardzo do dziś mam sentyment.Kiedy będe miał córkę to tak ją własnie nazwe i będzie "Moja Wiola".

Gość nie lubie nikoli
Nicole . !!

Gość Majaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak zgadzam sie nikola to ohydne imie pff ;p

Gość Eustachyyyy
Kornelia , anita ,

Gość prorok Machomet
. Ada . Adela . Agata . Agnieszka . Aldona . Aleksandra . Alicja . Alina adelajda . Anastazja . Aneta . Angelika . Aniela . Anita . Anna . Antonina . Apolonia . Balbina . Barbara . Beata . Berenika . Bernadeta . Berta . Blanka . Bogumiła . Bogusława . Bożena . Brygida . Cecylia . Celina . Czesława . Dagmara . Daniela . Danuta . Daria . Diana . Dominika . Dorota . Edyta . Elena . Eleonora . Eliza . Elwira . Elżbieta . Emilia . Eugenia . Ewa . Ewelina . Felicja . Franciszka . Gabriela . Genowefa . Gertruda . Grażyna . Halina . Helena . Henryka . Honorata . Huberta . Ida . Iga . Irena . Irmina . Iwona . Iza . Izabela . Jadwiga . Janina . Joanna . Jolanta . Judyta . Julia . Justyna . Kalina . Kamila . Karolina . Katarzyna . Kinga . Klara . Klaudia . Klementyna . Kornelia . Krystyna . Laura . Lidia . Liliana . Lucyna . Ludmiła . Ludwika . Łucja . Magda . Magdalena . Maja . Malwina . Małgorzata . Marcelina . Maria . Marlena . Marta . Martyna . Marzena . Matylda . Milena . Monika . Natalia . Natasza . Nina . Olga . Oliwia . Otylia . Patrycja . Paulina . Regina . Renata . Roksana . Rozalia . Róża . Sabina . Salomea . Sandra . Sławomira . Stefania . Sylwia . Tekla . Teresa . Urszula . Wacława . Wanda . Weronika . Wiktoria . Wioletta . Władysława . Zofia . Zuzanna . Żaklina . Żaneta

Gość torent
Grażyna- fuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj

Roksana, Estera, Natasza,Dagmara,Tamara,Nikola, Sonia, Kubuś, Lesiu, nie wymieniam już wymyślnych,zagranicznych imion typu dżesika,Jassmina, Kevin itp. czy FIGURKA!!!!!!!!!!!!!!!