Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulka z maslem

moj facet i dziewczyna jego brata....

Polecane posty

Gość bulka z maslem
no ale wlasnie tak jest, staral sie dlugo i on nie chce zrywac, a mimo to adoruje inne laski w moim towarzystwie, sama tego nie rozumiem ale tak jest..

Gość bulka z maslem
jacek laska nie pojechala tam pracowac tylko na wakacje, przeciez gdyby pojechala pracowac to zrozumiale byloby, ze nie ma czasu na takie rzeczy:o

Gość ika..
jakas niezgodnosc--> jesli o zrobienie sobie fotki to z grubsza przesadzasz, a co to nie mozna sobie juz zrobic z kims innym fotki? byl juz dzisiaj tutaj na cafe post gdzie autorka ma pretensje do chlopaka, ze cyknal sobie fotke z inna dziewczyna tylko ze jej na tej imprezie akurat nie bylo i wszyscy tam twierdza, ze laska ma nierowno pod sufitem, ze robi awanture swojemu facetowi za takie cos

Gość jakaś niezgdność jest
to reaguj natychmiast! nie podoba ci się jego zachowanie- to prosisz gościa na stronę i tłumaczsz "jak krowie na rowie"- że nie życzysz sobie tego i tego, że źle się czujesz jak on zachowuje się w taki sposób i albo ty albo ślinienie się do laseczek!- jak kolesiowi NA PRAWDĘ ZALEŻY - to powinno zadziałać, a jak nie to niech spada na drzewo banany prostować :P

Gość monyka1
bulka z maslem a czy ty nie umiesz mu powiedziec, dlaczego adoruje inne laski kiedy jest z toba, ze tobie jest przykro?

ika..>>> samo zrobienie fotki to nic złego- chodzi o OKOLICZNOŚCI, ja to zrozumiałam tak- spotykają się 2 pary w knajpie i koleś prosi laskę brata, żeby zrobiła sobie tylko z NIM zdjęcie.... a jego dziwczyna siedzi z boku i z nią fotki pamiatkowej on nie chce.... ...dla mnie to dziwaczna sytuacja, jak idę z facetem gdzieś to w pierwszej kolejnosci robimy sobie wspólną fotę na pamiatkę, mój facet w zyciu nie chciałby zdjęcia z inną laską- bo po co mu takie? co innego jakby został poproszony, to pewnie by się zgodził- ale to by była INNA MOTYWACJA.

Gość bulka z maslem
jacek no wybacz, ale jak sie jest w innym kraju to raczej fajnie zobaczyc cos wiecej poza skrawkiem plazy i kawalkiem palmy:o ale jak jestes tak ograniczony to szkoda slow na rozmowe z Toba:o jak mu o tym mowie to twierdzi, ze tak nie jest i ze sobie wymyslam, ze biore go za totalnie inna osobe niz jaka jest w rzeczywistosci, jak grochem o sciane, ja mu mowie ze jest taki a on mowi, ze jest inny :o

Gość bulka z maslem
jakas niezgodnosc jest ---> ok ze mna tez ma fotki, ale ze mna ma np 1 a z nia 2, co najlepsze, jego brat tez ma jedna fotke z nia! I on nie ma o to pretensji, jakos to zlewa, i to ja czuje sie jakas inna, bo nikomu naokolo to nie przeszkadza tylko mnie. Juz sama nie wiem moze cos wyolbrzymiam!

Gość bulka z maslem
no dobra nawet jesli jestem, to po kiego on sie ze mna spotyka? jest przystojny, spokojnie moglby miec taka laske jaka mu sie podoba

Gość jacek1982
z braku laku hehehe

Gość bulka z maslem
powtarzam jeszcze raz, ze moglby miec taka laske jaka mu sie podoba bo jest przystojny, wiec to zaden problem dla niego pojsc do klubu i wyrwac sobie jakas panne, a jak sie jest z kims z braku laku to chyba nie stara sie o ta osobe przez dlugi czas prawda?

ale tu nie chodzi o tłumaczenie, tylko o odpowiednią reakcję, jak coś ci się nie podoba... ja miałam kiedyś taką sytuację, że na imprezie, do mojego faceta podeszłą jego była i poprosiła go na chwilę, ja zostałam sama przy stoliku- myślę sobie- co ja cholera jasna mam tu robić? odczekałam studenckie 15 min-( bo uważam, że tyle czasu wystarczy na wyjaśnienie czegoś- a przyszedł ze mną a nie z nią- uważam, że to był nietakt z jego strony, zostawić mnie samą) w kazdym razie podeszłam do nich, poprosiłam go na stronę i powiedziałam, że wychodzę, bo nie będę siedzieć jak idiotka sama, przy stoliku! oczywiście on poleciał za mną, a ja olał :P gdyby postąpił inaczej więcej bym się do niego nie odezwała...

Gość bulka z maslem
to w takim razie co mam zrobic, jak siedzimy gdzies we 4 i on sobie pstryka zdjecia z tamta, wszyscy sie smieja nikt sie w to nie wczuwa (nawet jej chlopak) tylko ja sie dziwnie czuje. Zrobic afere, wyjsc, skomentowac to jakos?

Gość bulka z maslem
jacek a Ty bys zabiegal dlugo o taka poczekalnie?

Gość jacek1982
on sobie szykuje nowy grunt :D jak brat zerwie ze swoja laska to on bedzie pierwszy w kolejce :D

Gość jacek1982
ojej moze po prostu flugo byl sam zobaczyl ciebie troche sie postaral a teraz zobaczyl piekna wysporotowana dziewczyne brata w dodatku zaimponowala mu ze jest piekna modelka ktora startuje w konkursach pieknosci i jest nia zafascynowany a ty wydajesz mu sie szara i nudna

Gość bulka z maslem
brat z ta dziewczyna chodzi 5 lat wiec widzial ja juz duzo wczesniej, a ze mna jest 2 miesiace, wiec nie trafiles z ta diagnoza

ja bym się na twoim miejscu nie źle nafochowała, jakby mój facet strzelał sobie foty z inną laską- jakby zapytał o co mi chodzi to bym mu wyjaśniła, ze zastanawiam się po co mu tego typu "pamiątki"....

Gość jacek1982
o boze jaka jestes zakompleksiona :o nikt nie widzi problemu tylko ty :/

Gość jacek1982
no pewnie wam tylko fochy w glowie

Gość bulka z maslem
najgorsze jest to, ze w moim poprzednim zwiazku takie akcje byly nie do pomyslenia, wiedzialam jak reagowac, krotka pilka i zawsze wychodzilam na swoje, a tutaj jakos nie moge, cos mnie blokuje, jestem wsciekla a nie potrafie przy nich odpowiednio zareagowac

Gość jacek1982
bo on jest dla ciebie za przystojny i wiesz ze jak go stracisz nigdy juz nie znajdziesz tak przystojnego chlopaka

jacek1982>> a wam inne dupy :P niestety trzeba was trzymać na krótkiej smyczy, bo inaczej to włazicie nam na głowę- trzeba wiedzieć kiedy być dobrą i słodką, a kiedy zareagować- byc może autorka przesadz, a oni po prostu dobrze się znają od dawna i te zdjęcia top tylko wyraz sympatii(na to bym stawiała), ale być może jest inaczej- autorka i ten koleś znają się słabo więc ona powinna mu pokazać, że on musi się z nią liczyć i ja szanować!

Gość alisssssa92
ale beznadziejny typ. nie stac Cie na lepszego? czemu sie meczysz? poderwij przy nim jakiegos fajnego goscia, to zobaczy jak to smakuje. ja tak mialam, ze spotykalam sie z byle zakompleksionym gnojem. zdradzal mnie. a jak sie dowiedzialam to umowilam sie na seksik z bardzo przystojnym facetem i tamtem sie dowiedzial. ale mu bylo lyso :D do dzis czasem sie do mnie odzywa i zaprasza do znajmych. a ja juz nie chce znac tamtego oszusta. to nie foch tylko brak checi kontaktu :) czego i Tobie zycze. mam nadzieje ze rozwiazalas sprawe.