Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska karoline

Dziwne reakcje podczas orgazmu

Polecane posty

Gość ciekawska karoline

Wiadomo, że każdy inaczej to przeżywa... Jedni wrzeszczą, inni drapią partnerów itp. Ja np. zawsze wywracam oczy tak że mi białka widać... moj facet mówi, że to okropne, ale nie umiem tego powstrzymać :( A wy? Macie jakieś dziwne reakcje?

Gość oo ladaco tu bywa
:D

Gość ciekawska karoline
pytam poważnie... :O

Gość odpowiadacz
Moja partnerka drapie mnie po plecach, nieraz do krwi, i czasem gryzie - i to mocno - co jej akurat wpadnie w usta:) Wiem co powiecie, ale jakoś się ustrzegłem przed takimi uszkodzeniami :)

"Moja partnerka drapie mnie po plecach, nieraz do krwi, i czasem gryzie - i to mocno - co jej akurat wpadnie w usta" Na następny raz miej pod ręką główkę kapusty - poszatkuje na łazanki :o

Ciekawska Karoline, twoja reakcja jest bardzo ciekawa, nigdy z czymś takim się nie zetknąłem. To naprawdę bardzo oryginalne. Szkoda że nie mogę tego zobaczyć.

Gość ciekawska karoline
Na Wondera - czyli jak? Po ciemku? Hmm no może ciekawa ale jak widzisz krępująca... :(

Gość cukierasekk
mogło być gorzej...mogła by ci np. ślina z ust wylatywać :) ojej każdy przeżywa orgazm inaczej - przecież nie będziesz się hamować tylko dlatego że komuś to wydaje się okrope :p co masz leżeć jak kłoda :)

Gość M****
Ja wyginam sie ja frytka na patelni

Ee tam, zaraz krępująca W sieci widzi sie różne rzeczy, każda ma jakos inaczej. To zresztą kręci... "jak to u niej będzie" :classic_cool: ale najwazniejsze, żeby nie fejkować ;) a z toba, to przynajmniej jest gwarancja że był prawdziwy ;)

cukierassek........> czyli bezdech .:p / a frytka na patelni to dobre porównanie:)

Gość cukierasekk
oj nie do końca bo odgłosy normalnie wydaje tylko się przestaje ruszać :)