Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka obibok

Juz połowa lipca za nami a ja wraz nie znalazłam pracy na wakacje

Polecane posty

Gość studentka obibok

szlak mnie trafia !!!! :-(

Gość witaj w klubie...
:O

Gość studentka obibok
w gazetach na portalach internetowych, torche pózno zacełam szukac , ale mimo to raczej na poł etetu nikt nie che przyjac ( bo niby szukam juz na stałę jakiegoś zajecia )

najlepiej popytaj znajomych... teraz po znajomości najlepiej.. a jak juz nic nie znajdziesz to może rozdawanie ulotek ?? znam wieleosób starszych które w ten sposób dorabiają...

Gość studentka obibok
tropikalna ja- hmm moze to zabrzmi brutalnie ale jak zaczne pytać znajomych to srobią usmiech ala "moda na sukces" i powiedzą ze nie maja cynku zadnego . oczywiscie mówia tak bo jak elpsza fucha sie trafia to biorą dla siebie

no niestety... wiem ze mozna sobie dorabiac np. na jakis jarmarkach jako sprzedawca, rozdawanie ulotek, gdziesz nad morzem przy plażach w barach, jako kelnerka, barmanka.... w kwiaciarniach....

Gość dfdgbggfh
przerwa no coments ;/ Ja tez szukam i bez skutku ... naprawde zeby znalezc cos sensownego potrzebne sa znajomosci ;/ Kilku znajomych pracuje bo ktos i mzalatwil cos ... tak pewnie tez by sie obijali ;/

Gość a gdzie mieszkacie
ja w wawie ie mialam trudnosci ze znalezieniem pracy

bo trocvhe ZA pozno szukasz ja mialam juz w maju 3 roboty wyhaczone idz do byule pizzerii czy baru oni szukaj ana awakacje ludzi

Gość kwiatek na drzewie
poszukaj po jakichs galeriach albo centrach handlowych, ja sie zalapalam jako sprzedawca a mialam zero doswiadczenia:)