Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyjjgjjgyjgyg

Czy wszystkie kobiety myślą że każdy facet....

Polecane posty

Gość jyjjgjjgyjgyg

....napewno zdradzi??

W związku zawsze ktoś zdradza, albo facet albo kobieta....

Gość jyjjgjjgyjgyg
a co ty sie puscilas i sie usprawiedliwiasz :)

Gość wszystkie tak myslą zakochane
tylko udają

Wszystkie myślą, że na pewno NIE zdradzi.:P To zapewnia trwałośc naszego gatunku:)

Gość f123456
wii-to hooj mu w kape...ale nie generalizuj

Takie jest moje zdanie i go nie zmienię.

Gość f123456
wiii-no tak ciebie zdradzono a jak bys sie spikneła z drugim zdradzonym-wiernym facetem :)

Gość f123456
upppp

Gość do niedwna myślałamże
mój mąż jest inny i mnie nigdy nie zdradzi, okazało się niestety inaczej , teraz należę do grona,które myśli,że każdy facet zdradza

Gość dagtjyz
raz zdarzylo mi sie zdradzic Mialem pozniej potwornego moralniaka. Od tamtej pory, mimo ..nastu okazji, nie zdradzilem. Mysle, ze w tym wytrwam\ Nie kazdy facet zdradza. Mam dwoch przyjaciol ktorzy uwazaja tak samo..ale moze po prostu jestesmy za mlodzi i za malo przezylismy (23 lata)

Gość a ja myślę...
... tak jak wii. Niestety.

Jeśli kobieta zadba o grunt zdrady to pewne jak amen w pacierzu ,że do tejże zdrady dojdzie :D :classic_cool: Jeśli natomiast potrafi myśleć i głową i tyłeczkiem to chłopisko w nieznane się raczej nie puści :D:D:D :classic_cool:

xyzed -> to kobiety wina jak facet zdradzi? i to kobiety zasługa jak facet nie zdradzi? czyli faceci to takie bezwolne kukły i nasze popychadła. No to by się nawet zgadzało.

Gość a ja myślę...
xyzed - gadasz bzdury. Są tacy faceci, dla których jedna kobieta to za mało i tyle :O:O Szkoda tylko, że w ogóle wchodzą w związki... :O:O:O

nie, nie każdy nawet nie wiem, czy to kwestia wieku, bo sa tacy, którzy nie wyrastają, choć jasne, że do 25 roku życia jest jednak ten okres wyszalenia - chociaż naprawde nie ma reguł, bardzo różnie bywa mam kilku szczęśliwie żonatych kumpli, np. ze studiów i aż miło patrzeć (jako pierwszy kierunek skończyłam historię, w męskim gronie - a faceci naprawdę plotkują i to jeszcze jak :)) mnóstwo facetów nie zdradza, zresztą staytstyki pokazują, że to się zrównuje, jesli chodzi o płcie, ale ja tam znam mnóstwo pozytywnych przykładów zastanawiam się, czy Ci wszyscy zdeklarowani podejrzliwcy to nie sa zdradzacze, albo potencjalni zdradzacze, którzy szukaja sobie usprawiedliwienia - chyba, że ktos juz został zdradzony, to jasne, że jest nieufny

a ja myślę... -> dlatego użyłem zwrotu "raczej" :P :D:D:D:D wyszłam z kąpieli -> a nazwij to sobie jak chcesz :D To samo można powiedzieć o kobietach:D Ja mam takie zdanie i zgadzam się z Tobą w tym fragmencie,że to że facet nie zdradza jest właśnie zasługą kobiety ale mądrej kobiety,a nie stale jęczącej baby :P:D

ej, dziewczęta, mężczyzna to taki sam człowiek jak kobieta, każdy jest odpowiedzialny tylko za siebie - i to nie przekracza NICZYICH mozliwości

\"ej, dziewczęta, mężczyzna to taki sam człowiek jak kobieta, każdy jest odpowiedzialny tylko za siebie - i to nie przekracza NICZYICH mozliwości\" oczywiście, że tak. Ten, kto zrzuca winę na partnera w związu to niedojrzały człowiek, nie potrafiący przyznać i się błędu nawet przed samym sobą. żałosne.

"ej, dziewczęta, mężczyzna to taki sam człowiek jak kobieta, każdy jest odpowiedzialny tylko za siebie - i to nie przekracza NICZYICH mozliwości" oczywiście, że tak. Ten, kto zrzuca winę na partnera w związku to niedojrzały człowiek, nie potrafiący przyznać i się błędu nawet przed samym sobą. żałosne. Nawet wtedy kiedy partner to ostatni kretyn?:classic_cool: i tak mozna cały czas ;)

Gość a ja myślę...
" "ej, dziewczęta, mężczyzna to taki sam człowiek jak kobieta, każdy jest odpowiedzialny tylko za siebie - i to nie przekracza NICZYICH mozliwości" oczywiście, że tak. Ten, kto zrzuca winę na partnera w związku to niedojrzały człowiek, nie potrafiący przyznać i się błędu nawet przed samym sobą. żałosne. Nawet wtedy kiedy partner to ostatni kretyn? i tak mozna cały czas " Nawet wtedy, kiedy partner to ostatni kretyn, to nie usprawiedliwia zdrady i nie upowaznia zdradzacza do zrzucania winy na partnera :P

wyszłam z kąpieli -> widzę,że należysz do grupy osób,które nigdy nie zauważają swoich wad i win i oczywiście innych określasz mianem niedojarzałych :P A co w takim razie można powiedzieć o Tobie??? Nie będę Cię obrażał bo nie oto mi chodzi. Aha i jeśli kobieta zdradza faceta to widocznie coś facet przeoczył ,o coś nie zadbał no i zrobiło się buuum.Nie wykluczam też sytuacji,w której kobieta zdradza bo (tak jak się to zarzuca części facetów) po prostu lubi i tyle. :classic_cool: Poza tym jeśli chcesz się wypowiadać na temat logiki to może zerknij najpierw do podstawowego podręcznika dla studentów prawa autorstwa prof.Ziembińskiego.

tak masz się obwiniać :D Wszak sama sobie takiego kretyna wzięłaś:D Co może to jego wina,że sobie go wzięłaś? :D:D:D:D:D

Oj, kolego ja z logicznym myśleniem nie mam problemu, prawnicy za to uczą się odtwórczo. Skończyłam ścisły kierunek studiów. Wiem jedno, ja zdradzam - to moja wina. Jak się w związku nie układa, to się próbuje związek naprawić, jak się nie udaje naprawić to ludzie się rozchodzą i potem szukają nowych partnerów. W życiu bym nie zrzuciła winy za moją zdradę na drugą osobę, bo niby dlaczego, jak mi nie odpowiadała ta osoba, to mogłam się kulturalnie rozstać, a nie przyprawiać mu rogi.