Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandrika1988

ratunku , mąz jest na mnie zły .. kłótnia

Polecane posty

Gość Sandrika1988

nigdy nie był az tak zły , poszedł do garazu na chwile a komórke zostawil w domu , dzwonił jego kolega ja odebrałam i powiedzialam ze maz jest w domu a on powiedzial ze zaraz przyjdzie do niego bo ma sprawe , a mąz do mnie ze powinnam dac męzowi telefon kiedy on dzwonił i niepozwalac mu zeby przychodzil ,l niewiem o co chodzi :( jestem załamana , mąz nigdy nie był na mnie zły , co sie z nim dzieje :( niekłócilismy sie az tak

Gość Sandrika1988
KRZYCZAŁ NA MNIE NIE CHCE NIKOMU O TYM MÓWIC , DLATEGO PISZE NA KAFAE ..

Gość Sandrika1988
:( PRÓBOWAŁAM Z NIM ROZMAWIAC ALE ON taki zły chodzi jak osa .. niewiem co jest grane , :( nigdy taki nie był

Gość przejscie dla pani
ile jestescie po slubie , ile macie lat? chyba młodzi zapytaj meza moze ma problemy w pracy..?

Gość Sandrika1988
ja mam 20 lat a mąz 24 -wiek chyba nic do tego.. jest zły , od momentu jak niby zadecydowałam za niego , kumpel sie pytal czy mąz w domu a ja powiedzialam ze tak i on przyszedł, niewiem co jest grane :(

Gość Sandrika1988
w pracy napewno ok jest a ten kolega co był to jego dobry kolega zły jest i na mnie krzyczał :(

tak to jest jak sie pcha do malzenstwa jak sie ledwo co wyrosnie z pieluch :P

Gość Sandrika1988
nakrzyczał an mnie bardzo , a przeciez nie jestem winna , nie zrobilam nic złego :( zle mnie potraktowal , moze ma problem to niech powie a nie!!! odrazu krzyczy :(

Gość Sandrika1988
ja sie niepchałam na sile , skąd to wziełas wogóle??? jestesmy zgodni i kochamy sie bardzo ale dzis taki dzien ah , on zły i krzyczy :(

Gość zielona limuzynkaa123
moze jest gejem i ten facet to jego kochanek i boi sie ze sie dowiesz, a swoja droga głupi powod do gniewu

buahahaha to musi byc prowokacja, nie ma az takich idiotek :O

Gość Sandrika1988
zielona limuzynka - gejem nie jest ani ten koles nie zaleca sie do niego , znamy go bardzo dobrze oboje z mężem , on ma narzeczona , NIEWIEM O CO CHODZI MOZE ON GO WKURZYŁ Nie wiem co jest grane , mam nadzieje ze do jutra mu przejdzie i porozmawiam z nim o tym , nigdy nie był az taki zły

Gość Sandrika1988
moze ma zły dzien ale czemu krzyczal na mnie .:O

po pierwsze to nie odbiera się nie swojego telefonu po drugie jak już odebrałaś trzeba było powiedzieć że mąż wyszedł, ale przekażesz mu że ma do tego kogoś oddzwonić wystarczy pomyśleć i nauczyć się przewidywać..

Gość Sandrika1988
moze w niektórych malzenstwach tak jest ze sie niedobiera niesowjego telefonu , my sobie ufamy i akurat tel nie sa dla nas tajemnicą , mąz nieraz odbiera mój a ja jego , tak ustalilismy razem CZuje ze jutro mnie przeprosi , bo to nie fer tak sie zachowac..

Gość cukierasekk
a ile lat jesteście po ślubie? sądząc po wiku młode małżństwo oj pierwsza kłótnia poprostu :) przeproś go jak się uspokoi i będzie ok , na drgi raz nie odbieraj jego komy :)

Gość Sandrika1988
ja powiedzialam ze jest w domu tylko wyszedł do garazu akurat , ale tak to jest ..

Gość Sandrika1988
jestesmy rok po slubie , ja niezrobiłam nic złego , ale myslicie ze powinnam pierwsza go przeprosic??? , to on pierwszy nakrzyczał na mnie , a ja nic złego niezrobiłam :O MAM NADZIEJE ze mu przejdzie , jeszcze podpytam w nocy mam nadzieje ze jeszcze dzis w nocy mu przejdzie albo jutro bedzie inaczej

Gość Sandrika1988
znam , to dzwonił jego a jednoczesnie mój kolega , znaja sie 10 lat wiec , myslałamze niebedzie problemu ze jak powiem ze jest w domu .. Jejuuu o byle coś on taki zły albo moze o cos innego chodzi , niewiem niewiem :O

Gość fvfrvrgvgtrv
sandrika zaliczyłaś wpadę i trudno kurwa taki los jak dzieci robią dzieci

To przeciez nic wielkiego. Moze sie poklocil z tym kumplem albo poprostu chcial miec spokoj i dlatego tak sie wkurzyl. Idz do niego i zapytaj dlaczego tak sie wsciekl. Macie dziecko?

najlepiej też na niego nakrzycz a potem się obraź zobaczysz jak szybko przyleci do Ciebie zapytać o co chodzi ;-)

Gość Sandrika1988
nie mamy dzieci , nie zaliczyłam wpadki CO wy myslicie zze zwiazki małzenskie tworzą sie TYLKO z powodu wpadki??

Oczywiscie ze nie z powodu wpadek. Moja kolezanka tez wyszla za maz majac 19 lat. Nie zaliczyli zadnej wpadki:-)

Gość Sandrika1988
RACZEJ NIE MOGLI SIE POKŁÓCIC O CO NIBY .. JEZU NIEWIEM o co chodzi juz , licze na to ze mnie przeprosi , bo ja nic złego niezrobiłam, tylko on .:O