Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

desperatki

Polecane posty

Gość po pierwsze to
mam w dupie ciebie i twoje dzieci, tak samo jak mam w dupie dzieci z krajów trzeciego świata-i nie mam zamiaru nikomu pomagać,nie jestem Matką Teresą i nigdy nie miałam takich ambicji:D:D stwierdziłam tylko że obejrzałam fotki jednej kobiety-fajne,ładne,z klasą:) i nie widzę nic złego w pokazywaniu TAKICH zdjęć. a co ty robisz ze swoimi dziećmi mam głęboko w tyle:D

Gość desperacka pomarańcza
ike to taka pani, która gejów nie lubi, czarnych nie lubi, ale... gole dzieci w wannie - czemu nie, zdradzić męża - czemu nie im więcej czytam, im więcej kojarzę, tym marniejszą wydaje się osobą

Gość po pierwsze to
serio?:D:D to nieźle:D nie wiem,ja się aż tak nie zagłębiem w życie ludzi z forum.

a co ty robisz ze swoimi dziećmi mam głęboko w tyle i super! i bardzo dobrze właśnie o to mi chodzi- każda z nas powinna mieć w dupie co robi inna matka o ile np nie katuje swoich pociech a co do odpowiedzi na pytania- robię to co wszyscy dla innych dzieci - nie będę się ośmieszać twierdzeniem , że np kupuje pampersy;) nie w tym rzecz- ja nie czuję potrzeby spełniania misji - kiedy czułam tkaą misję siedziałam na forum opsu- i radziłam samotnym matkom w sprawach zapomóg absolutnie ich nie oceniając -inne najwyraźniej czują - więc uważam, że marnują talent:)

Gość po pierwsze to
ok,ja spadam,cześć pomarańczowa:D🖐️ idę na spacer,chodź i Ty,to lepsze niż kłócić się z taką babą:D

tak to jest, jak się wchodzi na każdy topik, a tam autorytatywne wywody ike - i zawsze z pretensją, albo zaczepką

desperacka pomarańcza- twój nick pasuje do ciebie jak ulał:)

i przeceniasz moje możliwości- ostatnio mało mnie widać na kafe.... wiem, wiem.......szkoda ;)

ładnie wymyślone, prawda? specjalnie 4 U

Gość po pierwsze to
ja generalnie mam wszystko i wszystkich w dupie:D gdybym się tak wszystkimi przejmowała to w wieku 30 lat zdechłabym na serce:D a to już całkiem niedługo:D nie obchodzą mnie geje,politycy,cudze dzieci ani głód na świecie:D co więcej-uważam że większość ludzi ma to w dupie,ale to tak fajnie powiedzieć ze się współczuje biednym dzieciom z trzeciego świata:D nara🖐️

twoja postawa generalnie akurat mi się bardzo podoba

Gość po pierwsze to
przed odejściem chciałam jeszcze nieśmiało zauważyć że nie wykropkowało dupy:D co jest,zawsze była cenzura? dupa dupa dupa:P

Gość na pomarańczowo
a co do odpowiedzi na pytania- robię to co wszyscy dla innych dzieci - nie będę się ośmieszać twierdzeniem , że np kupuje pampersy - nie no nie zabłysnęłaś w tym momencie :) hmmmm marna dyskusja, a im więcej stron tym bardziej kompromituje sie pani ike i to że ma czarny nick wcale nie znaczy że poziom lepszy od pomarańczy.

Gość po pierwsze to
no to teraz nie rozumiem:o wykropkowało😭

widocznie raz wolno a dwa i więcej razy to juz nieładnie

Gość po pierwsze to
dupa:o

na pomarańczowo a coś sensownego oprócz oceny moich wypowiedzi napiszesz dzisiaj:)?

Gość na pomarańczowo
i przeceniasz moje możliwości- ostatnio mało mnie widać na kafe.... wiem, wiem.......szkoda - ale dzis szalejesz od rana na kafe i to nie tylko w tym temacie ;)

Gość po pierwsze to
wprowadzam wysoki poziom konwersacji:D:D dupa dupa dupa dupa wiem miałam iść ale testuję ilośc dup na jakie można sobie pozwolic:D potem sobie pojdę:D

straszne to prawda- a teraz jakieś limity może przyznają??? to tak a propo sensowności wypowiedzi co niektórych...tym razem niekoniecznie czarnych.........

Gość po pierwsze to
no to teraz zagadka:D dupa:D

Gość po pierwsze to
dupa dupa dupa:o

Gość po pierwsze to
Mody-ja też Was kocham:D:D niech ktoś inny spróbuje,ta rozmowa i tak jest bez sensu,równie dobrze możemy sobie tu podupać:D

Gość po pierwsze to
samotna dupa nie zostaje wykropkowana,może dupa musi byc w zdaniu:D raz dwa trzy dupa dupa cztery pięć sześć wiem,podwyższam poziom twojego topiku,nie dziękuj:P dupa

Gość po pierwsze to
dupa :o to teraz mnie zaskoczyli:D ok,idę już,idę:d🖐️

na pomarańczowo statystyki szaleństw ike z dnia dzisiejszego: oprócz tego topiku ike wypowiedziała sie : w 2 topikach na uczuciowym po jednym poście - w 3 topikach na macierzyńskim w tym- o słynnym linku albumów rodzinnych- 1 post - na topiku macierzystym- 1 post - na topiku o cyckach- 2 posty no to sobie ikuś zaszalała :D

po pierwsze poziom poziomem- ale nie muszę stosować słynnego up up- skoro można -dupa