Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

desperatki

Polecane posty

Gość po pierwsze to
moja statystyka:P:P : 21 dup w tym 6 wykropkowanych:D już poszłam;)

tylko co ja teraz z taką ilością dup na moim topiku zrobię- wiem- umieszcze na fotosiku:D

min55 wszelkie reklamacje składaj dział redakcja- topik- dlaczego moja dupa jest w kropki a innych nieeeeee

hehe, ike nie wytrzymała presji, wiedziałam, że się zbulwersujesz i niby Ty lejesz na pomarańcze? ;) nie uwierzę nigdy! Przejmujesz się każdą niepochlebną opinią o Tobie i nie ważne czy to prostackie \"spierdalaj\" czy ten Twój słynny brak szacunku na poglądy innych w dyskusji.

samozwańcza ty też nie umiesz czytać ze zrozumieniem??? jakoś mnie to nie dziwi:)

a gdzie zaprzeczyłam??? i jak bardzo się przejmuję??:)

nie, ja pytam całkiem serio napisać o tobie mogę co mi ślina na język przyniesie- ale wypada chyba poprzeć swoją wypowiedź argumentami:)

samozwańcza okazywanie szacunku- ma się nijak do tego co piszesz- to kolejny niuansik którego możesz i chcesz się przyczepić jak napiszę do kogoś" przepraszam ale Ty jesteś suką" to rozumiem okażę komuś szacunek tak zasadniczo od wielu z was mogłabym wymagać formy grzecznościowej per "pani" nie masz nic sensownego do napisania- to daj spokój bzdetom;)

nie zauważasz błędów u siebie, ale innym wypominasz je w każdy możliwy sposób, typowe zachowanie dziewuszki " ze zbyt wysokim mniemaniem o sobie", ale tacy ludzie również muszą być. Wczoraj całą dyskusję pierdzieliłaś o szacunku w dyskusji a dzisiaj jak wymaga się szacunku od Ciebie masz już to w dupie? ;) Zwróciłaś "na wspak" uwagę o cytowaniu z cudzysłowem a sama nie przestrzegasz zasad, smutno mi się robi jak patrzę, słucham, czytam takich jak Ty :)

na tym forum nikt nie trzyma się zasad grzecznościowych- jesli tego wymagasz zmień forum na bardziej ekskluzywne swoją drogą okazałaś się kolejną desperatką brawo:)

Wczoraj całą dyskusję pierdzieliłaś o szacunku to co czepiamy się szczegółów? uważasz określenie pierdzieliłaś za wielce grzecznościowe? tak pokazujesz szacunek??? hola hola - wymagasz szacunku- sama go okazuj- nie tylko przez wielka literę- bo to jest akurat najmniejszy problem w większości wypowiedzi :)

Gość ike skończ
już, nudna jesteś, a poziom intelektualny...????????? poprzednią strone dupowałas i miałaś z tego radochę- Boże zmiłuj sie!!!!!!!!!

znowu masz problem czytaniem ze zrozumieniem.......

pomarańczo za przerywnik równie wysoki intelektualnie- bardzo dziękuje :)

kochana ja nie wymagam żadnego szacunku od Ciebie, mam zarówno Twój szacunek jak i Ciebie w głębokim poważaniu... obserwacja czyni mistrza :) Nie ja wytykam błędy, nie ja wymagam czegoś czego później sama nie przestrzegam, to była forma zwrócenia Ci uwagi, ale rozumiem, że ciężko Ci się myśli, bo zioniesz nienawiścią do każdego, który napisze "ike źle robisz" Nie mam w zwyczaju poprawiania kogoś (chyba, że robi rażące błędy ort), bo sama je popełniam, ale ideały nie popełniają :D

Gość ike skończ
jaki tytuł taka autorka. masz jakieś problemy ze soba czy co kobieto?????????? przeczytałąm cały topic i ni jak twoje wypowiedzi nie trzymają się kupy. desperatka majaca problemy z krytyka obcych ludzi :):):)