Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 lipca

Koziorożce - umiecie odpuszczać? dobrze na tym wychodzicie?

Polecane posty

Gość 22 lipca

kiedy mnie wydaje się, że w końcu idę na kompromis ... szybko okazuje się, że mnie ktoś wykorzystuje. myślę, że Koziorożce to dobrzy ludzie, chcą dla każdego dobrze ... i dostają po dupie. niby takie twarde ... a w środku wrażliwe jak cholera. i to wykorzystują palanty

Gość Koziorozzczyni
ej skad ja to znam :-( :-( :-( Zaczynam pracowac nad soba, coraz mniej sie przejmuje innymi i nie dam sie wiecej wykorzystywac! NIKOMU! Nawet Pani w okienku na poczcie!

Gość 22 lipca
mnie nie przejdzie do końca życia z tym przejmowaniem się ... jeszcze mam takie cechy wzmocnione przez mamę, która się wszystkim zamartwia heh

Gość 22 lipca
problem w tym, że każdy kolejny partner mówi mi, że ciężko ze mną żyć. a ja naprawdę się staram. chyba za bardzo. bo dla koziolka musi być albo 100% albo nic. i tu jest problem

Gość pierwszej milosci czar
Jeju mam dokladnie to samo! Albo cos mam irobie na 100% albo w ogole nie chce tego miec, albo tego nie robie :-(

Gość późno już
koziorożec ma alergię na: leni, egoistów i cwaniaków. bo sam taki nie jest. nie potrafi wykorzystać kogoś, żerować na kimś

Gość późno już
trudny znak ... ale to dobrzy ludzie. mają więcej zalet. choć mogą wywolywać niechęć

a dwa koziorożce na raz:) miał ktoś tak,da sie przezyć

Gość kolumna...
ja odpuszczam dosc latwo nie upieram sie ... zamkne buzie i dam sie komus wepchnac w kolejke, nie nawrzeszcze jak mi zrobia na zlosc ... wurzedzie na poczecie .. ucze sie ale nie jest lekko stac sie bezczelnym ..wbrew pozorom i 100 % albo wcale :)

Gość podła baba....
"koziorożec ma alergię na: leni, egoistów i cwaniaków. bo sam taki nie jest. nie potrafi wykorzystać kogoś, żerować na kimś" a ja znam koziorożca właśnie cwaniaka (dobrze na tym wychodzi) i może nie egoistę ale egocentryka. Ale generalnie to dla tych co uważa za swoich to dobry i bardzo rodzinny człowiek