Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zjadacz Węży

Legalizacja miękkich narkotyków.

Polecane posty

Szczerze.. nie wiem. Za w Holandii tak jest mafi narkotykowa przestała istnieć.. Przeciw... banał nie wszycy rodzą sie z wiedzą co z zażywaniem się wiąże.

Gość babushka
NIE

przyznam , ze Kazdego kto sie przyczynil do zazywania szczegolnie przez dzieci i nastolatkow narkotykow czy to miekkich czy twardych z luboscia i z pelnym zaangazowaniem PALILBYM W OSWIECIMSKIM PIECU ! żywcem!smierc skurwysynom!

Gość bobik z masełekim
jestem za. ukrocic niecne uczynki mlodocianych dilerow zaprawiajacych trawe muchozolem!!

Myrevin A co ma do tego rodzina? A Ty myślisz, że teraz młodzi nie palą? Jak ktoś chce palić to i tak będzie!

Myrevin jak przestala istniec, jak tylko lekkie sa dozwolone.. ja jestem absolutnie za skarb panstwa by zyskal, dostep bylby latwiejszy, towar pewniejszy itd

a nie no to wobec takich argumentow to miekne! i przepraszam. oczy wiscie. i Narod by był weselszy i swiat bajkowy i wszyscy by byli szczesliwi i sliczni. tylko dlaczego tyle \" zombi\" chodzi po dworcach i czeka juz na śmierc , ktora jest ich jedynym wybawieniem?

tylko dlaczego tyle " zombi" chodzi po dworcach Może za dużo słuchają radia Maryja

a kurde, pierdolisz jak glupi wiekszosc tych co pali trawke nie chodzi po dworcach naćpana przeciez 90% spoleczenstwa (mlodego) pali wiec sie powinno to wziac pod uwage i ulatwiac zycie

Gość moj kumpel zaczal od miekkich
teraz trzesie sie jak wezmie za pozno. o skonczeniu z tym gownem nie ma nawet mowy. kilka razy zaliczyl szpital, bo cisnienie prawie go zabilo. nie chce, zeby inni tak konczyli

a mnie zawsze rozwala tekst "on jest dilerem" :D kazdy kazdemu zalatwia i taka jest prawda to ja bym musiala miec samych znajomych dilerow :O gdyby kazdy kto komus sprzeda / zalatwi by nim byl

we wszystkim mozna wpasc w nalog, wg tej logiki sprzedaz papierosow i alkoholu tez powinna byc zakazana

Gość Ja bym zalegalizował...
Strzelanie narkomanom w plecy:classic_cool:.Nie trzeba w Polsce podludzi:P.

Gość k.ur.e.w.k.a.
jestem zaaaa

mam podzieloną opinię - z jednej strony za przykładem Holandii - odkąd zalegalizowano marichuanę(po pierwszym wielkim boom i natłokiem turystów)odsetek zainteresowania spadł(zakazany owoc najbardziej smakuje)w tej chwili dostęp(nie oszukujmy się) jest powszechny i tylko Ci którzy nie chcą tego widzieć twierdzą, że jest inaczej...może gdyby zalegalizowano marichuanę wprowadzona byłaby kontrola nad tym procederem, zainteresowanie młodzieży spadłoby ponieważ zazwyczaj ich ciągnie to czego robić nie wolno.nie wiem jest dużo stron, plusów i minusów, przed ewentualnym referendum nad tą decyzją musiałabym je głęboko przeanalizować a nie puszczać w eter puste slogany - TAK bo będzie fajnie! lub NIE bo to chory pomysł!

też jestem za, bo pali ten co chce, tak jak papierosy, albo jako specyfik na nerwice, w sporej ilości leków na recepte i nie tylko są znacznie twardsze środki( tyle się o tym słyszy)

A co z tego że pety hajcują:P?To nie powód do legalizacji innych świństw:P.

należy wszystko zalegalizowac pelna wolnośc i demokracja. zdelegalizowałbym wszelkie zakazy. bezrobocie by spadlo i wielu kase by trzepalo. w koncu mamy 21 wiek i jestesmy w Unii. LEGALIZACJA WSZYSTKIEGO.

"Turquoise we wszystkim mozna wpasc w nalog, wg tej logiki sprzedaz papierosow i alkoholu tez powinna byc zakazana " Własnie przynajmniej z petami powinno tak być:P.

" józio należy wszystko zalegalizowac pelna wolnośc i demokracja. zdelegalizowałbym wszelkie zakazy. bezrobocie by spadlo i wielu kase by trzepalo. w koncu mamy 21 wiek i jestesmy w Unii. LEGALIZACJA WSZYSTKIEGO. " A ja nie mam zamiaru płacić na leczenie degeneratów.

Gość moj kumpel zaczal od miekkich
No, po papierosach ludzie tak nie wygladaja. ten moj kumpel to zombie. nie wiem dokladnie co on w tej chwili bierze, ale juz jest po nim. on o niczym innym nie mysli. nie wiem, czy to mozna porownac do nalogowych palaczy. raczej nie. alkoholik tez jest przegrany, jesli w pore sie nie opamieta, a z narkotykow wychodzi tylko maly procent