Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zjadacz Węży

Legalizacja miękkich narkotyków.

Polecane posty

Gość Sarakane
kurwa nie moge... mlodzi ludzie sa otwarci...pewni siebie, swoich pogladow...ja bym sobie zyczyla..i wam wszystkim legalizujacym... ruszcie dupki i przejdzcie sie do poradni , do monaru...pogadac sobie o skutkach brania narkotykow, poczawszy od tych leeeciuvhnych... nikt was nie bedzie mamil, oglupial...konkrety sa wazne a tam je uslyszycie.spac...na bank sen

Gość o marihuanie
Nie, to z internetowej poradni. I odpowiedz na ten list: Mam problem. Mój chłopak od 7 lat pali trawę (marihuanę). Ma ciągłe zmiany nastroju, okłamuje mnie, ważniejsze stało się dla niego palenie ode mnie. Widzę, że męczy go to, ale jest to silniejsze od niego. Nie wiem jak mam z nim rozmawiać i jak go przekonać do leczenia?

w nalog popada niewielki procent z tych co biora a jak sa na tyle glupi zeby wpasc to ich problem nikt im nie kazal brac i nie kaze, bez wzgledu na to czy bedzie to legalne czy nie

Po co mam iść do monaru ? Nie uznaje leczenia takich ludzi za państwowe pieniądze. Lepiej tą kasę wydać na walkę z chorobami niezależnymi od człowieka.

Gość gfsjdlfkjsdkghdlghsrihrsdkslvm
za

ale co wy myslicie...niewielki procent z tych co pali siega po heroine no... jasne to chlopak 20sto paroletni z ulicy siega za 1ym razem za here, koke....od razu...nie potrzebuje czasu na zauroczenie sie swiatem narkotycznym...z miejsca siega po ciezkie dragi taaaak?......co to za pierdolenie...krok po kroku...kurwa mac....

Gość o marihuanie
Uwazasz, ze tylko cukier rafinowany moze spowodowac cukrzyce? gratuluje wiedzy

Wybacz, że nie pasjonują mnie odmiany cukru. Jestem jednak pewien, że to fascynujący temat...powiedz coś więcej proszę.

mi tez sie nie podoba ze kasa odzie z panstwa...ale legalizacja musi pociagnac za soba instytucje pomocnicze...ktore beda musialy sie rozwijac..w zwiazku ze zwiekszonym postepem narkomaniiii...legalizacja to wlasnie za soba pociagnie...i zrobimy sobie holandie...pieknie ladnie...nikt nie mowi o pnk gdzie cpuny wpadaj raz na tydzien po dzialke od panstwa,,,bo panstwo zalegalizowalo..ale sie wp..lo...i aby chronic cpunow powstaja przykoscielne, panstwoew, pnk z czysymi, nie---zakazonymi dragami, legalizacja............

a mi to wisi czy ktos bierze czy nie - jego sprawa jego zycie ale 1 - skoro i tak to sie sprzedaje, to wole zeby zyskalo na tym panstwo a nie mafia 2 - juz martwiac sie o biednych cpunkow - zeby nie musieli jarac zielska smierdzacego benzyna - legalnie beda miec lepszy towar a nie jakies swinstwa 3 - ulatwiajmy sobie zycie :)

1 ograniczenie przestepczości zorganizowanej 2 kontrola ze strony panstwa=mniej przypadków mieszania, wadliwego towaru itd 3 dochody państwa rosną (nie tylko ceny, koncesje, nowe miejsca pracy, także w ośrodkach:O) 4 brak zakazanego owocu a i tak 1 wystarczy

Gość o marihuanie
zjadacz... Nie chce mi sie. Wyszukiwarki tez sa fascynujace. Sprobuj

kontrola ze strony panstwa...tak jak panstwo kontroluje alkohol fajki i cala reszte...gdzie wy mieszkacie?w raju...kontrola....ta...roznica taka ze ze z towarem kazdy bedzie biegac po miescie...a sory...towar z akcyza:)

jak ktoś chce to niech ćpa i tyle a ile mozna wydac pieniędzy z narkotyków na profilaktykę, mozna by to zapisac ustawowo

Gość i tak nie biore
i brac nie bede, wiec mi wisi.

a gdzie ty mieszkasz ? :D ile alkoholu i papierosów jest niewiadomego (czyt. niepewnego) pochodzenia, moze byc wymieszane z róznymi swinstwami itd ? 20% 30% ? a ile narkotyków ? 100%

już dawno przerosły:P wielokrotnie:( z legalizacji będzie wiecej pieniędzy - to chyba rozumiesz ?

a ja na tak pzdr🖐️