Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pije zielona

dziś zasłabłam... kto jeszcze? to chyba od tej cholernej pogody

Polecane posty

Gość ja pije zielona

Poszłam sobie na rolletic z kumpelami. Pierwszy raz. Po 10 minutach zrobiło mi się duszno mimo, iż byłam podobno blada jak ściana, zaczęło mi szumieć w uszach charakterystyczne ciemne plamki moment i mnie nie było... bardzo mi chyba skoczyło ciśnienie. Rolletic wzmożył krazenie i do tego ta pogoda i skoki ciśnienia... teraz jestem jakaś niemrawa. zaraz ide spac. no i moje pytanie. jak sie `uchronic` przed takimi zjazdami? mam brac jakies witaminki? właściwie to juz biore magnez, ale jak widac chyba gowno daje

magnez trzeba brać przynajmniej 3 miesiące na jakiekolwiej efekty. sama. i lepiej zainwestuj w żelazo :) jeśli słabo się czujesz, albo to nie pierwsza taka sytuacja to zrób sobie lepiej badania, sama mam anemie, więc wiem jak to jest :) btw, dlaczego na erotycznym? :D

Ja często mam gwałtowne spadki ciśnienia krwii. Czasem na kilka sekund zupełnie tracę wizję, ale nigdy nie zemdlałem.

Gość tgetgtrg
Ja wczoraj poczułam mdłości. To chyba spadek ciśnienia i winię też chorobę (bo jeszcze mnie męczy coś typu zapalenie oskrzeli). Ale czym ty się żywisz poza zieloną herbatą?

Gość brum
bardzo ciekawe :-)

Gość ja pije zielona
jem normalnie :P nie głodzę się, nie jem tylko kolacji (w zamian jakiś jogurt czy owoc). Magnez zB6 biorę już od kilku lat z małymi przerwami, bo cierpiałam kiedyś na skurcze łydek. Być może mam niedobór żelaza, bo nie jem innego mięsa tylko drób. przez moje zajechanie się piszę na erotycznym. Przepraszam :P

Gość Stary2
chłopa dop ruchania ci trzeba

Gość ja pije zielona
stary2 mam już :P

Mnie sie czesto robi czarno przed oczyma i mam nogi jak z waty ale udaje ze nic mi nie jest:P mówie dalej i próbuje isc na pamiec czasem mi sie nie udaje i w cos wchodze

Gość głos ogółu
czy rolletic z kumpelami to to samo co gang-bang? Bo jeśli nie, to po koorve to jest na erotycznym?

Gość ja pije zielona
głos ogółu ojej no pomyliłam się... od niedawna jestem na kafe :P chyba fani erotycznego mi to wybaczą:P

Wybaczymy. Tutaj są różne wątki - o PKP, o handlu solą, o sprzedarzy wysyłkowej...

Gość ja pije zielona
Chyba AŻ tak strasznej rzeczy nie zrobiłam :P no musicie mi wybaczyć :P bo wczoraj było mi blado i słabo

Gość alex111
mnie dziś trzy krotnie zdarzyło sie niemal zemdleć w pracy......to chyba ta pogoda