Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwaaaaa222

wstydze sie koloru moich wlosow...nawet nie wiem co to za kolor? rudy?braz??????

Polecane posty

Gość wstydliwaaaaa222
chcialabym zeby wkoncu ktos kiedys naprawde powiedzial mi jaki to kolor UWIERZCIE ZE SAMI BYSCIE NIE WIEDZIELI

Gość SZARANIJAKA
DZIEWCZYNO CZYM TY SIE PRZEJMUJESZ KOCHANIE???? JA BYM CHCIAŁA MIEC TAKI KOLOR WŁOSÓW TEN KOLOR JEST ŚLICZNY JEST TAKI ŻYWY I FAJNY NIE TO CO MOJE MYSZOWATE BEZPŁCIOWE SZARE WIEKSZOŚĆ NATURALNYCH WŁOSÓW U POLEK JEST TAKA WŁASNIE NIJAKA A KOLOR RUDY JEST SUPER, JESTES ZŁOTOWŁOSA TO SIĘ TYM CIESZ . A JAK DO TEGO MASZ JESZCZE BRAZOWE CIEMNE OCZKA I CIEMNA OPRAWE OCZU TO NA BANK WYGLADASZ SLICZNIE, MÓJ BRAT TO CZYTAŁ CO PISŁAS I MÓWIŁ ZE NA PEWNO JESTES PIEKNA DZIEWCZYNA

Gość śp
ale masz dylematy, teraz rudy to powód do dumy, jak za znajomych masz idiotów ze wsi, to nie nasz problem. daj sobie na wstrzymanie, ja sama farbowałam się na rudy i jakoś nic obciachowego w tym kolorze nie widzę.

Gość wstydliwaaaaa222
dzieki wam zaczynam wierzc ze ten kolor nie jest zly! http://www.fotka.pl/profil/vXvXHotGirlXvXv/ to ja w czarnych wlosach....a nie mam takich zdjec zeby pokazac sie w naturallnych chyba ze jak mala bylam :/

Gość wstydliwaaaaa222
śp masz racje ze sa to idioci

Gość SZARANIJAKA
OBEJRZAŁAM ZDJECIA UWAŻAM I PODTRZYMUJE NADAL SWOJE ZDANIE ZE W SWOICH NATURALNYCH WLOSACH MUSISZ WYGLADAC SLICZNIE nie farbuj prosze cie włosków na czarno, tez nie jest źle ale takie włoski o których mówisz sa naprawde marzeniem niejednej kobiety i niejedna wydaje gruba kase u fryzjera aby takie miec a ciebie natura obdarzyła takimi chyba powód do dumy?

Gość śp
a swoją drogą, z doświadczenia wiem, że drwiny to zazwyczaj sposób na przykrycie zazdrości. pewnie znajomi to tylko blond preferują. przestań się gryźć z powodu innych, żyj tak, żeby tobie było dobrze, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto cię wyśmieje. ps. na zdjęciach wyglądasz nieźle, skoro w czarnym ci do twarzy to w naturalnym tym bardziej.

Gość wstydliwaaaaa222
dziekuje:) no niektorzy mowi ze lepiej mi w czarnych a niektorzy ze w naturalnych....dzikeuje wam wszystkim JESTESCIE KOCHANI chyba wroce do naturalnego koloru

Gość wstydliwaaaaa222
wlasnie moim znajomi ktorzy sie smieja to maja czarne i blad...szczerze to tylko ja sie wyrozniam

Gość wstydliwaaaaa222
teraz wkurzaja mnie odrosty bo juz widac je na 2 cm...z checia znowu bym kupila farbe i pomalowala na czarno

Gość Dziecko nie niszcz włosów
RUDE włosy są piekne:))) Jak nie wierzysz udaj sie do stylistki lub dobrego salonu fryzjerskiego takiego z komputerowym doborem fryzury tam Ci uświadomia jak masz piękne włosy jak masz je czesac żeby to podkreslic wydobyc :)))