Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ourlady

jestem samotna matka, teraz juz z dwojka dzieci

Polecane posty

Sweet Dreams - przecież wiem, że cytowała ;) Czarno biala - he, spodziewałam się czegoś ambitniejszego niż osobista wycieczkai opór w rodzaju "wcale że nie". cóż... :D

Gość blablable
Ma wspaniałe dzieci ? Skąd wiesz ? Co jeszcze ciekawego napiszecie ? Że ona jest chodzącym ideałem ? Tylko ci faceci tacy "be" :P:D

Gość wszystkie dzieci sa wspaniale

Gość bnm
no odpowiedzialnie.. a potem dzieci w szkole uslysza ze maja matke k.... i nawet nie dyskutuj ze slusznie czy nie..... same sie te zwiazki nie rozpadly - moglas dzialac

blablable> nie twierdzimy ze on jest idealna, ale dlaczego bronisz tych "facetów" ? co z nich za "faceci" skoro, zaden nie utrzymuje kontaktu z wlasnym dzieckiem? :O przeciez to jakas karykatura męzczyzny co najwyzej :O ciekawe co napisalabys o matce, ktora nie dzwoni mięsiacami do dziecka? niby XXI wiek, ale co z tego? facet zrobi i po sprawie! przeciez to jej wina, co nie? nie zabezpieczyla sie odpowiednio? i jeszcze moze dziwka, co? bo inni ojcowie :O tylko pamiętaj, to ona wychowuje te dzieci, daje im milosc, opiekę, utrzymuje je, podporządkowuje swoje zycie a nie ci twoim zdaniem "faceci", którzy umyli rączki, jakby chodzilo co najmniej o zakupienie chomika, a nie czlowieka !!! im wolno skakac z kwiatka na kwiatek, robic dzieci, uciekac i bawic sie znowu, ale to my- kobiety jestesmy dziwkami !!! 😡 oj nie chce byc zlosliwa, ale moze jak doswiadczysz na wlasnej skórze to sie dowiesz i przestaniesz drwić !!! 😡

bnm> "a potem dzieci w szkole uslysza ze maja matke k...." a tatusiowie są wporządku tak? :O żalosne, :O boże, ja naprawde nie zdawalam sobie sprawy jak pusci ludzie (poza wyjątkami) przesiadują na kafeterii :( smutno mi z tego powodu :(

Gość wieczorem666
Wiecie tak czytam;)) Byla ex mojego meza zostawila go dla innego zabrala dzieciaka i poszla ,wpadla urodzila tamtemu i pare latek odeszla teraz siedzi u rodzicow z dwojka maluchow i ...szuka na randkach online dalej:)) Tak wiec madra polko czy jak ci tam umoralniaj byla zone mojego ;))ile wlezie !!a autorke topiku zostaw dewoto w spokoju. Chyba widzisz roznice!!

Sweet Dreams - ogólnie masz rację, ale też nie może to działać w drugą stronę, tj. robienie z kobiet świętych krów i matek polek, z czym często spotkać się można ;). jak dla mnie autorka z pewnością sobie poradzi, jeśli nie będzie rozgrzebywać w kółko tego co było

Gość bnm
a co ja znam sytlacje ? znasz tych facetow? czemu sie nie widuja ? znasz text panienki co ma dzieci z 2 roznymi facetami i z rzadnym z nich nie jest... zrobilem sobie taka ekstrapolacje z tych danych i mi wyszlo ze jakos nie napisala przez kogo sie rozpadlo i czy starala sie zalozyc z nimi normalna rodzine... (zreszta jakby napisala to by to nic nie dalo bo wiadomo moze sciemniac i moze przedstawiac sytlacje tak jak ona to widzi z pominieciem paru szczegolow typu ' bylam upierdliwa i sami odeszli' albo 'ich zostailam'....zreszta wiekszosc kobiet na takich forach nie szuka rozwiazania problemu (bo najczesciej one go powoduja) a jedynie pocieszenia i akceptacji) same walicie sterotypami i robicie z niej swieta matke polke... i zlego slowa nie mozna powiedziec, nie ?

bnm - nie wiem, czy jesteś facetem, ale masz ode mnie skrzynkę piwa

czarno biala> 🌼 :) bnm> alez czy ja z niej robie matkę polkę? od tego mi daleko, co nie zmienia faktu, ze to ona sie opiekuje dziecmi, a ci " męzczyxni " z jakiegokolwiek powodu rozstając się z autorką topiku, nawet ze względu na jej upierdliwość, czy jakakolwiek cechę nie do przyjęcia nie powinni rozstawać się przecież z dziecmi, prawda? chociaz w ich wypadku jak widać rozstając się z partnerką zrzekają się dzieci

niestety ode mnie tej skrzynki piwa nie masz, bo pomijając to jaką matką jest autorka topiku, a wiedząc z wlasnego doświadczenia jest pewnie najlepszą z mozliwych bo wynagradza swoim dzieciom brak ojca, to z kolei tatusiowie nie pelnią tu zadnej roli i z twojego postu wyniuka ze są z niej zwolnieni bo mama powinna wczesniej pomyslec :O tylko wezmy pod uwaę dwie rzeczy: 1. mama jest rozwódką, a więc miala męza- chcąc nie chcąc to naturalna kolej rzeczy ze z malzenstwa rodzi się kolejne pokolenie ale tatus odchodzi, niewazne z jakiego powodu, dziecko ma z nim znikomy kontakt o ile w ogole ma i to na jego wlasne zyczenie 2. po latach kolejna milosc, byc moze wpadka, a byc moze swiadomie zdarza sie prawda? i znow facet odchodzi nie utrzymując kontaktów z dzieckiem więc pytam się, nawet jesli autorka byla taką nieznosną kobietą to w jaki sposob usprawiedliwia to "tatusiów", ktorzy zapomnieli o dziecku? dla mnie w zaden, więc proszę tu nie komentowac tego z kim kto ma dzieci, a tego kto nie potrafi sie nimi zając !!! moim rodzice są po rozwodzie, ojciec jest jaki jest, ale zawsze do mnie dzwoni, martwi sie, pomaga, przyjezda z daleka (nie mieszkamy w tym samym miescie) i co najwazniesze KOCHA więc wybaczcie, ale ja bede darzyc autorke topiku szacunkiem, bez wzgledu na to z kim ma dzieci i w jaki sposob!!! milosc bywa glupia i slepa, moze to drugie dziecko bylo wpadką ale wielkie obrończynie praw zycia, czemu jestescie takie podle i zawistne? czy lepiej by bylo zeby usunęla ciąze? kobieta sie z tym zmierzyla i bedzie zmierzala przez najblizsze 20 lat, w przeciwienstwie do tatusiów więc nalezy sie jej szacunek!!! i g... mnie obchodzi z jakiego powodu rozeszla sie z męzem, czy facetem...bo jaki by ten powód nie byl oni tez mają zasrany obowiązek zainteresowac sie co sie dzieje z ich dzieckiem !!!

ja tam żadnym obrońcą życia nie jestem, żeby nie było to że facet uciekł, to jedno, ale drugie, czy kobieta będzie siedzieć i ryczeć w poduszkę, czy zajmie się dziećmi - skoro już je ma - to drugie. więc 🌼 dla autorki

no przeciez urodzila i napisala ze to w jej zyciu najpiękniejsze po tych patałachach ;) tzn. nie doslownie tak napisala, ale wiadomo o co chodzi ;)

Sweet Dreams - nie musisz tłumaczyć jak dziecku, widzę, co kto pisze ;) i dlatego wałśnie dywagacje są zbędne. niech się kobita trzyma :)