Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastkotruskawkowe56

ODPISAĆ czy NIE ?! po takim czymś... ?

Polecane posty

Gość ciastkotruskawkowe56

chlopak z ktorym bylam 6 miesiacy, ktory bawil sie moimi uczuciami, robil mi na zlosc, mscil sie, mowil brzydko na mnie np. "wypierr..." zrywal 8 razy, robil awantury o byle co, ograniczal mnie, mowil ze ma ochote na inne, ma ochote inna przeleciec, raz mowil ze jest ze mna szczesliwy, a raz ze "ze mna zle, beze mnie tez zle'', manipulowal mna czy odpisalibyscie cos na zyczenia urodzinow? chodzi mi , czy mam napisac mu dziekuje, czy nic nie odpisywac, bo jest dla mnie skonczony i zaluje ze nie zerwalam z nim duzo duzo wczesniej. a zwiazek zakonczyl po klotni telefonicznej podczas gdy skoncyzl na mnie krzyczek, wylacyzl tyeelfon, probowalam raz dzwonic, ale uslyszalam abonent tymczasowo niedostepny... pozniej on sie nie odezwal, ani ja. i jeszcze wczoraj napisała do mnie dziewczyna, ktora mieszala w zwiazku miedzy mna a nim, a rok temu miedzy mna a innym chlopakiem. Sprawdzilam czy to ona... niestety nie.a ta wlasnie osoba ktora sie za nia podala wiedziala dosc prywatne wiadomosci na temat moj i jego.

Gość mam waaaaaazne pytanie
nie odpisuj nie ponizaj sie zapomnij o nim-naprawde dobrze ci radze

czy już nie widziłam tego tekstu jakiś czas temu gdzie indziej?

Gość b jgvuy7gik/
jeszce sie pytasz czy odpisywac? przeczytaj sama co napisalas a potem sie zastanow.

Gość wefvevw
Po co powtarzasz topik jeśli już tyle osób ci odpowiedziało i sama napisałaś że zdecydowałaś że nie odpiszesz?

Gość qpqpqpqpqq
na tamtym topiku jej pisali zeby nie odpisywala. wiec pewnie zaklada po raz kolejny taki sam, bo liczy zektos ja utwierdzi w przekonaniu zeby jednak odpisala :D

Gość daj spokój
nie bierz udziału w takiej dziecinadzie odetnij sie całkowicie od nich