Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakijaa..

Dlaczego nawet najbardziej tepy facet ma większą wiedzę o świecie

Polecane posty

Gość rakijaa..

niż większość kobiet

Gość niemożliwe........../
przecież wiadomo,że facet rozwija się do 7 roku zycia a później już tylko rośnie :D

Gość prawda...
akurat z tym się zgodzę:)

Gość też nie lubię oczytanych
bezedury coś w tym jest wiedza kobiet o świecie jest żenująco niska

Kobietom wiedza nie jest do niczegopotrzebna. Żeby uprać, ugotować, uprasować czy zrobić zakupy nie muszą mieć żadnej wiedzy 🖐️ Tak się czasem zastanawiam - po co kobietom prawojazyd? Przecież między sypialnią a kuchnią nie ma autostrad :classic_cool:

>> Kobietom wiedza nie jest do niczegopotrzebna. Ale powiedziałem :D Miało byc oczywiscie - nie jest do niczego potrzebna.

Gość dlaczego mężczyźni boją się
dlaczego mężczyźni boją się inteligentnych i oczytanych kobiet?

Gość powiem jedno
buhahahahahahahhahaha :classic_cool:

Gość dentystka
go fuck yourself !!

na swoim przykładzie się nie zgodzę :) mam szeroką wiedzę ogólną z wielu dziedzin i co więcej często zaginam facetów na teoretycznie ich dziedzinach :) Oczywiście nie mówię tu o dyskusji o prawie z prawnikiem, czy o biologii ze studentem medycyny :) Ale mam oczy szeroko otwarte na świat i wiem co w nim piszczy ;)

Gość Energiczna 30 - latka
Bezedury, ale hobby może być związane z tym co wymieniłeś :D np. rysowanie bajek dzieciom (rodzina), hazard, projektowanie stron internetowych (pieniądze), seks (seks), zabawa - przecież hobby często jest zabawą, no nie?, chodzenie do kosmetyczki (wygląd), konkursy gotowania, manipulacja innymi :D

Gość powiem jedno
przwcuiez to nie musi byc tylko hobby, ale tez wyksztalcenie w tym kier. :P swoją drogą grtuluje podejscia do zycia i kobiet co niektorym, pewnie w realu nie pisną slowkiem, a tu wylewają swoje frustracje :P

Gość dffcsxs
kro:co wiesz o bitwie pod Stalingradem?? dlaczego świecą gwiazdy? wymien 3 kosteczki słuchowe oczywiście bez wikipedii:)

Gość olga ................
Wiedzę o świecie, pewnie tak ... Ale coś za coś ... My kobiety za to, mamy większą wiedzę psychologiczną, więcej szczegółów widzimy .. itd ... Ogólnie inaczej patrzymy na świat i inaczej go odbieramy ... Ale to nie ma nic wspólnego z inteligencją ...

Bo jeśli np. stwierdzić, że facet ma gorszy wzrok, bo nie widzi, że mam nową bluzkę ... a Kasia nowe buty, to znaczy, że jest ślepy? Albo, że nie widzi i nie interpretuje odpowiednio naszej reakcji, też nie oznacza, że jest na to za głupi ...

Gość wszystkim niedowartosciowanym
i sfrustrowanym mężczyznom polecam lekturę książki Janusza Wisniewskiego "Czy meżczyźni są światu potrzebni?" a potem możemy porozmawiać ... ;-) a jak jeszcze dołozycie do tego lekturę Wojciecha Eichelbergera "Zdradzony przez ojca" oraz "Kobieta bez winy i wstydu" to się zgłoście na tym topiku ... :-D

dfcsx, czy jeżeli bym powiedziała, że z zadanych przez Ciebie pytań, to o gwiazdach sprawiłoby mi problem, bo nie interesuje mnie totalnie fizyka, oznaczałoby, że mam małą wiedzę? Czy może, że każdy ma inne zainteresowania?

Gość Ostatni Mamut
olga => wiedza psychologiczna :D :D :D Na pewno kobiety są bardziej skłonne do przeprowadzania analiz psychologicznych. Niemniej jednak robią to niemal zawsze źle :P

To są cienkie książeczki to nawet męzczyzna da radę je przeczytać ;-)

Nie jestem Kro, ale co wiesz o bitwie pod Stalingradem?? - była, II wojna światowa, była straszna, zginęła masa ludzi :(, Niemcy przegrali (zresztą, kto inteligentny pakuje się na terytorium Rosji? czy tam ZSRR... Napoleon już próbował...i historia kołem się toczy...) dlaczego świecą gwiazdy? - ma to coś wspólnego z reakcjami chemicznymi, wybuchami i innymi takimi, wiem tyle, że gwiazdy świecą światłem własnym, planety odbitym i że dociera do nas światło gwiazd już nie istniejących. wymien 3 kosteczki słuchowe - młoteczek, kowadełko i strzemiączko :) bez wiki :)

Gość gwoździkowa
to nie do końca tak jest. W końcu w szkole to raczej dziewczyny mają lepsze oceny i rzetelniej się przygotowują z przerobionego materiału. Wydaje mi sie, że kobiety podchodza do wiedzy z większa ambicją, emocjami i presją i przez to brakuje im w zgłębianiu jej spontanicznej, dziecięcej radości. A faceci nie mają z tym problemu.

Gość ewelinkaaaa
a na co komu tak rozlegla wiedza... do teleturnieju?

Gość dfddf
ale który to był rok tej bitwy??:P oczywiste że to ma zwiazek z reakjami chemicznymi,tak samo jak to że zyjemy ma związek z nimi.

Gość dfddf
anonimowa:dlatego to faceci rzazą światem:)

Ostatni Mamut - może i tak, ale to dlatego, że te sygnały są mylne .. Logicznie tego nie można rozgryźć .. A jeśli darów czytania myśli brak, to taka analiza, a nie inna wychodzi ... :P Czasami też przeszkadza kobietom subiektywne podejście do badanego obiektu .. :P

Gość Masz rację jestesmy głupie
ze się z wami zadajemy - JUŻ DAWNO NALEŻAŁO POSTAWIC NA PARTENOGENEZĘ :-D ale gimnazjaliści pewnie nie wiedzą co to jest bez wiki ;-)

Gość ewelinkaaaa
na co komu taka rozlegla wiedza? ja sie historia nie interesuje, nic na ten temat nie wiem i dobrze mi z tym:D

Jak widzę prawdziwy mężczyźni wolą nie poruszać tematu czytania książek tak jak tematu dentysty czy zastzryków :-D