Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakijaa..

Dlaczego nawet najbardziej tepy facet ma większą wiedzę o świecie

Polecane posty

Nie od dziś wiadomo, że za każdym wielkim facetem, stała jego kobieta:P. Co do tych rządów, marnie niektórym to wychodzi:O. Ogólnie rzecz ujmując nie mam kompleksów i tego typu tematy nie wyrządzają szkody mojemu poczuciu własnej wartości, a jeżeli komuś pozwalają poczuć się lepiej...proszę bardzo, każdy ma prawo się dowarościować:P:D

Gość no to ci odpowiem
Dlaczego? - są 3 możliwości: 1. nie staje ci lub nie masz powodzenia u kobiet 2. sam masz kompleksy na temat braku wykształcienia/stosownej wiedzy/możliwości intelektualnych 3.- ten punkt w zasadzie łączy się niemal w każdym przypadku z którymś z powyższych - jesteś wyznawcą Korwina-Mikke Normalny facet jest pewny własnej wartości i nie musi udowadniać obcym, przypadkowym kobietom na anonimowym forum, że są nic nie warte. Dlaczego? Bo cieszy się życiem z ukochaną kobietą i oboje pragną dla siebie jak najlepiej - bez głupich przepychanek kto jest lepszy a kto gorszy. Życzę większego samokrytycyzmu - i jeszcze jedno: pokochaj siebie, to może będziesz w stanie pokochać innych ludzi.

Gość sllslslslslslsl
Faceci za to mają wiedzę, o yes, jeden w drugi głupi głąb. Czym się interesują faceci? Dupami, proste.

Gość kulawy pyta o Stalingrad
To jedyna rzecz, którą zna z historii, chyba :-D a to jest topik kulawego, wciąż z tym samym problemem i frustracją http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3796450&start=0 a powinien zadbać o swoją głowę to nogi niezauważałoby się ...

Gość dlaczego ano dlatego że sobie
tak wmawia ale to nie moja wina do analizy urojeń jest psychoterapia:D