Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sox

NUDA W ZWIĄZKU

Polecane posty

Gość sox

witam wszystkich! mam pytanie jak sobie radzicie z nudą, rutyna w związku? jestem ze swoim facetem 7 lat i czasem strasznie sie nudzę. czasem jest tak, ze nie mamy już wspólnych tematów do rozmowy i siedzimy w milczeniu. nie ma już dawnej czułości, niespodzianek, miłych słówek. on coraz rzadziej okazuje miłość, swoje uczucia. kiedyś powiedziałam mu, żeby robił to częściej to stwierdził, że przesadzam i ze ciągle bym tylko chciała być tulona jak dziecko! macie jakieś sprawdzone sposoby na odświeżenie związku?

Gość joasia_b
rozstac sie na dluzej:)

Gość sox
nie jesteśmy małżeństwem... a nuda coraz bardziej zaczyna mnie męczyć! nie chciałabym kończyć tego związku tylko go odswieżyć. jakie pomysły, rady?

Gość najlepsza koleżanka
sox.........więc nie wymagaj zmian od swojego faceta, tylko sama się zmień. To Ty zacznij mówić mu coś miłego, zaskocz go czymś. A wtedy chętniej będzie Cię tulił.

Gość Energiczna 30 latka
Przyjedź do niego po pracy i zabierz go na kolację do restauracji Kup mu niespodziewany prezent Wysyłaj mu pikantne maile i smsy Ubierz się w nie-swoim stylu, zmień fryzurę i graj obcą kobitkę, chcącą go uwieść Znajdźcie sobie nowe hobby, moze nowych znajomych...? Wybierzcie się na koncert

Gość sox
wielkie dzięki za rady! na pewno z nich skorzystam! ;*

Gość Energiczna 30 latka
Zafunduj mu kolację przy świecach lub kąpiel przy świecach i kadzidełkach, z kieliszkiem wina (jeśli macie wannę) kup sobie gorset, pas i pończochy, załóż szpilki, na to płaszcz - pojedź do niego do pracy i pozwól żeby płaszcz się rozchylił, jak nie będzie patrzył :P Zapiszcie się na jogę Albo na basen Zaliczajcie wszystkie festyny w Waszym mieście Pojedźcie do lasu i przejdźcie z 10 km - to dobrze Wam zrobi ;)

Gość gwoździkowa
a macie jakies hobby ? Jak sie ma życie dom-praca-dom-praca, to w pewnym momencie nie ma co opowiadać; trzeba mieć cos swojego, pasjonującego

Gość Energiczna 30 latka
Wybierzcie się do kina/ teatru/opery - sami bądź ze znajomymi Zróbcie grilla na działeczce (jeśli nie macie - ognisko nad jeziorkiem publicznym) Zróbcie imprezę tematyczną (przebrania obowiązkowe , dopasowany wystrój i potrawy) 3mam kciuki :P A co robiliście na początku zwiążku, że Wam się nie nudziło?

Gość sox
Energiczna 30 latka Twoje pomysły na prawdę bardzo mi sie podobają! Twój facet chyba nigdy sie z Tobą nie nudzi! ;-) pozazdrościć pomysłowości! pozostałym również bardzo dziekuje!

Gość joasia_b
dla mnie to chore ze trzeba kogos innego udawac... zawsze trzeba byc soba...

Gość sox
na początku robiliśmy chyba wszystko... spacery, romantyczne kąpiele we dwoje, wypady nad jeziorko, do lasu, gril, kino... tylko on jakis taki leniwy sie zrobił, czasem to nawet na spacer go wyciągnąć nie mogę.

Gość sox
joasia_b udawać nikogo nie bede! pomysły Energicznej 30 sa jak najbardziej na plus! bardzo mi sie podobają! czas na zmiany i więcej świeżości w związku!

Gość sox
joasia_b a Ty jak sobie radzisz z nudą w związku? chyba, że jeszcze jej nie doświadczyłaś?