Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda...

faceci którzy mają rozległą wiedzę to nudiarze

Polecane posty

\"facet musi być ładny tak żebym nie wstydziła się go na miescie i zeby pokazać koleząnkom musi miec dobrą pracę i pieniądze i uwierz mi ze większość kobeit tak uważa\" ---o czym wy dziewczyny mówicie, i to ma byc podstawą waszego związku? jezeli tak myślicie - o ile myślicie- to ten zwiazek wczesniej czy później się rozpdnie. tak czcecie zeby was zwiazek wygladał - opierał się na kasie , a gdzie miejsce na miłość. powodzenia (kobieta)

Nie zgadzam się z tą tezą.Myślę,że jest wprost przeciwnie,właśnie z takim facetem nie grozi nuda,bo zawsze jest o czym pogadać,wymienić się poglądami....Na co mi przystojny maczo mający kiełbie we łbie....:P

nudziarzami są faceci, którym SIę WYDAJE, że mają rozległą wiedzę i o różnych tam rzeczach oczywistych gadają z takim nabożeństwem, że oj.. a faceci, którzy wiedzą jakieś takie rzeczy, których ja nie wiem... i opowiadają o tym z pasją... i RZECZYWIśCIE się na czymś znają (tzn. jak zadam jakieś durnowate pytanie, to umieją, czy przynajmniej się starają odpowiedzieć) są pociągający... eh... jak sobie przypomnę opowieści o działaniu serwerów i jakichś tam dziwnych urządzeń, połączone z rysowaniem mi elementów na knajpianych serwetkach... albo też z innych dziedzin... eh...;) chociaż faktem jest, że były to opowieści snute przez gości, którzy \"z kształtu\" również byli niezgorsi;) no, ale co tam mnie słuchać jak mi i tak lada chwila mija data przydatności do spożycia :D i pamiętam igrzyska olipijskie w Sarejewie, z roku,w którym urodził się Jarunio...;)