Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

>> piero pisałeś, że jesteś prężny i w sile wieku, potem, że jesteś łysiejacy i niski. Przecież jedno nie wyklucza drugiego - mam prężny brzuch, bo robie brzuszki, jestem w sile wieku bo mam mało lat, ale zarazem jestem mały i zaczynam łysieć :)

Gość a ten swoje
heheheheheee

>> z południowego wschodu No nieeeeeee, to mam w poszukiwaniu Ciebie przeczesywać bieszczady, podkarpacie, roztocze, zamojszczyzne? Troche duży obszar, zejdzie mi się :classic_cool:

do tej pory moja intuicja mnie nie zawiodła i ufam jej bezgranicznie:D a jakbyśmy spotkali sie w połowie drogi?;)zawsze byłoby łatwiej:D

>> do tej pory moja intuicja mnie nie zawiodła i ufam jej bezgranicznie Nigdy nie słyszałem, żeby jakaś kobieta przyznała się, że kobieca intuicją ja zawiodła ;) Nie przyznajecie się do tego :o >> a jakbyśmy spotkali sie w połowie drogi? zawsze byłoby łatwiej Ale nadal nie wiem, nawet z grubsza, gdzie ta połowa drogi będzie :o No powiedz miasto. Albo przynajmniej powiat :D

>> tak jak ja trzymam linie zwyczajnie nie wpie**alam tylko jem i to caly sekret. Cały sekret trzymania się szczupłej sylwetki zdradził kiedyś Al Bundy - nie żreć na tony 🖐️

>> dlaczego jestem na czarno??? ;( za co??? Za pyskowanie mi 😠 Jak dalej będziesz podskakiwać to oćwicze Cie kablem od żelazka 🖐️

dobra,ale Ty powiesz mi swoje ale bez ściem:D to później obliczymy gdzie by to mniej więcej było;) zgadzasz się?

Z takich czyt innych powodów niedługo planuje zmienić miejsce zamieszkania, ale na dzień dzisiejszy mieszkam w Warszawie :)

>> no to ok.a ja w Rzeszowie ,i co teraz? Uhuhu Rzeszów - jedno z najprężniej rozwijających się miast w Polsce, z małym bezrobociem i ciągle rosnącymi inwestycjami :) Co zrobimy? Hmmmm poznamy się bliżej :)

Czekaj, nie mam przy sobie mapy, ale polowa drogi wypadnie chyba gdzieś w okolicach Sandomierza? :)

Gość uuuuuuuuuu
i co to bedzie? :D

Gość mamy romans na kafeterii
:D