Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

Gość sandra okoń
mnie tez cam pociaga, ale zdjecia nie dam :(

Leni, ale co sądzę o czym - o wyglądzie się wypowiedziałem - jesteś piękną, pełną seksapealu kobietą. Z pewnością masz ogromne powodzenie u facetów :)

przeszłam pomyślnie pierwszy etap:Dbałam się że napiszesz że podobają Ci się pulchne blondynki,albo ognistorude :)

żona, ale czy ja mówie, ze jestem ideałem? :) Pewnie, ze nie. Dlatego nie polecam znajomości ze mną, bo szemrany ze mnie typ i dziwny koleś :classic_cool:

powodzenie to rzecz względna:) zawsze jest tak że podobają mi się trudne cele,faceci którzy wysoko stawiają poprzeczkę... a Ty do takich należysz jak widzę;)

>> bałam się że napiszesz że podobają Ci się pulchne blondynki,albo ognistorude Pulchne zdecydowanie nie :o Kobieta ma być kobieca, a nie wyglądać jak świnia :o Pisałem już nie raz na kaffe - brunetki sa do kochania, reszta może służyć jedynie jako seks zabawki :classic_cool:

jasno stawiasz sprawę a gdybyś tak nie widząc kobiety zakochał sie w tym co pisze i potem okazałoby się że jest daleka od Twojego ideału?

>> zawsze jest tak że podobają mi się trudne cele,faceci którzy wysoko stawiają poprzeczkę... Są dwa typy facetów: - przegrańcy - minimaliści, którzy zadowalają się byle ochłapami i - prawdziwi zawodnicy - maksymaliści - kolesie, których interesuje tylko najwyższy laur, liga mistrzów, tylko zwycięstwo i główna nagroda. Oczywiście nie ma wątpliwości, do której grupy zakwalifikowałbym siebie? :classic_cool:

>> a gdybyś tak nie widząc kobiety zakochał sie w tym co pisze i potem okazałoby się że jest daleka od Twojego ideału? A można zakochać się w tym co ktoś pisze? :o

czasami to co dla Ciebie wydaje się ochłapem może okazać się pięknym łabędziem;) poza tym ciało zawsze można zmienić,dopracować,paskudny charakter i mizerna osobowość pozostaną na zawsze:)

a co ze znajomościami przez internet? bywa,że poznasz kogos,długo z nim piszesz,coś się między wami zaczyna...przecież są takie przypadki może nie jest to miłość ale jakieś zauroczenie...

Gość a skąd ty wiesz leni jak on
wygląda....literki ci sie śnią, czy co??

>> czasami to co dla Ciebie wydaje się ochłapem może okazać się pięknym łabędziem poza tym ciało zawsze można zmienić,dopracować,paskudny charakter i mizerna osobowość pozostaną na zawsze Z grubsza masz rację, ale ciała tak łatwo tez się nie zmieni. Nic na to nie poradze, tak już mam, ze dziewczyna musi mi sie podobac, zebym się nią zainteresował. Nie będe obłudny - dla mnie wyglad ma znaczenie.

>> tego samego wymagasz od siebie? jestes przystojny, zadbany, wysoki, ladnie zbudowany?? Nie interesuj się :classic_cool:

>> a co ze znajomościami przez internet? bywa,że poznasz kogos,długo z nim piszesz,coś się między wami zaczyna...przecież są takie przypadki może nie jest to miłość ale jakieś zauroczenie... Ja jestem zdeklarowanym zwolennikiem zawierania znajomości w sposób tradycyjny. Nie traktuje internetu jako narzedzia do zwierania znajomosci. Fora dyskusyjne sa do dyskutowania, wymiany myśli i pogladów 🖐️

>> oprocz zaszufladkwoania facetow w dwa typy jest jeszcze cala plejada mieszanek Oczywiście, ja w tym podziale przyjąłem tylko jedno kryterium - wymagania wobec samego siebie odnośnie innych. Przyjmując inne kryteria podzialu możesz szufladkowac jak chcesz.

Ja tylko na chwilke Tamarko - pozdrowienia z Juraty :) "tego samego wymagasz od siebie? jestes przystojny, zadbany, wysoki, ladnie zbudowany??" ja wymagam od siebie dokladnie tego wlasnie o czym napisalas... choc akurat kryteria atrakcyjnosci faceta sa nieco inne... interesujaca osobowosc zalatwia niedostatki wyglądu... u kobiet jest z tym juz wiekszy problem... oczywiscie Ciebie Tama, on nie dotyczy :D

>> buahhahhahahha, ok czyli NIE Już kiedyś pisałem - jestem mały, brzydki, garbaty, kulawy, i seplenie 🖐️

Gość za bardzo to forum cie
no no no ja widze camp masz pokaźny harem :D a co na to powie siksa jak to zobaczy :D

Gość no i tu klops
jemu juz wpadła w oko LENI

Gość za bardzo to forum cie
czy ja wiem... raczej gra niedostepnego ;)