sagula........................ 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Codziennie rano wkada swój nos pod koldrę i dotyka mojej nogi. Jak mam sie nie obudzic? A wogole to jest suczka Diana i bardzo ja kocham. Jest moim najwierniejszym przyjacielem,ktory na pewno nigdy mnie nie zdradzi i nie oszuka. Jej sztuczki mnie rozrajają. Lezy sobie teraz obok i patrzy na mnie tymi madrymi oczami.Polacy bardzo lubią psy i myślę, że w kazdym prawie domu jest ukochane stworzenie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3fuhwxwcef Napisano Lipiec 25, 2008 fajnie a co nas to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tropikalna ja 0 Napisano Lipiec 25, 2008 one bywają słodziutkie :) a jakiej rasy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Lipiec 25, 2008 ja mam 2 pieski i też je uwielbiam ..starszy nazywa się Dafi a młodszy Paździoch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sialalinkaaaaaa Napisano Lipiec 25, 2008 Paździoch :D slodko, dlatego wole zwierzeta od ludzi, bo nie ranią i zawsze sa wierne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Lipiec 25, 2008 Pąździoch nas znalazł i tak już zostało wieźliśmy go aż z nad morza ...prawdopodobnie był bity ,wszędzie niestety ale już jest po wizycie u weta i jest oki .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sagula........................ 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Moja suczka to taki mieszaniec.Znalazlam ją na stadionie w moim miście. Tez byla bardzo krzywdzona przez ludzi. Teraz najchetniej siedzi w domu , bo sie bardzo boi ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tropikalna ja 0 Napisano Lipiec 25, 2008 taki przygarnięty i niechciany piasek będzie Ci wierny na zawsze... tak Ci sie odwdzięczy za Twoja opiekę nad nim.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sagula........................ 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Uwielbiajazde samochodem. iedzi wtedy taka dumna na tylnym siedzeniu i zawsze wyczuje chwilę, kiedy wjeżdżam do lasu, ktory daje jej schronienie przed ludżmi i tam czuje sie bezpieczna.Mimo, ze jest taka plocha to ogromnie wierna i daje wiele radosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Lipiec 25, 2008 Każdy pies jest inny i ma swój indywidualny charakterek,Dafi jest poważny i trochę nieufny mimo że rozpieszczony od maleńkości,a Paździoszek jak to Paździoszek ,towarzyski krótkonogi i gadatliwy przyjaciel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach