Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

editt

jego matka niszczy nasz związek

Polecane posty

Jestem zmoim chłopakiem juz 2 lata i Kocham go jednak on ma takie momenty raz w miesiacu lub dwa ze pije jak świnia. jego brat jest 22letnik alkoholikiem. Kiedy jego brat pojdzie na picie jego matka płacze i każe mojemu chłopakowi go jechac i szukac. wczoraj czekałam na niego a on przyszedl i powiedizal ze brat na działce pije z kolegą i matka płacze każe jechać po niego dziewczyna chłopaka tez wydzwania. studiuje w innym miescie 150 km od mojego miasta i kiedy chlopak był u mnie jego matka dzwoni i mowi ze brat poszedl do klatki na ul.X i niech moj chlopak coś zrobi.Mam jzu tego dość nie to że sam lubi sobie popić to jescze brat na głowie. rodzice sami umywają ręce zawsze to on ma interweniowac. Czy wogle to ma sens czy my bedziemy mieli własne życie? Moj chlopak czuje sie odpowiedzialny za brata. a mi zarzuca nieczułość i egoizm.niewiem co mam zrobic powiedzialam ze jak jego rodzice nei zaczną byc rodzicami dla brata to go zostawie

Gość właściwie można by zakończyć
lekturę na pierwszym zdaniu "pije jak świnia", ale oczywiście po ślubie się zmieni to nie jego wina, to ta zła matka i brat po ślubie będzie inaczej na pewno :(

Gość waszym problemem jest alkohol
a nie matka. zmień chłopaka, bo pakujesz się w bagno.