Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dilojt

chciałabyb żeby on............................

Polecane posty

moze moze fakt.ma kogos i dlatego taki jest.moze nie umie sie zdecydowac....Ty czy tamta.......ile czasu milczy bez odzewu?

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaa
jakieś ponad 2 tygodnie nie licząc że ja mu pisałam na NK

w niedziele i cisza on nie napisze już nigdy wiem to

jesli bedzie mu zalezec to sie odezwie-zobaczysz.badz troche taka niedostepna....zrob sobie jakis opis wesoly np. zycie jest piekne:-)albo ze wybywas zna imprezke czy cos..zadnych sutnych opisow ani nic.....ja tak robie i jak na razie mam efekty....jesli sie odezwei to odpisz ale nie od razu.....ja przetrzymuje MOJEGO z odp.ma smsa od 2 w nocy:-D niech poczeka do wieczora.wiec jesli sie odezwei tez poczekaj.....i odp.cos milego ale tak wiesz...obojetnie jak bys nie miala czasuz nim pisac:-P zeby wyczul ze masz swoje sprawy i nie on jeden jest na tym swiecie:-)

Wymyśl mi jakis opis taki żeby pomyslał że mi się świat nie kęci tylko z nim

wszystko po troche robie nie wiem wpisz coś byle by go zainteresowało skąd jesteś ja młopolska

ale nie wiem co go zaintersuje bo nie wiem co dla niego bedzie intrygujace?jesli mu na Tobie nie zalezy....to i tak to nie podziala....mozesz napisac cos np.w weekendzik imprezka-oj bedzie sie dzialo:-) no nie wiem dokladnie...musi to byc cos co w miare sie w Twoim zyciu dzieje zeby nie bylo wtopy......ale nie rob zadnych opsiwo o facetach.....jezeli nap.o tej imprezie to potem mozesz np.w niedz.napisac-wczorajasza imprezka extra-pozdr.dla np.michała:-) takie wiesz.......zeby opisy byly wesole.....ja jestem z wielkoposlki:-(

mam rodzine w wielkopolsce dość bliską koło Sieradza hi hi

Gość takkkkkkkkkkkkkkk
płakał z bolu serca jak ja płacze

Gość salamandra plamista
wiesz komicznie- ty to jednak prostak jestes. nawet nie chcialabym widziec jak wygladasz i jak wyglada twoja lady. dno, placz i zgrzytanie zebami....

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaaaaa
salamandra plamista o tak komiczne jest prostakiem myśli że jak laska bedzie błagała faceta o przrebaczenie on ją przyjmie he he he ciekawe gdzie on taką znajdzie heeeeeeeeeeeeeee

Gość salamandra plamista
i te chmaskie komentarzyki- buc jestes komicznie i tyle!

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaaaa
o tak buc jak ten moj

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaa
dałam opis na gg że weekend zapowiada sie super hihi

Gość sok i piwo
a ja żeby go glowa rozbolała i zeby mu to nowe parszywe autko porysowali wwwwrrrrrrrrr ale ja byłam naiwna

hehe niezle laskieczki:-) tak trzymac....ja odp.MOJEMU dopierio-czekal od 2 w nocy.......napisal mi eske taka ze nie wiedz.o oc mu chodzi i teraz gdy go zapyta.to napisal ze tak sobie.....ze zyczy mi milego wieczorku.....nie czaje.....chyba napisal co badz bo chcial sprawdzic cz y nadal jestem na niego zla po sobocie czy cos.....a;e korci mnie zeby z nim pisac.....ale wiem ze nie moge-jak bedzie chcial to napisz:-P MUSZE SIE TRZYMAC

Gość małaniaaaaaaaaaaaaaaa
a u mnie cisza i nic się nie znienia i nie zmieni

nigdy nic nie wiadomo.....czas pokaze.......zoabczymy.....ja tez nie wiem czy bedzie cos u mnie:-P myslalam ze sobie z nim popisze eski 😭

Gość małaaniaaaaaaaaaaa
znam to uczucie to jest właśnie ta parszywa nadziej a mnie to juz o nic nie chodzi nie chce mnie ok nie musze z nim być spotykać się czy pić kawy pogodziłam sie z tym i juz mnie to nie boli chce tylko wyjśc z tego z twarza mieć cos z tego -satsfakcje ze wykonał jakis krok w moją strone że jednak o mnie myśli że nie bylam mu obojętna żeby coś napisał choć do mnie

wiem rozumiem;-) no tez MOJ to chociaz cos zrobil....i twoj tez na pewno...a on czesto jest na gg?daj znac potem.buzka

Gość małaaniaaaaaaaaaaaa
mowił że bardzo sporadycznie i wcześniej mało go widziałam ale ostatni jakoś częsciej a w niedziele to kilka godz był aktywny ale dzis go nie ma ale zostawie opis

zostaw moze wejdzie w nocy:-P ja mysle nad moim kolejnym hehe moz......ufffff chyba sie zakochlam ?:-P kit ze nie wie ze chodzi o niego hehe

Gość malaniaaaaaaaaaaaa
super bedzie ci latwiej

co super? ty nie rob nic na razie o zakochiwaniu sie bo to za wczesnie i bedzie podejrzane:-P

super pomusł tylko mi słowo zjadlo bo jedą reką pisze i jednym okiem bo jesem w wannienhihih

hehe wiesz co zmieniam opis na inny .....wiesz odp.mu na eske dop.ok 20.30 wiec zrobie sobie opis:"dziekuje za mile popoludnie :*" hehe bedzie myslal ze nie odp.bo z kims bylam gdzies hehe i o to chodzi niech mysli:-P

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaa
napisz niech go rozrywa mojego pewnie nic nie rozerwie bo buc nawet nie wszedl ani na to ani na NK